Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Космос
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНе съм го измислил още добре, но какво ща стане с атомите на първоначалното място в такъв случай.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Не би трябвало. Определен обем от пространството се сканира на атомно ниво и се събира информацията за връзките между атомите. После тая информация се изпраща и на базата не нея атомите (други) се сглобяват.
Естествено винаги ще има, какво да се обърка
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Просто леко усъвършенстване на процеса, някой друг филтър и скенер
Може да го доразвия и опростя, да се телепортират само патогените
Срещу допълнително заплащане към обект който не харесваш.Last edited by lordliness; d.m.y г., 18:11.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение....
http://www.bg-voice.com/articles/vie...a_sistema/916/
Я като разумни същества коментирайте символите на гърба на плочатабез да търсите какво означават
Явно съм тъп примат...
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеДа се отбележи, че сега създавам нова теория.
Телепортацията може да се ползва за лечение,
Телепортира се човек на късо разстояние, няколко метра, като при този процес не се телепортират грипните вируси, паразити или други патогени.145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеТази идея ако не се лъжа я ползваха в Стар Трек точно за лечениеНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеАз не помня, но ако е така вероятно са пътували в миналото, чели са този форум и са откраднали идеята
Не питай какво стана, не зная, избягах. Аз като съм един не мога да се трая, понякога.
Хм, епизода ще го заснемат след 300г.
Ти реши ли проблемът с "духът". В смисъл - движението на материята е самият живот. В един момент я изграждаш от ...нещо, в следващият очакваш тя пак да се движи по същият начин както в оригиналът, и то от точно тоя момент, в който си направил "сканирането".Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
На 82-годишна възраст почина американският астронавт Юджийн Сърнан, последният човек стъпил на повърхността на Луната.
https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%...BD%D1%8A%D0%BDLast edited by lordliness; d.m.y г., 02:19.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment