Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "Алфиста-идеалист" както ти го наричаш,трябва да ти е бръкнал на дълбоко в ........

Тааа сега за думата тепегьоз ли да се хванем?

-----------
    Пай сеее ...
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• ...
      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 18:59.

Comment

• Забавен си инспектор Дю Дю

-----------
        Пай сеее ...
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
          Забавен си инспектор Дю Дю

-----------
          Пай сеее ...
          Друже, досега не си написал нещо, което да е що годе по съответната тема, Започваш да приличаш все повече и повече на онова кученце оги и баща му доги. направи си една партия с во и сие, па може и за президент да се кандидатираш. Никой няма да изненадаш вече. Една кратуна повече отдавна не прави впечатление ... за съжаления.
          И ти отиде в игнорацията

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
            Малко в аванс поствам още една тема, която със сигурност е дала своя принос за това Алфистът-идеалист да пусне настоящата гнусотия против Алекс:
            http://clubalfaromeo.com/forum/showt...B%E0%F2%E0+147.

P.S. Разбира се, донякъде съжалявам, че някой от модераторите заключи без време темата. По мое мнение, и ако ми позволите леко да перефразирам Фреди, the show should have gone on.
            Би ли разяснил на мен и на форума, кое точно от темата, която си посочил привеждаш, като поредно доказателство за моята некомпетентност?

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
              "Алфиста-идеалист" както ти го наричаш,трябва да ти е бръкнал на дълбоко в ........

Тааа сега за думата тепегьоз ли да се хванем?

-----------
              Пай сеее ...
              Това наистина е интересен въпрос и е добре да го изясним.

Отношението на Гайдаров спрямо мен се дължи единствено и само на обстоятелството, че аз започнах да го критикувам по един или друг начин.

Критикувам го заради:

1 - Пише само някакви стихотворения, които нямат нищо общо с материята на дадена техническа тема.

2 - Малкото съвети, които се мъчи да дава ги черпи не от собствените си познания а от чичо си Гугъл или другите форуми, като АО, например. Този похват, разбира се, върши работа в случаите в които питащият не се е сетил и сам да направи това.

3 - Има и случаи в които дава погрешни или опасни съвети.
              Пример за такова нещо бе съветът му към един колега да пренареже замазана резба на един шарнирен болт:

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E7%E1%E0%F2%E0

Накратко - съветваше колегата да продължава да си кара спокойно с този носач !!!
              ..............

Всеки можеше и сам да се убеди и в още много други от гайдаровите малоумщини, ако Гайдаров не беше изтрил старателно голяма част от постовете си.

Накратко - технически профан, но за сметка на това - голям тарикат.

И понеже много не му достига за да може да ми опонира в техническите теми (не защото аз знам много а защото той не знае нищо) привежда в действие друг един подход, който завидно владее - интригантството.

Опитва се всячески да предизвиква спорове между мен и други колеги, които иначе са технически грамотни и полезни за форума и така да ме скара с тях. Или казано иначе - поради липса на собствена сила, се опитва да ползва чужда такава.

Накратко - заел се е с непосилната мисия да докаже, че 2 + 2 не е равно на 4.

Гайдаров, с това си разяснение приключвам комуникацията си с теб. Достатъчно от времето си ти отделих, но очевидно ти не заслужаваш това, защото си обсебен от някакви комплекси, за което могат да ти помогнат или цветята или добър психотерапевт.

Накратко - нямам време за губене с теб а и нямам намерение да занимавам повече останалите колеги.

Жив и здрав бъди!
              Last edited by ecotronic; d.m.y г., 15:36.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Досега освен да се излага,друго не постига

-----------
                Пай сеее ...

Comment

• Относно субекта на темата-
                  Неграмотният не може да научи никого да чете.
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Абе почитатели. Не е нужно да ме четете, както правя аз с вас. А като гледам сте само 5-ма на един акъл. Игнорирайте ме. Така ще спрете поне да пишете простотии

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                      Абе почитатели. Не е нужно да ме четете, както правя аз с вас. А като гледам сте само 5-ма на един акъл. Игнорирайте ме. Така ще спрете поне да пишете простотии

Comment

• ...
                        Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 19:00.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                          Ех, алфисте-идеалист, алфисте-идеалист!
                          Първо да те питам - защо не пишеш по собствената си малоумна тема, т.е. за Алекс, а занимаваш хората със скромната ми особа?
                          Но като си рекъл - да ти отговарям поред в съответствие с твоята пунктуация:

1. Никога не съм писал стихотворения в никоя тема (не само в техническите), и то в никой форум. Не мога да отрека обаче, че интуицията не те е подвела - действително съм любител на поезията и чета стихове с удоволствие. Нещо повече - зная наизуст, и то в оригинал повече от сто стихотворения на Пушкин, все пак по-малко на Лермонтов, Есенин, Шекспир, Байрон, Гьоте, Шилер, Ботев, Вазов, Яворов, Дебелянов и др. Не виждам нищо лошо в това, дори напротив - това е едно от нещата, които ме откъсват за малко от неособено радостното ежедневие и ми помага.

2. Относно техническата ми помощ за колегите в този форум - по принцип аз съм съгласен с теб, алфисте-идеалист, че тя е минимална. Само че какво можем да направим само ние двамата с теб срещу повече от хиляда и двеста благодарствени ЛС от колеги в този форум (включително едно само преди около десетина минути). И тъй като веднага ще заграчиш, че това не е вярно, то можеш да питаш за това някой от любимите ти модератори, тъй като те имат достъп до съответните ЛС на потребителите и с повечето от които, както много добре знаеш, съвсем не се радваме на взаимна симпатия.

3. Тук в точка 2 има достатъчно материал, а точно случая с тази резба е достатъчно показателен - там като че ли ти остана недоволен не толкова от поредното си поражение, колкото че те жегнах с Топлофикация и новият ти бойлер. Знаеш добре и това, че не съм изтрил избирателно някои мои постове, а съм ги изтрил всичките - без тези във вече заключените теми, тъй като там не мога физически да го направя.

И другите ти бисери - първо това, че съм технически некомпетентен. Алфисте-идеалист, в това отношение можеш да се "гуркаш" с неколцината си "електронни приятели", но не можеш да излъжеш горните повече от хиляда и двеста ЛС. Не можеш да излъжеш и тези действително достойни хора, които са ми дали съответните дипломи. И тъй като твоето отношение към дипломите се знае (гроздето е кисело, нали...), а и тъй като все пак сме в автомобилен форум, ако искаш мога в прикачени файлове да ти изпратя два мои сертификата за техническа квалификация от VOLVO - поне тях се надявам да не обвиниш, че са дадени с връзки. А признанията за техническата ми компетентност, са много повече, алфисте-идеалист - включително от реномирани международни институции, световноизвестни фирми и т.н.
                          И накрая за интригантството - отново крадецът вика "Дръжте крадеца". Никога не съм бил и няма да бъда интригант, алфисте-идеалист - това са фактите.
                          Можеш ли с факти, а не с празни приказки да посочиш да съм интригантствал срещу някого? Да съм настройвал някого срещу някого? Това не ми е в природата и не ми е необходимо, алфисте-идеалист. Просто съм достатъчно силен с враговете си да се справям сам. И спокойно, ти не си между тях - твърде дребна душичка си, за да те считам за враг.
                          Жив и здрав да си и ти и пиши по темите, особено когато ти си ги пуснал - колкото и пошли и безсмислени да са те.
                          Друже, защо изобщо имобръщаш внимание. Аз вече ги сложих в групичка "игноре" и не ги чета. Но виждам, че драскат ли драскат. Просто им пускам по някой фишек да се палят. Така се забавлявам с простотията и лицемерщината на някои, дето се пишат многознаещи. Па така им помагам да си избият и някой от многобройните комплекси и да заспят с мисълта колко са велики. И когато мога, помагам
                          Колкото до шарнира (можах да го прочета в цитата), ами и аз бих нарязал отново резбата за да видя какво ще се получи. Гайката така или иначе няма как да изпадне, а от там и шарнирът. А и много от твоите проникновени теми еко сам си ги затворил щото или никой не ги чете, или така се оплиташ, че и сам не разбираш в коя кал си нагазил или направо пльоснал по лице
                          А и присъщо на простия човек е като го хванат натясно да започне да обижда
                          Last edited by Alex_26; d.m.y г., 20:00.

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                            Друже, защо изобщо имобръщаш внимание. Аз вече ги сложих в групичка "игноре" и не ги чета. Но виждам, че драскат ли драскат. Просто им пускам по някой фишек да се палят. Така се забавлявам с простотията и лицемерщината на някои, дето се пишат многознаещи. И когато мога, помагам

Comment

• "Когато мога, помагам".

Ако наистина се придържаше към това правило, доста от противоречията ти с колегите нямаше да ги има.

Лошото е, че ти "помагаш" и когато не можеш.
                              Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:05.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                "Когато мога, помагам".

Ако наистина се придържаше към това правило, доста от противоречията ти с колегите нямаше да ги има.

Лошото е, че ти "помагаш" и когато не можеш.
                                Пише да трупа мнения( не знам за какво са му), напълно безмислени неща. И форума му е необходим, мисля че заработва по някой лев, в това няма лошо, щом може, сигурно е беден, няма постоянна работа и му трябват пари.

Comment

Working...
                                X