Известие
Collapse
No announcement yet.
Космос
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Казаха че се учели от грешките си. Гледах за тях в някакво предаване. Използват камери за да знаят какво правят. Изглежда фантастичноLast edited by lordliness; d.m.y г., 21:14.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Преди около 30 г. японците направиха сериозен пробив в автоматизацията, като захвърлиха цялата сложна класическа теория и я заместиха със самообучаващи се алгоритми. Тъй че, ако си мислите, че това е нещо ново, не е.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 21:17.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеНе знам какви алгоритми използват, обаче ние с теб няма да можем да постигнем това, колкото и да сме съвършени.в смисъл да си балансирам пръчка, да ти я подхвърля и ти да си я балансираш.
Това не ни прави по-глупави от машината.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ако не са законите на механиката, които човек е измислил и заложил в алгоритмите благодарение на които машинките си подмятат пръчката, ще ми балансират дедовия
Адаптивните системи погледнати от гледната точка на неспециалиста, изглеждат, като форма на изкуствен интелект. А такива има дори под капака на нашите кораби. Но те нямат нищо общо с интелекта.
Когато една машина започне да анализира и да синтезира невиждани до момента неща, това вече ще може да се нарече форма на изкуствен интелект.
Нещо като това да създаде кубчето на Рубик.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеДа де, ама адаптивния алгоритъм добавя малко към нещо познато. А това с жонглирането изглежда много яко. Е, очевидно не е направено от първи път, но все пак е яко
Типичен пример за това са числените методи за решаване на уравнения или оптимизационните задачи, които изискват огромен на брой но иначе относително прости пресмятания. Решения, които с арсенала на аналитичните способи дори са невъзможни.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеБрус Уилис остаря и вече няма, кой да ни пази от астероиди
Абсурд!
А-а-а-ако невъобразимото се случи, готов съм да го заместя.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
Comment