Известие

Collapse
No announcement yet.

Бъдещето на форума??? Какво не Ви харесва, препоръки? Замалява ли или си е за ремонт?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    Не аз съм двуличен!На никои не съм помагал в 166 раздела!
    Просто вие двамата ме дразните много,както се вижда и не само мен.
    Изразявам си мнението свободно че не ви харесвам и не желая да сте модератори нито минута повече.Дали някои ще се трогне от това какво искам е друг въпрос.
    Преминахте всякакви граници.Дебелокожието ви е прекалено.

Как се наричат хора които се покланят на шефа си?
    Подкрепям те напълно.

Прави ми впечетление че на 10-12 човека дето пишат в тая тема им е за форума.Всичко друго мълчи като........ Но ако станат някакви глобални промени всички ще се бият в гърдите.
    Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
    ех.. Малкото КуВе
    sigpic

Comment

• Ами извинявам се в такъв случай. Явно са ти направили погрешна рекламна кампания, както обикновено става напоследък в тоя форум.
      И все пак нямам нищо лично против теб, ти си мисли каквото искаш.
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Защо наказахте автора на темата???

Абе пак ще си губя времето...
        Защо наказахте момчето бе нещастници!
        Ми, че той доказа по безспорен биологичен начин, кой от какво и защо е роден!
        Ако някои модератори си мислят, че са родени да са такива...много се лъжат! Вие никога не можете да модерирате теми и мнения в този форум. Просто сте назначени без да имате понятието как се МОДЕРИРА!
        Объркали сте понятията с провокира,
        контрира,
        елиминира,
        дезертира,
        разконцентрира,
        колабира,
        реанимира
        или мастурбира...
        Затова ви препоръчвам за сетен път господа Модератори, сложете си МУТЕ-то и за да не създавате дразги и интриги с нас ползвателите. Станете истински МУТЕратори и всички ще ви заобичат!
        И не размахвайте за щяло и нещяло този полов инструмент-БАН, защото вие банвате един, а после в живота ще ви Банват всички!
        Хайде пак наздраве и не ми губете времето ами прочетете на Ранобудниче предния пост и си помислете за собствената съвест!
        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
          WTF ???
          не съм писал на теб ... освен ако linkestis не е другото ти потребителско име !
          Извинете "Ваше модераторско величие", но точно аз писах в 166 раздела, дали съм помогнал или не няма значение. Така че ако искаш някой да те разбере пиши с обръщения или цитати. Иначе определено не ти се разбира. И ако си забравил това е български форум и тук се пише на български език, а в него изрази като "WTF" - НЯМА! Поне се научи ка се работи с модераторския панел. Какъв модератор си въобще ти, като не можеш да разбереш един потребител дали пише от два различни псевдонима. А и ми е много под достойството да се крия под различни псевдоними, ама това ще го разбереш като се поинтересуваш малко.

Подсказка: виж ми аватара.

Каквото имах да кажа го казах. Лек вечер.
          Lancia Lybra SW Executive, 2.4JTD, 150 hp, 841C000 '03
          Lancia Kappa Coupe, 2.0t, 205 hp, 834A4.000 '97
          Lancia Kappa, 2.0, 145 hp, 838A1000 '95
          Lancia Dedra, 1.6, 90 hp, 159B9000 '94
          Lancia Dedra, 1.6, 90 hp, 835A1000 '91

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение

Koolio, опасявам се, че не те разбрах докрай.
            Опитай пак ...
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщение
              Доживях и Нено да баннат тук , господа властимащи приемете поздравленията ми
              Абе ти беше загатнал за някои неща още преди години,нужните хора не взеха правилните мерки,ама еи на нещата се случват.Хората които трябваше да вземат нещата под контрол още тогава не го направиха и сега вече съвсем му изтърваха края.

---------- Post added at 17:19 ---------- Previous post was at 17:11 ----------

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
              Не аз съм двуличен!На никои не съм помагал в 166 раздела!
              Просто вие двамата ме дразните много,както се вижда и не само мен.
              Изразявам си мнението свободно че не ви харесвам и не желая да сте модератори нито минута повече.Дали някои ще се трогне от това какво искам е друг въпрос.
              Преминахте всякакви граници.Дебелокожието ви е прекалено.

Как се наричат хора които се покланят на шефа си?
              Така е прав си.
              Хората които се покланят на шефа аз им викам и............и.
              АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Linkestis, който не е на твоето мнение е подмазвач?! Всъщност ти и клакьорите около теб сте точно това което не харесвате в модераторите!
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Господа модове, имайте смелоста да си избършете Насраните Гъзове пред целия форум след многократните ви глупави решения и издънки.
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2003 г.
                  Alfa Romeo 164 2.0 T.S.

Comment

• Ето това е!На който не му е ясно , че не бъдещето на форума се коментира тук , да заповяда при мен.
                    Ще спрете ли най-накрая да изтъквате "достойнставата" си и да преминете към диалог или ще се дърпате като диваци ,докато се стигне до покани за саморазправи?
                    Притъпете си инатите и кажете кой с какво ще отстъпи(ако изобщо ви интересува какво ще става с тоя форум).Това е към всички. Да не си помисли някой , да ми обяснява кой какъв бил и какво е направил!!Всеки е направил кой повече , кой по-малко.Аман стига вече!
                    ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

• Кучетета си лаят, кервана си върви.

Колкото се излезе с официално обяснение за "случаят Павлин", толкова и тази тема ще има успех.

Буря в чаша вода!
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Бъдещето на форума??? Какво не Ви харесва, препоръки? Замалява ли или си е за ремонт

Това е темата ,колеги , придържайте се към нея или някой да я заключи....

Comment

• Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
                          Кучетета си лаят, кервана си върви.

Колкото се излезе с официално обяснение за "случаят Павлин", толкова и тази тема ще има успех.

Буря в чаша вода!
                          Аз си смених аватара. Дано се досещате защо колеги. Неки всеки които споделя моите(нашите) виждания си го сложи, за да се сещат господа Модовете за нас. Ето от къде може да си го вземете http://p.energy-torrent.com/images/b...adpisi-324.jpg
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                            Аз си смених аватара. Дано се досещате защо колеги. Неки всеки които споделя моите(нашите) виждания си го сложи, за да се сещат господа Модовете за нас. Ето от къде може да си го вземете http://p.energy-torrent.com/images/b...adpisi-324.jpg
                            500 човека - 500 правила - анархия!

Comment

• аз смислени и логични отговори, та ако щете и съвети по "болни" теми, въпроси, мрънканици и други съм чел само и единствено от "разжалвания велик български хан" в този форум .. не само погледнато философски
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от mariobg Покажи съобщение
                                Извинете "Ваше модераторско величие", но точно аз писах в 166 раздела, дали съм помогнал или не няма значение. Така че ако искаш някой да те разбере пиши с обръщения или цитати. Иначе определено не ти се разбира. И ако си забравил това е български форум и тук се пише на български език, а в него изрази като "WTF" - НЯМА! Поне се научи ка се работи с модераторския панел. Какъв модератор си въобще ти, като не можеш да разбереш един потребител дали пише от два различни псевдонима. А и ми е много под достойството да се крия под различни псевдоними, ама това ще го разбереш като се поинтересуваш малко.

Подсказка: виж ми аватара.

Каквото имах да кажа го казах. Лек вечер.
                                Аз пък ти препоръчвам да видиш следващия ми пост след твоето изказване, и да се научиш да четеш както трябва.
                                Там се извиних, в случай че нещо не съм разбрал. Колегата Linkestis така беше "подкован" просто ... Нямам вина, ако поради грешна информация на "загрижени" потребители, си се видял ТИ в цялата история.
                                И все пак - да запазим добрия тон. Аз не съм те засегнал с нищо, или поне не съзнателно, защото нямаше нищо отговорено от ваша страна до онзи момент.
                                Така че, ако обичаш, спазвай и ти добрия тон - иначе се приравняваш към това, с което всички искаме да се борим !
                                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                                X