Известие

Collapse
No announcement yet.

Одобрявате ли поведението на Цвятко (Alex_26) във форума?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• nickgaidarov=къцивъпцаров
    Now: 156 2.5 V6 24V
    Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• ...
      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:43.

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
        nickgaidarov=къцивъпцаров
        Ти грамотен ли си?

---------- Post added at 20:19 ---------- Previous post was at 20:14 ----------

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
        Алфисте-идеалист, само за статистиката:
        Поздравявам те, че след хилядите ми правилни предположения действително си открил единственото "неправилно". Все пак ще те светна, че коректността изисква в този случай да напишеш, че това се дължи на факта, че самият колега, нуждаещ се от помощ, не е описал точно проблема в темата си. Само че - коректност в тебе само толкова, колкото в Марадона при гола му с ръка срещу Англия...[COLOR="Silver"]
        Ей, идеалист, ти ако разбираше от темата що не каза какъв е проблемът и къде. Ник правилно предположи спрямо оскъдната информация. Така, че замълчи

Comment

• ...
          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:43.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
            В интерес на истината като че ли прекалихме с Цвятко с критиките си към Алфиста-идеалист. Това се дължи обаче единствено на факта, че той си позволява да обижда и прави неверни констатации на хора, от които нищо лошо не е видял, дори напротив. Самият аз многократно съм писал тук, а и пак ще го напиша, че Алфистът-идеалист със знанията си и желанието си да ги сподели, при това напълно безплатно тук, е един от най-полезните колеги в този форум (а защо не и най-полезният). Остава му само да добави малко търпимост към чуждото мнение (особено ако то се различава от неговото) и да не обижда безсмислено и ненужно (с което всъщност излага себе си) и съвсем сериозно може да е за пример на всички тук.
            Това и аз съм го казвал, а и винаги се рови и дава схеми, описания. Само не може да преживее грешките си и да не знае нещо. Това за обидите обаче му е отвратителна черта в резултат на неговото самолюбие. Иначе, да, наистина е полезен, дори и когато греши/ А и мисля, че в момента се води по акъла на евгени

Comment

• Мило дневниче ...
              Да ви кажа и тук наздраве.
              В парка на биричка и цаца,пък вие го избивайте сега на откровения.

-----------
              Пай сеее ...
              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• ...
                Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:44.

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                  nickgaidarov=къцивъпцаров
                  Грешиш, на Къци само вицовете са му олигофренски...
                  Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                  ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                  ex Alfa 156 1,9 JTD
                  ex Alfa 75 1,8

Comment

• Ахахаахахахахахахаха еее неееее буахахахаха.
                    Наздраве.

-----------
                    Пай сеее ...
                    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• ...

Comment

Кой пък е този Евгени?
                        Всъщност няма значение кой е. Ако Алфистът-идеалист се е оставил да играе по чужда свирка, това също не би говорило добре за него, а и поне за мен е изненадващо. Винаги съм си мислил, че Алфистът-идеалист е солов играч като мен.
                        Под Евгени визира мен.И двамата сме лордове. Прави твоя приятел някакви асоциации с цел да ме обиди. Пък го е шубе да ме остави с жена му насаме.
                        Ама Евгени Минчев, за разлика от твоя приятел е пич отвсякъде, притежава всичко, което твоят приятел няма. Умен, изискан, с чувство за хумор.
                        С висока обща култура. Аз лично нямам против различните. Щом така им харесва, не ми пречат.
                        Ако обаче някой ме нарече Алекс, сигурно ще се засегна.
                        Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:09.
                        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• ...

Comment

• Гледам сте се развили. Да сложа и луната в темата.

-----------
                            Пай сеее ...

Comment

Ако е така, Цвятко наистина е в грешка.
                              Всъщност като че ли във виртуалното пространство тук точно аз съм най-потърпевш от това, че двамата колеги, които най-много уважавам тук (ти и Цвятко) се скарахте.
                              А, видях и това за Алекс. Тук пък ти не си прав - Алекс, написано на латиница, както той го е написал - Alex, си е типично мъжко име.
                              Ник, благодаря ти за това:
                              Под Евгени визира мен.И двамата сме лордове. Прави твоя приятел някакви асоциации с цел да ме обиди. Пък го е шубе да ме остави с жена му насаме.
                              Ама Евгени Минчев, за разлика от твоя приятел е пич отвсякъде, притежава всичко, което твоят приятел няма. Умен, изискан, с чувство за хумор.
                              С висока обща култура. Аз лично нямам против различните. Щом така им харесва, не ми пречат.
                              Ако обаче някой ме нарече Алекс, сигурно ще се засегна.
                              В него има няколко съществени .... простотии.
                              - "Sir"IQ e "лорд" само в собствените си отвлечени мисли по една планета от фантастичен сюжет. Така, че тук няма мегдан да се сравнява с Евгени, който си е купил титлата, ами всеки знае как. Имаше и даже дебат по темата по телевизията.
                              - по това как е постигнал нещата - има дупе, има акъл, който му е бил достатъчен да знае как да го използва. Научил се е в трамвайното (депо сега затворено) с/у Новотела (сега Принцес). Доста време му е трябвало, но е попаднал на подходящия любител на мъжки дупета да го лансира. Днес много високопоставени персони са спрягани за такива.
                              - чувство за хумор - ами няколко пъти съм го гледал - за мен се губи, на много елементарно ниво е. Но става за масовката
                              - колкото до ЖЕНА МИ - твоите постове и намеци до нея са пълна простащина и ясно говорят за твоята същност и като интелект, и като ебач. И м/у другото те съветвам да стоиш настрана от нея и виртуално, защото колкото и да си як ти и твоите приятели, не сте по здрави от нейните приятели. Тук няма да се впускам в обяснения защо, но го приеми, че е така. Бих ти цитирал даже няколко именца, ама ... А и тя е жена с акъл и вкус
                              - колкото до Алекс - то е толкова мъжко, колкото и женско. В случая ползвах обръщението към една моя колежка, нали се криех от моя приятел Чистача
                              - И още нещо - с бой се заканва само този, който не може с акъл и интелект да направи нещо, а се мисли за голяяяяма работа

P.S. Имам един пропуск - кавичките на лорд. На SIR ги сложих, ама .... ще вземе да си помисли, че наистина е лорд, щот се взе насериозно и с Евгени
                              Last edited by Alex_26; d.m.y г., 09:14.

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                                Ник, благодаря ти за това:
                                В него има няколко съществени .... простотии.
                                - "Sir"IQ e лорд само в собствените си отвлечени мисли по една планета от фантастичен сюжет. Така, че тук няма мегдан да се сравнява с Евгени, който си е купил титлата, ами всеки знае как. Имаше и даже дебат по темата по телевизията.
                                - по това как е постигнал нещата - има дупе, има акъл, който му е бил достатъчен да знае как да го използва. Научил се е в трамвайното (депо сега затворено) с/у Новотела (сега Принцес). Доста време му е трябвало, но е попаднал на подходящия любител на мъжки дупета да го лансира. Днес много високопоставени персони са спрягани за такива.
                                - чувство за хумор - ами няколко пъти съм го гледал - за мен се губи, на много елементарно ниво е. Но става за масовката
                                - колкото до ЖЕНА МИ - твоите постове и намеци до нея са пълна простащина и ясно говорят за твоята същност и като интелект, и като ебач. И м/у другото те съветвам да стоиш настрана от нея и виртуално, защото колкото и да си як ти и твоите приятели, не сте по здрави от нейните приятели. Тук няма да се впускам в обяснения защо, но го приеми, че е така. Бих ти цитирал даже няколко именца, ама ... А и тя е жена с акъл и вкус
                                - колкото до Алекс - то е толкова мъжко, колкото и женско. В случая ползвах обръщението към една моя колежка, нали се криех от моя приятел Чистача
                                - И още нещо - с бой се заканва само този, който не може с акъл и интелект да направи нещо, а се мисли за голяяяяма работа
                                Ти започна първи с намеци с цел да ме обидиш и аз ти вкарах оферта за да разбереш истината
                                Лордлинесс не означава Лорд.
                                Не мисля, че се страхувам от нещо освен от Господ.
                                С бой се вкарва акъл. Акъл за да се държи човек подобаващо.
                                И от всичко което написа разбрах,
                                че не разбираш от жени.
                                Освен от коли не разбираш и от жени
                                Last edited by lordliness; d.m.y г., 08:01.
                                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                                X