Известие

Collapse
No announcement yet.

РИБОЛОВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Каква е пък тая!
    Я по-подробно!

Начи дигаш си плувката възможно най-до горе, тоест до тръстиката,или до пръчката там с каквото си и когато започне да ти кълве,ти ще усетиш че пръчката започва да ти се тресе в ръката
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Румба - http://ren.tv/novosti/2015-04-20/v-b...ontent=3463738
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Тука преди около 3 години бяхме с един див българин за риба до едно езеро до градъ.Беше забранен сезон,ама ние незнаехме Бяхме се нарамили с пълно рибарско снаряжение,макари,блесни,живарници,кепчета захранки сички видове, плюс кроасан Се пак европейска мръвка баце,няма да ти кълве на типов хляб добруджа И до като минавахме през една горичка,която след нея веднага си на езерото,бам горския. ,,-Къде бе момчета? Викам ,,-Как къде, за гъби,, Обаче ония не са върза и по 300 евро глоба на човек

Comment

• виц - идва горския и гони всички рибари от езерото и вика - ей звукарчетоооооо и ти се махай и тоя пита как ма позна че съм звукар бре и горския ми пОгледни са бе само ти държиш въдицата с две ръце над главата си

Comment

• Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
            Начи дигаш си плувката възможно най-до горе, тоест до тръстиката,или до пръчката там с каквото си и когато започне да ти кълве,ти ще усетиш че пръчката започва да ти се тресе в ръката
            това са глупости,влашка плувка се използва с директен телескоп без макара само от високи брегове когато водата е до тебе и е стръмно под тебе и не се вдига до горе а седи на педя над водата,ползва се когато слагаш омесен хляб на куката да е лесно на рибата да засмуче без съпротивлението на плувката не се слага и тежест само тежината на примамката,то и няма как по друг начин да го ползваш това навътре като замяташ няма как плувката да ти седи като Христос над водата,така са ловили по Дунава от бетоните стени и от там идва,простотия е но лови.

---------- Post added at 19:34 ---------- Previous post was at 19:32 ----------

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
            виц - идва горския и гони всички рибари от езерото и вика - ей звукарчетоооооо и ти се махай и тоя пита как ма позна че съм звукар бре и горския ми пОгледни са бе само ти държиш въдицата с две ръце над главата си
            ето и друг,гонили се фашистите и партизаните по гората и дошъл горският и казал-айде всички на вънка.

---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:34 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            е са ше тръгне сом братството да кльонка на totenkopfverbande...

Comment

• Риболова е уникална мания.Супер релаксПрепочитам да ходя за дребна риба,оклейчета,попчета по вкусна ми е Иначе ако е за едра за толостолоп и най-вече за сом на дунаваЗа сом ходя нощно време,той е дънна риба през деня спи,нощем бръмчиПоследния път отървах голям звяр,пуснах му аванс да се умори,после навивай,навивай.Почти го бях изкарал,обаче само удари с опашка и до там Скъса ми жилка 0/100

Comment

Риболова е уникална мания.Супер релаксПрепочитам да ходя за дребна риба,оклейчета,попчета по вкусна ми е Иначе ако е за едра за толостолоп и най-вече за сом на дунаваЗа сом ходя нощно време,той е дънна риба през деня спи,нощем бръмчиПоследния път отървах голям звяр,пуснах му аванс да се умори,после навивай,навивай.Почти го бях изкарал,обаче само удари с опашка и до там Скъса ми жилка 0/100
                такъв звяр не се мори дори и за час .... иска много търпение и здрави влакна които да не са престоели няколко години
                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• А някой знае ли каква е разликата между каракуда и костур

Comment

А някой знае ли каква е разликата между каракуда и костур
                    Огромна
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                      Огромна

А тя е.......

Comment

А тя е.......
                        Хаха....
                        Ти сериозно ли?
                        Каква е разликата между язовец и вълк?
                        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                          Хаха....
                          Ти сериозно ли?
                          Каква е разликата между язовец и вълк?

Ми не знам, ти ми кажи

Comment

Ми не знам, ти ми кажи
                            Хаха..
                            На таая стръв няма как да клъвна...
                            А само като си спомня едно време какви работи съм обяснявал....
                            Наздраве...
                            Има живец в теб...

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                              Хаха..
                              На таая стръв няма как да клъвна...
                              А само като си спомня едно време какви работи съм обяснявал....
                              Наздраве...
                              Има живец в теб...

За костура знам че боде , иначе за язовеца и вълка сега чета във Википедия Наздраве и на теб

Comment

За костура знам че боде , иначе за язовеца и вълка сега чета във Википедия Наздраве и на теб
                                Ок, дерзай! Ще ми е интересно да видя какво си научил.
                                Без ирония...аз малко ги разбирам тези неща...
                                Лека!

Comment

Working...
                                X