Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 19:01.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
      Моля.
      Да те питам още нещо.

Гледам, че имаш регистрация и в Alfa Owner от 27-01-2014 - та

Но там пък нямаш ни един пост за повече от 2 години.

Чувал съм да казваш, че английският го владееш до съвършенство, та едва ли езиковата бариера е причината за да не пишеш.

Да не би и там да са прасета, като нас тук?

Или и там перкаш само на ЛС?

Ще благоволиш ли да ме осветлиш и по тоз въпрос?
      Last edited by ecotronic; d.m.y г., 01:54.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Гайдаров ти от ЦСКА ли си?

-----------
        Пай сеее ...
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Ник, не им падай на нивото. Прати ги в игнора и ги остави сами да си пишат и отговарят. Те вече писнаха на много хора

---------- Post added at 09:45 ---------- Previous post was at 09:42 ----------

И то е ясно, че сте запеци, ама тази тема е за мен, а не да се чепкате с други. То и без това вие не пишете нещо смислено по темите, нито по самите теми. Ама поне тук за мен направете един жест

Comment

• Нали сме в игнора? Или не сме последно? Ако си ни игнорирал с опция от форума няма как да виждаш какво пишем,или само се правим,че игнорираш, а си проверяваш честичко темичката гайдаров ти оспами темата

-----------
            Пай сеее ...
            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Естествено, че колегата не ви е добавил в игнора, иначе с кой ще си "чатка" по цял ден ? Явно само тук (в този форум) му се обръща така нужното за него внимание. По-интересното е защо Вие не сте го добавили във въпросния лист и да си решите проблема ?
              Alfa Romeo GT 1.9 16v

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                Пише да трупа мнения( не знам за какво са му), напълно безмислени неща. И форума му е необходим, мисля че заработва по някой лев, в това няма лошо, щом може, сигурно е беден, няма постоянна работа и му трябват пари.
                Лошо няма в това какви финанси има и дали има изгода да е тук.
                Лошото, което лъсна само преди 1-2 дни е в това, че обвини пряко колеги в "небрежност" да го нарека, само и само да изкара той 5 лв. Ей това е мизерия, която е закоренена в душичката на човек и никога няма да може да се отърве от нея.
                До сега си мислих, че в просто човек, който не разбира от технически неща, ама се напъва по неизвестни за мен причини.
                Ама след като видях каква е същността му, да пише наляво-надясно, то разбрах, че зад всичко стои само материален стимул, който стимул е паднал до такова ниво, че да плюе срещу други хора.
                Това е мъката, която видях и идеята му зад тия тотални малоумни постове, които пуска. Явно търси някаква "компетенция" и объркване сред потребителите, за да може да се докопа до някоя друга стотинка.
                И точно за това няма да го оставя. Не ми дреме, че той не ми чете постовете. Даже се радвам за това. Но пък съм доволен, че показвам на другите потребители какъв е в същност. Това е важното за мен и за това продължавам да го контрирам на всяка грешка.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от krustnika Покажи съобщение
                  Естествено, че колегата не ви е добавил в игнора, иначе с кой ще си "чатка" по цял ден ? Явно само тук (в този форум) му се обръща така нужното за него внимание. По-интересното е защо Вие не сте го добавили във въпросния лист и да си решите проблема ?
                  Не е добър за форума вариант това точно такъв индивид да се оставя наволя да пише технически небивалици.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от krustnika Покажи съобщение
                    Естествено, че колегата не ви е добавил в игнора, иначе с кой ще си "чатка" по цял ден ? Явно само тук (в този форум) му се обръща така нужното за него внимание. По-интересното е защо Вие не сте го добавили във въпросния лист и да си решите проблема ?
                    напротив, добавени са. Вече не им отговарям. Прото ми се появяват, че са писали, но само толкова. Пробвай с мен. Чета им евентуално някой пост само когато са цитирани

Comment

• Тиии лииии бееее палавникоооо. Ахахаха убеден съм,че имаш поне още една регистрация,ако изобщо си добавил игнор-а. Такива като теб пишман майстори,които сами си противоречат са вредни за себе си и хората с които общуват.
                      Таааа какво беше сега? Датчик за колянов вал ли беше? Кое беше правилното?Нооо,те признавам,уникалната дарба имаш да си противоречиш,съответно да спориш сам със себе си. Уникален.

-----------
                      Пай сеее ...

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                        Тиии лииии бееее палавникоооо. Ахахаха убеден съм,че имаш поне още една регистрация,ако изобщо си добавил игнор-а. Такива като теб пишман майстори,които сами си противоречат са вредни за себе си и хората с които общуват.
                        Таааа какво беше сега? Датчик за колянов вал ли беше? Кое беше правилното?Нооо,те признавам,уникалната дарба имаш да си противоречиш,съответно да спориш сам със себе си. Уникален.

-----------
                        Пай сеее ...
                        Е според него стрелката на таблото мери температурата на антифриза в големия (външен както тои го нарича) кръг... Остана загадката как стрелката може да покаже 50 градуса (примерно) след като все още термостата е затворен...
                        sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение

Е според него стрелката на таблото мери температурата на антифриза в големия (външен както тои го нарича) кръг... Остана загадката как стрелката може да покаже 50 градуса (примерно) след като все още термостата е затворен...
                          Той термостата не се загрява щото стои далееееч от двигателя, и през него не циркулира водата на вътрешния кръг. Изобщо ето още един - станахте седморка. Имаше един филм - Великолепната седморка. Вие ще сте простоватата седморка
                          П.П. Друга регистрация имам, ама всички са блокирани от един мой приятел тук

Comment

• Колеги, какво толкова, има досаден спамер, има игнор и толкоз. Какво още има да се пише...
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                              Колеги, какво толкова, има досаден спамер, има игнор и толкоз. Какво още има да се пише...
                              Ами кажи им го, че мен не ме слушат. Аз съм ги игнор и седмината

Comment

• Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
                                Колеги, какво толкова, има досаден спамер, има игнор и толкоз. Какво още има да се пише...
                                Игнор, ама с неговите постове и малоумни съвети, неразбиращите потребители ще страдат. А това е против моята вяра.

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                                Той термостата не се загрява щото стои далееееч от двигателя, и през него не циркулира водата на вътрешния кръг. Изобщо ето още един - станахте седморка. Имаше един филм - Великолепната седморка. Вие ще сте простоватата седморка
                                П.П. Друга регистрация имам, ама всички са блокирани от един мой приятел тук
                                Технически инвалиде-каръко, защо така изчезна като пръдня като те помолих да споделиш от диагностика на таблото когато температурата е 80 градуса, стрелката дали ще покаже 80 градуса и да обясниш явлението, което наблюдаваш?
                                Last edited by BO; d.m.y г., 17:22.
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Working...
                                X