Известие

Collapse
No announcement yet.

Космос

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Че аз и сега съм си такъв. А можеше да бъда по-умен

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• А на мен интелекта ми трябва да измисля как да си прекарам по добре и как да свърша нещо с минимум физически усилия, ако може без усилие още по-добре и съм доволен от това което имам като интелект и от резултатите на целите, които посочих
      Според мен всеки интелект се стреми към това, изкуствения в бъдеще също
      Last edited by lordliness; d.m.y г., 02:06.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение

А на мен интелекта ми трябва да измисля как да си прекарам по добре и как да свърша нещо с минимум физически усилия, ако може без усилие още по-добре и съм доволен от това което имам като интелект и от резултатите на целите, които посочих
        Според мен всеки интелект се стреми към това, изкуствения в бъдеще също
        Твоят интелект зор ще видят докато го направят изкуствен

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Има и поговорка- ахмак лозе копае, юнак вино пие.
          Този който не е могъл да измисли как да си прекарва добре копае, някои от тях обаче, които са измислили как да влагат по малко физически усилия са изобретили трактора и са го дали на други по зле от тях, но по напред от копаещите на ръка. Юнака е ясен, той е върха на интелекта

Comment

• Това е самата истина. Интелектът е започнал да се развива с началото на човешката експлоатация.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Не съвсем, експлоатацията е започнала с появата на собственост, а тя се е появила когато ловците скитници са преминали към уседнал начин на живот. Докато скитали всичко е било общо и плячката се е деляла

Comment

Докато скитали всичко е било общо и плячката се е деляла
                По "братски" или по равно? Щото има значение.
                Баницата винаги се е, дели се и ще се.... "по братски".
                Генетика, инстинкт. Изкуственият интелект ще трябва първо да си отговори на въпросът - какъв е смисъла на живота. От отговорът до който достигне ще зависи дали ще преживеем появата му.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Смисълът на живота е възпроизводство. Всичко се върти около това и около парите откакто финикийците ги измислиха

Comment

• Зависи за кое ниво на живот. За духовното ниво, възпроизводството е само минимално необходимото условие. Т.е - средство. Смисълът е съвсем друг.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Смисълът на живота е възпроизводство. Всичко се върти около това и около парите откакто финикийците ги измислиха
                      Не ти бе! Изкуственият интелркт е важно как ще отговори.
                      Стигне ли до твоето заключение - спукана ни/ви/им е работата.

Ако някой междувремено е открил начин да сгъне пространството - да свирка, че ми писна да стоя тук зазидан. Ще се заселваме на Марс, пък 20см сняг са бедствие(вече).

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                        Не ти бе! Изкуственият интелркт е важно как ще отговори.
                        Стигне ли до твоето заключение - спукана ни/ви/им е работата.

Ако някой междувремено е открил начин да сгъне пространството - да свирка, че ми писна да стоя тук зазидан. Ще се заселваме на Марс, пък 20см сняг са бедствие(вече).
                        по лесно е да се разделиш на атоми, да се телепортираш и да се събереш пак, отколкото да сгъваш нещо

Comment

по лесно е да се разделиш на атоми, да се телепортираш и да се събереш пак, отколкото да сгъваш нещо
                          Не стаа. Така ще можеш в най-добрия случай да се придвижваш със скоростта на светлината. А това е прекалено бавно. Само до центъра на нашата галактика ще ти трябват 26 000 години. В едната посока.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

3D принтер!?
                            Не съм се разбързал чак толкова, досветлинна скорост ме устройва.

Comment

• https://www.youtube.com/watch?v=EGr90ecTgnY

---------- Post added at 15:22 ---------- Previous post was at 15:17 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Не стаа. Така ще можеш в най-добрия случай да се придвижваш със скоростта на светлината. А това е прекалено бавно. Само до центъра на нашата галактика ще ти трябват 26 000 години. В едната посока.
                              е много важно, докато си на атоми няма да разбереш.

Comment

е много важно, докато си на атоми няма да разбереш.
                                То реално атомите ти няма да пътуват а само информацията затова, как са били сглобени.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X