Не можем да съдим какво е станало без да сме били там. Но някакси инстинктът ми подсказва, че жертвата не е съвсем невинна. Редовно ми се случва докато карам по магистрала спящи субекти да се престрояват и да изпреварват без мигач и рано или късно някой ще апне дървото, нищо че съм 65 кила. И ако ги питаш, всеки ще каже, че е невинен и е спазвал правилника.
Известие
Collapse
No announcement yet.
140 км/час по родните магистрали
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Масово по магистралите, нашенските дебили карат както им дойде.
Възпитание йок!
Не знам какво точно е станало, защото не съм бил там, но боят е недопустим.
По-точно налитането на бой!
В цивилизования свят можеш да псуваш колкото искаш, но ха си посегнал-ха си в кауша.
Иначе и на мен са ми присвятквали, точно като изпреварвам, такива "бързи" коли, но аз верен на принципа: убий простака с мълчание, просто си изпреварвам, а после безопасно се прибирам .
На жестикулациите им отговарям с учудено изражение, което действа много изнервящо.
Тука принципа е, като си в нарушение-съобразяваш се с всички останали.
Значи говедото ше кара с 40-50 км/ч отгоре, пък и ще претендира за правила.
Аз не чакам като журналиста, а директно се обаждам на полицията и им го начуквам на такива.
Ако реши да засича и да се бием- моля!
После да не се оплакваНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеАз пък съм сигурен, че нещата не изглеждат точно така, както са представени от трибуната на единия участник в конфликта, при това и журналист
По същата логика аз мога да застрелям някого на улицата и после да кажа, че днес съм бил много изнервен. Който е нервен, да не сяда да кара. `
П. С. Това автомобилен журналист да кара сина си в колата и да тръгне да се гони по улиците е доста слабо вероятно.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеВ нормалните държави този "проблем" се решава просто с едно махване с ръка за извинение..
Да не си мислите, че живеете в "нормална" държава, я слезте на земята...
http://vbox7.com/play:77139e327a
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТука принципа е, като си в нарушение-съобразяваш се с всички останали.
Значи говедото ше кара с 40-50 км/ч отгоре, пък и ще претендира за правила.
Надявам се, че никой няма да го оспори.
П.С. В понеделник се прибирах по Тракия - изпреварвам колона със 170, настига ме един Ягуар и почва да ми светка. Ускорявам до 190 за да изпреваря по-бързо, оня продължава да ми се лепи на бронята и да ми светка. Е какво да направя аз, да прелетя ли, да се набия в колоната ли ?!?Last edited by koolio; d.m.y г., 22:26.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЕто така може би...?
Да не си мислите, че живеете в "нормална" държава, я слезте на земята...
http://vbox7.com/play:77139e327a
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеЕ те за това говорим. Ако аз съм решил да карам над ограничението, това си е моя работа, не мога да принуждавам някой друг да го прави. Но и този някой друг трябва да се съобрази с мен и да не ми пречи, иначе за мен това е самоуправство.
П.С. В понеделник се прибирах по Тракия - изпреварвам колона със 170, настига ме един Ягуар и почва да ми светка. Ускорявам до 190 за да изпреваря по-бързо, оня продължава да ми се лепи на бронята и да ми светка. Е какво да направя аз, да прелетя ли, да се набия в колоната ли ?!?
Като ми се лепят , просто натискам леко спирачката, за да светнат стоповете. Действа им много добре.
Обикновено такива са лекета с дамски бикини под костюмите.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеЕ те за това говорим. Ако аз съм решил да карам над ограничението, това си е моя работа............................... Ускорявам до 190 за да изпреваря по-бързо, оня продължава да ми се лепи на бронята и да ми светка. Е какво да направя аз, да прелетя ли, да се набия в колоната ли ?!?
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеТе руснаците са по-зле и от нас. Към 7,00 минута има жена, която я блъскат на пешеходна пътека и след нея се разхожда един, който се държи все едно са прегазили врабче, а не човек.
Last edited by Доко; d.m.y г., 23:01.
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеЕ те за това говорим. Ако аз съм решил да карам над ограничението, това си е моя работа, не мога да принуждавам някой друг да го прави. Но и този някой друг трябва да се съобрази с мен и да не ми пречи, иначе за мен това е самоуправство.
П.С. В понеделник се прибирах по Тракия - изпреварвам колона със 170, настига ме един Ягуар и почва да ми светка. Ускорявам до 190 за да изпреваря по-бързо, оня продължава да ми се лепи на бронята и да ми светка. Е какво да направя аз, да прелетя ли, да се набия в колоната ли ?!?А сега сериозно, гледайте си в огледалата.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеУскоряваш до 250+ и го разцепваш, вероятно е ограничен на тая скорост.А сега сериозно, гледайте си в огледалата.
Ама ти гледаш, а той е на половин километър и е с 200.
За нула време е зад тебе!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАми нали преди да тръгнеш да изпреварваш това е първата работа , бе!
За нула време е зад тебе!Last edited by thecleaner; d.m.y г., 23:14.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАми нали преди да тръгнеш да изпреварваш това е първата работа , бе!
За нула време е зад тебе!
---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:13 ----------
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеАко си с 170 повярвай трудно ей така ти искача някои изневиделицаАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеИменно де. И по тая причина е длъжен също да се съобразява. Решението да кара с 200+ си е негово - нямам нищо против, стига да не ми пречи. Както аз, когато карам със 160, гледам да не притеснявам тези, които карат със 130.
---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:13 ----------
Ако аз съм със 170, а той с 220, положението е същото, както ако аз съм със 130, а той със 180.Ако караш с 130 а другия кара с 160, времето за което ви настига е с 8м/сек., тоест и да искаш няма как много да ги притесниш.
Разликата при 170-220км. е по-голяма около 14м./сек., но напълно достатъчна да видиш какво се случва ако си гледаш в огледалата.
По-вашия принцип ако си пешеходец и някои кара с 50км. и докат го видиш та сгазил. Е да ама неFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеИменно де. И по тая причина е длъжен също да се съобразява. Решението да кара с 200+ си е негово - нямам нищо против, стига да не ми пречи. Както аз, когато карам със 160, гледам да не притеснявам тези, които карат със 130.
Нямам нищо против и мотора, който кара с 330, обаче ако е на празна магистрала. В противен случай, ако го видя - ще му направя път, но ако не го видя сориСам си е виновен. Според мен тия с моторите, дето се мушкат между колоните са много зле. Сами не се пазят, а разчитат на някой друг да ги пази.
Comment
Comment