ходих на Щъркела страшна греда леден вятър и замръзване на водачите,маломерни дребни костурчета на малка рибка на изкувствена стръв всички видове нищо.
Известие
Collapse
No announcement yet.
РИБОЛОВ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
бракониери натръшкани при грандиозна акция край езеро Мандра
Yeeesssss
Лошото е че само ще ги задържат и пак ще ги пуснат .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеходих на Щъркела страшна греда леден вятър и замръзване на водачите,маломерни дребни костурчета на малка рибка на изкувствена стръв всички видове нищо.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеПалиш си камината, вземаш едно червено винце и си пускаш дискавъритата на "Риболов на чудовища".И нема мръзнеш.Па нема лошо и някоя кака да има ти държи спининга.
Гъзарията Митак е да си го хванеш сам а не да си го купиш от магазина ...
Вкуса на прясно уловена и метната на скарата/тигана риба няма нищо общо с купешката охладена .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
абе и двамата сте прави,аз с удоволствие гледам Охота и рибалка,не че има какво да науча като техника или да видя различна риба или стръв просто е хубаво да си сготвиш нещо за хапване и да се разплуеш да гледаш някой как седи на пласмасова кофа с мормишка и вади червеноперки на дупка лед има си своя чар,утре ще ходя до Метро че имат попадения на страхотен толстолоб аз взимам по 4- 5 кила и го правя на шайби а също и пека шаран с плънка на фурна а имам в фризера една щука 3.300 кг и ще стане страшна свинщина,между другото аз само Никулден празнувам казал съм им на всички от преди много години да не ме занимават с нищо,малко фоточки от последният ужасен риболов и една каракуда хваната на кастмастер
Comment
-
Другия път на кастмастера една зъбата щука да хванеш
Каква е тази заблудена таранка(каракуда)
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
то това му е последната снимка на кастмастера щото го закачих на дъното в скала и го скъсах,кастера хубави силикони и монтажи всичко изпокъсах много е тегаво на щъркела много се закача,сега съм решил ще почивам една седмица докато не избистря къде да се изстрелям на по-топло некъде да се окича с слава на връщане.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениемерси и аз на всички честитямного странен сом за 83 кила наистина е много дебел по формулата излиза 65 кг с тия параметри 220x220x220 x 6.180
Comment
-
На всички Рибари - Честит Празник .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениемаре че фанеме ниа уюови глави,те я кво бех измайсторил.много яко
sigpic 155ex 159ex 530new
Comment
Comment