Известие

Collapse
No announcement yet.

Космос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    То реално атомите ти няма да пътуват а само информацията затова, как са били сглобени.
    Не съм го измислил още добре, но какво ща стане с атомите на първоначалното място в такъв случай.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
      Не съм го измислил още добре, но какво ща стане с атомите на първоначалното място в такъв случай.
      Ще ги ползват за нещо друго. Може някоя Алфа да сглобят от тях

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Нещо не са го измислили добре, какво ще стане с микроорганизмите, които живеят в хората и те ли се пренасят , може да ни се обърка днк с тяхното

Comment

• Не би трябвало. Определен обем от пространството се сканира на атомно ниво и се събира информацията за връзките между атомите. После тая информация се изпраща и на базата не нея атомите (други) се сглобяват.

Естествено винаги ще има, какво да се обърка

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Да се отбележи, че сега създавам нова теория.
            Телепортацията може да се ползва за лечение,
            Телепортира се човек на късо разстояние, няколко метра, като при този процес не се телепортират грипните вируси, паразити или други патогени.

Comment

• Това ще е доста по-сложно от идеята за телепортацията, защото при нея "механично" се събира информация за строежа без да се анализира, кое какво е.

Но не пречи пак да го патентоваш

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Просто леко усъвършенстване на процеса, някой друг филтър и скенер
                Може да го доразвия и опростя, да се телепортират само патогените
                Срещу допълнително заплащане към обект който не харесваш.
                Last edited by lordliness; d.m.y г., 18:11.

Comment

....
                  http://www.bg-voice.com/articles/vie...a_sistema/916/
                  Я като разумни същества коментирайте символите на гърба на плочата без да търсите какво означават
                  УжастЪ, освен че изображенията в ляво ми приличат на копие на самата плоча и същата гледана острани на грамофона, докато игличката я чете, май другите изображения не ги схващам...
                  Явно съм тъп примат...

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                  Да се отбележи, че сега създавам нова теория.
                  Телепортацията може да се ползва за лечение,
                  Телепортира се човек на късо разстояние, няколко метра, като при този процес не се телепортират грипните вируси, паразити или други патогени.
                  Тази идея ако не се лъжа я ползваха в Стар Трек точно за лечение
                  145, 1.6 boxer
                  156, 2.4 JTD - ex
                  Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                    Тази идея ако не се лъжа я ползваха в Стар Трек точно за лечение
                    Аз не помня, но ако е така вероятно са пътували в миналото, чели са този форум и са откраднали идеята

Comment

Аз не помня, но ако е така вероятно са пътували в миналото, чели са този форум и са откраднали идеята
                      Аз съм виновен. Като се разхождах напред/назад, забравих таблета включен на тая страница. Те малко я опропастиха идеята ти. За да подейства, първо трябва да имаш запазено здраво копие. Е, не се впрягай толкова де! Върнах им го. Направих си копие, пъхнах го в телепорта им и го накарах да зацикли. Направо не ща да ги мисля сега. Хиляди зелени човечета.....
                      Не питай какво стана, не зная, избягах. Аз като съм един не мога да се трая, понякога.
                      Хм, епизода ще го заснемат след 300г.
                      Ти реши ли проблемът с "духът". В смисъл - движението на материята е самият живот. В един момент я изграждаш от ...нещо, в следващият очакваш тя пак да се движи по същият начин както в оригиналът, и то от точно тоя момент, в който си направил "сканирането".
                      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• може да се измисли и нещо като пластична хирургия при новата сглобка след телепорта, направо подмладяване, това сигурно още никъде го няма

Comment

• https://www.youtube.com/watch?v=8knfMQl-CUk

Comment

• На 82-годишна възраст почина американският астронавт Юджийн Сърнан, последният човек стъпил на повърхността на Луната.
                            https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%...BD%D1%8A%D0%BD
                            Last edited by lordliness; d.m.y г., 02:19.

Comment

• http://iskamdaznam.com/naj-golemite-...ti-na-zemyata/

Comment

• http://iskamdaznam.com/25-neveroyatn...ravitatsiyata/

Comment

Working...
                                X