един колега е ходил в събота някъде около летището имало 2 малки гьола не ги знам къде са и се похвали с щука 4.5кг днеска му гледах ухилената физиономия и снимки
Известие
Collapse
No announcement yet.
РИБОЛОВ
Collapse
X
-
това е крокодил доста добра риба ,сега им почва сезона на добрите зъбатки като цяло,вариантите са 2 да отидеш до там,единият е като караш по Ботевградско след моста на Маргел ти е от ляво и преди спирката на рейса има кран завиваш на дясно по уличката тя е разбита между къщтите на хората минаваш една полянка с една беседка и караш по черният път и излизаш на единият,той ти се пада от дясно после като караш още по черният път той е разбит доста след половин километър ще те изведе на малкият,има засипана с фадрома пръст да не можеш да отидеш с кола до края но си с кола до водата,2 та ги дели пътя като дига е между 2 те езера,друг вариант караш по Околовръстното посока Казичене минаваш езерото и караш и от ляво на пътя има ТИР паркинг а в далечината се виждат къщи,там мантинелата е пресечена можеш да минеш и следиш пътя от къщтите на хората към оградата на летището кара се покрай самата ограда и виждаш пистата и караш и ще те изведе пак на тези езера,не са толкова малки колкото ти ги е описал освен да не е бил там а на едни други но те са към Челопечене от другата страна на Ботевградско и може да те е излъгал.
Comment
-
кво ще правиме с тия риби не знам,време се прееба тотално,бях се наканил на Искъра да ходя за уклей и костури,чувам че дава добри костури и едър уклей на Щъркела като всяка година,сега не знам с тея бури и налягане нема да стане ще ги натисне на дъното и нема да се движат така си мисля де,като ходя ще напиша и наснимам какви съм ги сътворил.
Comment
-
смазах да обикалям и пак съм капо,ходих на Въча не бях ходил некъв зловещ каньон чувстваш се като бълха на планина като застанеш на стената,обикалях и Динката и река Марица при Оризаре и тн,не става нема трофей,днес по обяд мисля да ходя на Искъра за уклейчета да си почина малко че навъртех километри пеша по кални терени и ме боли дискотечното тяло от умора, 2 лебеда снимах много са готини просълзиха ми се очите сетих се за младостта...
Comment
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениекъде е яз Тополница снимката е от преди 2 седмициLast edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 21:16.
Comment
-
бях на искъра днес,колегите ловяха епизодично уклей някой на плувка някой на булдо като цяло слаба работа,костур почти няма само малки дребосъци,имаше хора срещу мене с 4 рибки за цял ден,заложих на голяма дълбочина по-едра стръв малко маркова захранка и търпение,премерих дъното и след половин час почнах да дърпам по некое рибе,не са едри но на фона на това което заварих е приказка,и 1 изпуснат клен около 0.300 гр,събрах каракуда и клен с ритмично подаване на бял червей,за 3 часа 2 кг риба тотален шампион на брега.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениене го разбирам това къде е язовир Тополница?би трябвало да си е на същтото място не съм чул някой да го е преместил
Comment
Comment