Известие

Collapse
No announcement yet.

РИБОЛОВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ходих на Щъркела страшна греда леден вятър и замръзване на водачите,маломерни дребни костурчета на малка рибка на изкувствена стръв всички видове нищо.

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
      http://flagman.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2...90%D0%A0%D0%90

Направо са за растрел тия м....ли
      Тема с продължение

бракониери натръшкани при грандиозна акция край езеро Мандра

Yeeesssss

Лошото е че само ще ги задържат и пак ще ги пуснат .
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
        ходих на Щъркела страшна греда леден вятър и замръзване на водачите,маломерни дребни костурчета на малка рибка на изкувствена стръв всички видове нищо.
        Палиш си камината, вземаш едно червено винце и си пускаш дискавъритата на "Риболов на чудовища".И нема мръзнеш.Па нема лошо и някоя кака да има ти държи спининга.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
          Палиш си камината, вземаш едно червено винце и си пускаш дискавъритата на "Риболов на чудовища".И нема мръзнеш.Па нема лошо и някоя кака да има ти държи спининга.

Гъзарията Митак е да си го хванеш сам а не да си го купиш от магазина ...
          Вкуса на прясно уловена и метната на скарата/тигана риба няма нищо общо с купешката охладена .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• абе и двамата сте прави,аз с удоволствие гледам Охота и рибалка,не че има какво да науча като техника или да видя различна риба или стръв просто е хубаво да си сготвиш нещо за хапване и да се разплуеш да гледаш някой как седи на пласмасова кофа с мормишка и вади червеноперки на дупка лед има си своя чар,утре ще ходя до Метро че имат попадения на страхотен толстолоб аз взимам по 4- 5 кила и го правя на шайби а също и пека шаран с плънка на фурна а имам в фризера една щука 3.300 кг и ще стане страшна свинщина,между другото аз само Никулден празнувам казал съм им на всички от преди много години да не ме занимават с нищо,малко фоточки от последният ужасен риболов и една каракуда хваната на кастмастер
            Attached Files

Comment

• Другия път на кастмастера една зъбата щука да хванеш
              Каква е тази заблудена таранка(каракуда)

Comment

• то това му е последната снимка на кастмастера щото го закачих на дъното в скала и го скъсах,кастера хубави силикони и монтажи всичко изпокъсах много е тегаво на щъркела много се закача,сега съм решил ще почивам една седмица докато не избистря къде да се изстрелям на по-топло некъде да се окича с слава на връщане.

Comment

• Поздрави за всите рибари.
                  http://www.unikalno.net/12/eto-kak-s...i-malko-humor/

Comment

• мерси и аз на всички честитя много странен сом за 83 кила наистина е много дебел по формулата излиза 65 кг с тия параметри 220x220x220 x 6.180

Comment

мерси и аз на всички честитя много странен сом за 83 кила наистина е много дебел по формулата излиза 65 кг с тия параметри 220x220x220 x 6.180
                      Хаха, ами в допуска за преувеличаване при рибари бе Ръни, "Еййййииии такаааавааааа цаца хванах".

Comment

• не мога да знам колко е не съм бил там просто казвам как го дават тая формула е обоснована с хиляди мерени риби с годните сомове не съм я измислил аз абе живи и здрави да са супер трофей

Comment

• На всички Рибари - Честит Празник .

Comment

• Айде на сички гьол балъкчии, наслука и голема риба да фанете.Наздраве ви.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• маре че фанеме ниа уюови глави,те я кво бех измайсторил.
                              Attached Files

Comment

маре че фанеме ниа уюови глави,те я кво бех измайсторил.
                                еййй браво много яко
                                sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

Working...
                                X