If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Друже, досега не си написал нещо, което да е що годе по съответната тема, Започваш да приличаш все повече и повече на онова кученце оги и баща му доги. направи си една партия с во и сие, па може и за президент да се кандидатираш. Никой няма да изненадаш вече. Една кратуна повече отдавна не прави впечатление ... за съжаления.
И ти отиде в игнорацията
P.S. Разбира се, донякъде съжалявам, че някой от модераторите заключи без време темата. По мое мнение, и ако ми позволите леко да перефразирам Фреди, the show should have gone on.
Би ли разяснил на мен и на форума, кое точно от темата, която си посочил привеждаш, като поредно доказателство за моята некомпетентност?
"Алфиста-идеалист" както ти го наричаш,трябва да ти е бръкнал на дълбоко в ........
Тааа сега за думата тепегьоз ли да се хванем?
-----------
Пай сеее ...
Това наистина е интересен въпрос и е добре да го изясним.
Отношението на Гайдаров спрямо мен се дължи единствено и само на обстоятелството, че аз започнах да го критикувам по един или друг начин.
Критикувам го заради:
1 - Пише само някакви стихотворения, които нямат нищо общо с материята на дадена техническа тема.
2 - Малкото съвети, които се мъчи да дава ги черпи не от собствените си познания а от чичо си Гугъл или другите форуми, като АО, например. Този похват, разбира се, върши работа в случаите в които питащият не се е сетил и сам да направи това.
3 - Има и случаи в които дава погрешни или опасни съвети.
Пример за такова нещо бе съветът му към един колега да пренареже замазана резба на един шарнирен болт:
Накратко - съветваше колегата да продължава да си кара спокойно с този носач !!!
..............
Всеки можеше и сам да се убеди и в още много други от гайдаровите малоумщини, ако Гайдаров не беше изтрил старателно голяма част от постовете си.
Накратко - технически профан, но за сметка на това - голям тарикат.
И понеже много не му достига за да може да ми опонира в техническите теми (не защото аз знам много а защото той не знае нищо) привежда в действие друг един подход, който завидно владее - интригантството.
Опитва се всячески да предизвиква спорове между мен и други колеги, които иначе са технически грамотни и полезни за форума и така да ме скара с тях. Или казано иначе - поради липса на собствена сила, се опитва да ползва чужда такава.
Накратко - заел се е с непосилната мисия да докаже, че 2 + 2 не е равно на 4.
Гайдаров, с това си разяснение приключвам комуникацията си с теб. Достатъчно от времето си ти отделих, но очевидно ти не заслужаваш това, защото си обсебен от някакви комплекси, за което могат да ти помогнат или цветята или добър психотерапевт.
Накратко - нямам време за губене с теб а и нямам намерение да занимавам повече останалите колеги.
Абе почитатели. Не е нужно да ме четете, както правя аз с вас. А като гледам сте само 5-ма на един акъл. Игнорирайте ме. Така ще спрете поне да пишете простотии
Абе почитатели. Не е нужно да ме четете, както правя аз с вас. А като гледам сте само 5-ма на един акъл. Игнорирайте ме. Така ще спрете поне да пишете простотии
Ех, алфисте-идеалист, алфисте-идеалист!
Първо да те питам - защо не пишеш по собствената си малоумна тема, т.е. за Алекс, а занимаваш хората със скромната ми особа?
Но като си рекъл - да ти отговарям поред в съответствие с твоята пунктуация:
1. Никога не съм писал стихотворения в никоя тема (не само в техническите), и то в никой форум. Не мога да отрека обаче, че интуицията не те е подвела - действително съм любител на поезията и чета стихове с удоволствие. Нещо повече - зная наизуст, и то в оригинал повече от сто стихотворения на Пушкин, все пак по-малко на Лермонтов, Есенин, Шекспир, Байрон, Гьоте, Шилер, Ботев, Вазов, Яворов, Дебелянов и др. Не виждам нищо лошо в това, дори напротив - това е едно от нещата, които ме откъсват за малко от неособено радостното ежедневие и ми помага.
2. Относно техническата ми помощ за колегите в този форум - по принцип аз съм съгласен с теб, алфисте-идеалист, че тя е минимална. Само че какво можем да направим само ние двамата с теб срещу повече от хиляда и двеста благодарствени ЛС от колеги в този форум (включително едно само преди около десетина минути). И тъй като веднага ще заграчиш, че това не е вярно, то можеш да питаш за това някой от любимите ти модератори, тъй като те имат достъп до съответните ЛС на потребителите и с повечето от които, както много добре знаеш, съвсем не се радваме на взаимна симпатия.
3. Тук в точка 2 има достатъчно материал, а точно случая с тази резба е достатъчно показателен - там като че ли ти остана недоволен не толкова от поредното си поражение, колкото че те жегнах с Топлофикация и новият ти бойлер. Знаеш добре и това, че не съм изтрил избирателно някои мои постове, а съм ги изтрил всичките - без тези във вече заключените теми, тъй като там не мога физически да го направя.
И другите ти бисери - първо това, че съм технически некомпетентен. Алфисте-идеалист, в това отношение можеш да се "гуркаш" с неколцината си "електронни приятели", но не можеш да излъжеш горните повече от хиляда и двеста ЛС. Не можеш да излъжеш и тези действително достойни хора, които са ми дали съответните дипломи. И тъй като твоето отношение към дипломите се знае (гроздето е кисело, нали...), а и тъй като все пак сме в автомобилен форум, ако искаш мога в прикачени файлове да ти изпратя два мои сертификата за техническа квалификация от VOLVO - поне тях се надявам да не обвиниш, че са дадени с връзки. А признанията за техническата ми компетентност, са много повече, алфисте-идеалист - включително от реномирани международни институции, световноизвестни фирми и т.н.
И накрая за интригантството - отново крадецът вика "Дръжте крадеца". Никога не съм бил и няма да бъда интригант, алфисте-идеалист - това са фактите.
Можеш ли с факти, а не с празни приказки да посочиш да съм интригантствал срещу някого? Да съм настройвал някого срещу някого? Това не ми е в природата и не ми е необходимо, алфисте-идеалист. Просто съм достатъчно силен с враговете си да се справям сам. И спокойно, ти не си между тях - твърде дребна душичка си, за да те считам за враг.
Жив и здрав да си и ти и пиши по темите, особено когато ти си ги пуснал - колкото и пошли и безсмислени да са те.
Друже, защо изобщо имобръщаш внимание. Аз вече ги сложих в групичка "игноре" и не ги чета. Но виждам, че драскат ли драскат. Просто им пускам по някой фишек да се палят. Така се забавлявам с простотията и лицемерщината на някои, дето се пишат многознаещи. Па така им помагам да си избият и някой от многобройните комплекси и да заспят с мисълта колко са велики. И когато мога, помагам
Колкото до шарнира (можах да го прочета в цитата), ами и аз бих нарязал отново резбата за да видя какво ще се получи. Гайката така или иначе няма как да изпадне, а от там и шарнирът. А и много от твоите проникновени теми еко сам си ги затворил щото или никой не ги чете, или така се оплиташ, че и сам не разбираш в коя кал си нагазил или направо пльоснал по лице
А и присъщо на простия човек е като го хванат натясно да започне да обижда
Друже, защо изобщо имобръщаш внимание. Аз вече ги сложих в групичка "игноре" и не ги чета. Но виждам, че драскат ли драскат. Просто им пускам по някой фишек да се палят. Така се забавлявам с простотията и лицемерщината на някои, дето се пишат многознаещи. И когато мога, помагам
Ако наистина се придържаше към това правило, доста от противоречията ти с колегите нямаше да ги има.
Лошото е, че ти "помагаш" и когато не можеш.
Пише да трупа мнения( не знам за какво са му), напълно безмислени неща. И форума му е необходим, мисля че заработва по някой лев, в това няма лошо, щом може, сигурно е беден, няма постоянна работа и му трябват пари.
Comment