Известие

Collapse
No announcement yet.

РИБОЛОВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Довечера пътувам за Гърция малко да се разходя имам един въпрос мога ли да ловя там риба,трябва ли ми билет мога ли с мухарката да газя в реката защото някъде четох по форуми,че е забранено да влизам във водата с въдица ако има запознати нека кажат ще съм някъде около р.Струма където се влива в морето чувал съм,че излизали страшни кленове там на муха
    sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
    Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• това което чета от колегите по форумите можеш да ловиш,има табели на български даже кога е забранен риболова,не мога да ти кажа места не ги знам само съм минавал от там,на твое място не бих взел мухарка а плувка с видове стръв дънна въдица и задължително блесна за шуки кефали сомчета и тн,ти си знаеш успех и да пишеш до къде си стигнал.

Comment

• Там, където се влива Струма в морето, едва ли ще можеш да газиш в нея.
        Иначе цапай си свободно. Сега няма забрани.
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• ---
          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:57.
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
            Пфууу! Най после и аз стигнах до морето.
            Бая се изложих - 4 зарганчета само. Като за пьрви риболов за сезона.... ще го преживея.
            Носят се слухове за чернокопи вечер. Ще трябва да се провери.
            Е какво не ти харесват 4 стрелички ? Като за началото на сезона си е добре .
            А ще споделиш ли къде ги ловна или ... ?
            Поне пълноразмерни ли бяха или под 35см ?

За ченокоп-а и аз подочух за рано сутрин и по/след залез на фара и мосчето на Карантината в Аспарухово та ще се провери
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• ---
              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:57.
              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Здравейте този монтаж за риболов на щука удачен ли е че мисля в събота да посетя локвата до еко на ботевградско
                Attached Files

Comment

• Аз бих го ползвал само при вятър и вълнение и близост до закачки, като пусна оловото до дъното.По-често се оплита от класическия при хвърлянето и след това, ако рибката е жива.
                  Alfa 156
                  ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
                    Здравейте този монтаж за риболов на щука удачен ли е че мисля в събота да посетя локвата до еко на ботевградско
                    това е монтаж за течение и река,ползва се зимата и за дълбочини,за мене щуките още са на 2-4 метра дълбочина не са влязли на вътре и на дълбоко,ползвай го не виждам проблем в монтажа то като има щука наблизо всичко дето знаеме отпада атаката е брутална не я интересува монтажа,малко сега с промяната на пътя е тегаво там,айде и да кажеш какви си ги нацепил после,сутринта ходих за щука на 5 могили,3 ма човека бяхме от тъмно сутринта до обяд аз не хванах нищо другите с мене 1 щука 1 кг а другият 1 костур добър,вчера пък аз хванах 2 щуки и 1 костур и 3тата се откачи,,не иска блесни и правех проводки с шведски джъркове, и така,2 дена ходя подред утре почивка и в петък пак на някъде.
                    Attached Files
                    Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 15:59.

Comment

• хора тепате ли ги бе?мене некви безрибни излети ме спохождат последната седмица.

Comment

• Да бе тепаме ги ама от смях вчера ходих на р.Тополница на село Динката пратиха ме там че на мухарка ги цепели е и аз ги сцепих ама от смях за цял ден 2 риби и тва беше отделно нямо вода в реката на връщане викам ще мина през Мухово на Тополница и ужас къде е водата
                        Attached Files

Comment

• Е в морето водата е повече ама резултата почти същия
                          от 30-тина парчета илария заделихме по-едрите а другите се върнаха да пораснат .
                          Attached Files
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
                            Да бе тепаме ги ама от смях вчера ходих на р.Тополница на село Динката пратиха ме там че на мухарка ги цепели е и аз ги сцепих ама от смях за цял ден 2 риби и тва беше отделно нямо вода в реката на връщане викам ще мина през Мухово на Тополница и ужас къде е водата
                            абе човек добре се беше ориентирал за щука ти ама...виж сега като ходиш на Динката като завиеш от магистралата посока селото на 500 метра преди табелата на селото гледай в дясно ти се пада започва черен път острани на него има тръстики поникнали който е насипан с чакъл и караш по него след 300 метра пътя завива на дясно а ти продължаваш на право слизаш от него и започва черен път караш на право минаваш през напоителният канал той е плитък гази се с кола и още малко напред и излизаш кариерите,това са доста големи езера пълнят се от Марица има всякаква риба в тях ходи за щука там така и така ходиш до там,има добри щуки там казвам ти се сериозно.

---------- Post added at 18:36 ---------- Previous post was at 18:28 ----------

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                            Е в морето водата е повече ама резултата почти същия
                            от 30-тина парчета илария заделихме по-едрите а другите се върнаха да пораснат .
                            имам приятел който в момента седи на Созопол от 12 дена и чака да падне вълната на морето да утихне да влизат за чернокоп и паламуд,каза че от брега ловял по 100 грама май платерини на няква тръба дето се изтичала отпадъчна вода,на вътре нещо му късало червея мисли че са малки заргани и не може да ги хване,миналата година акто имаше инвазия от чернокоп ходих за щуки и кво ли не сега ме е яд,абе а тая година ще има ли нашествие на леферчета очертава ли се?

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                              абе а тая година ще има ли нашествие на леферчета очертава ли се?
                              Леферчета дали ще даде то божа работа . За сметка на това чернокоп и зарган се завърта . Илариите са от неделя а в събота опънах няколко ветрила ( чепаре) с кука 6-ца и 25гр. пилкер с тройка - извадих две парчета и трябваше да сгъвам , че ме чакаха и нервничиха .

Comment

• е да де леферчета имам в предвид -черкокопи,значи вече има по някое?по-натам дали ще има повече?

Comment

Working...
                                X