Довечера пътувам за Гърция малко да се разходя имам един въпрос мога ли да ловя там риба,трябва ли ми билет мога ли с мухарката да газя в реката защото някъде четох по форуми,че е забранено да влизам във водата с въдица ако има запознати нека кажат ще съм някъде около р.Струма където се влива в морето чувал съм,че излизали страшни кленове там на муха
Известие
Collapse
No announcement yet.
РИБОЛОВ
Collapse
X
-
това което чета от колегите по форумите можеш да ловиш,има табели на български даже кога е забранен риболова,не мога да ти кажа места не ги знам само съм минавал от там,на твое място не бих взел мухарка а плувка с видове стръв дънна въдица и задължително блесна за шуки кефали сомчета и тн,ти си знаеш успех и да пишеш до къде си стигнал.
Comment
-
Там, където се влива Струма в морето, едва ли ще можеш да газиш в нея.
Иначе цапай си свободно. Сега няма забрани.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеПфууу! Най после и аз стигнах до морето.
Бая се изложих - 4 зарганчета само. Като за пьрви риболов за сезона.... ще го преживея.
Носят се слухове за чернокопи вечер. Ще трябва да се провери.
А ще споделиш ли къде ги ловна или ...?
Поне пълноразмерни ли бяха или под 35см ?
За ченокоп-а и аз подочух за рано сутрин и по/след залез на фара и мосчето на Карантината в Аспарухово та ще се провериНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениеЗдравейте този монтаж за риболов на щука удачен ли е че мисля в събота да посетя локвата до еко на ботевградскоLast edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 15:59.
Comment
-
Comment
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениеДа бе тепаме ги ама от смях вчера ходих на р.Тополница на село Динката пратиха ме там че на мухарка ги цепели е и аз ги сцепих ама от смях за цял ден 2 риби и тва беше отделно нямо вода в реката на връщане викам ще мина през Мухово на Тополница и ужас къде е водата
---------- Post added at 18:36 ---------- Previous post was at 18:28 ----------
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеЕ в морето водата е повече ама резултата почти същия
от 30-тина парчета илария заделихме по-едрите а другите се върнаха да пораснат .
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеабе а тая година ще има ли нашествие на леферчета очертава ли се?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
Comment