мда, вече моята лична редакция си е нормално в черно, но сега твоята изчезна
Известие
Collapse
No announcement yet.
при проблеми или въпроси относно новия форум
Collapse
X
-
Ми пробвай да забършеш кукитата, виж с друг браузър как е, ако имаш подръка (в който не си си играл с подредбите). Никога не ми е хрумвало да цъцкам по тия опции и даже не съм сигурен дали съм ти разбрал правилно проблема, но при мен си излизат темите както във всеки друг раздел.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеЗащо не мога да трия собствените си постове?155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
А няма да е лошо да се пренагласи...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
В раздел "Алфа Ромео" има една стара тема подновена вчера.
Ето я.
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=12224
Та там на първа страница всички постове са дублирани заедно със снимките. Може и следващите стр. да са така - отидох направо на новото мнение. Много дълга тема става.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщениеПоради някаква непонятна за мен причина, форума е нагласен така, че трябва да си модератор или член на клуба, за да можеш
Като натиснете "Редактиране" на поста ви има бутон "Изтрий"--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Ае ся си помисли дали не спадаш към някоя от двете групи, които могат.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
Comment