Известие

Collapse
No announcement yet.

РИБОЛОВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• по това време на годината можеш да практикуваш всякакъв риболов,аз по това време бих търсил други риби и едва ли на муха,хвани един спининг и воблери и ще имаш по-големи риби с сигурност специално там при Своге,слизам под бензиностанцията на Лукойл там има пътека надолу,и един мост минаваш го и през драките се върви надолу на ляво има стръмна скала до тебе и с епромушваш ма е малко опасно,тая слънчевка също е на муха ))
    Attached Files
    Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 14:27.

Comment

• Бях там но водата е малко не повече от 70-80см на спининг колегата нямаше по добри резултати от мен.Утре е нов ден нов късмет
      sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
      Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• До Оплетня не стигнах,хората с които трябваше да ходя се отказаха и за това ходих на един малък гьол зад Челопечене до бензиностанция еко на Ботевградско на който си разцъквах каракудки някои баха с прилични размери около 20-25 см други по около 10-12см.Естествено преди да си тръгна върнах рибата обратно да става по голяма.

Comment

• ако си бил на 30 ти в неделя на тоя гьол и си минал до бензиностанцията по боклучарника,в 1 часа на обяд бях там на връщане от прованса и взех едно момче от там,имаше спряли 2 коли и 1 голф и много тапи за щука беше осеяно,видях че кулата е съборена в водата строшена е,много странно.

Comment

• Да там бея но бях под прикритие с едно бмв бордо

Comment

• ми аз дойдох да взема един пич той е към 185 висок едър ,той лови с джъркове,ако си видял един да мята едно дето трака преди да падне и пада като бомба той е,лови щука с това ма не хвана нищо,аз не съм им фен на джърковете не ме запалиха.

Comment

• стана ми скучно та реших да разнообразя тия дни,спретнах една балканиада с балканки по трудни терени,немам некви трофей една 35 см ме видя в последният момент и се отказа и една откачих пак към 35 см
                Attached Files
                Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 14:21.

Comment

• днеска па се разбих от ходене и затъване по една река и накрая само една американка точно 300 грама показа кантара,а това ми е най странната находка от днес зелени домати на едно полуостровче поникнали
                  Attached Files

Comment

• бях на езерото Чепиници сутринта,спрях пред една сива 146 са 09 нещо си,явно е някой от тука щото на задното стъкло имаше триъгълниче с бъг знаме и алфа ромео българия,явно има рибарче ма не знам кой беше от брега.

Comment

• В неделя се върнахме от Гърция.За ден и половина 30кг щука, по голямата част на блесна.Там е съвсем друга бира ДА ГО ЕБ@!
                      Alfa 156
                      ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                      sigpic

Comment

• е ти добре,благородно ти завиждам,ако се организирате и има място за мен пиши ако е за щука,някакви проблеми с пренасяне на риба и граници или полиция че ловите имахте ли?били почнали да се заяждат с българите така чувам не знам вярно ли е.

Comment

• И при четирите минавания гърците дори не излезнаха от кабинката да погледнат аджеба ние ли сме, не сме ли...На БГ границата казваш, че отиваш за риба и чао...
                          Alfa 156
                          ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                          sigpic

Comment

• абе ако се сетиш има място свиркай,само на морето съм ловил в Солун една нощ и това е ама през ноември тогава "излизало"..излезна к..а ми,сега е тегаво с тия щуки водата изстина и са мързеливи доста,изяжда нещо и ляга на дъното без да се движи много много,по трудно се дразнят и на блесна и на джърк и на силикон според мене де.

Comment

• Това е резултата от последния риболов на мухарката на Своге под лукоила,по точно седях само под моста де.Утре живи и здрави ще пробвам пак на Своге реката само,че на болонеза и по точно ще се спра на сп.Орлин.Ше пиша какво е станало.

Весело изкарване на празниците колеги.
                              Attached Files

Comment

• Ето какво ловят понякога хората, като ходя на риба - Рибар улови Porsche:

http://fakti.bg/bulgaria/55713-ribar-ulovi-porsche-
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X