Известие

Collapse
No announcement yet.

Одобрявате ли поведението на Цвятко (Alex_26) във форума?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:36.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
      Алфисте-идеалист, таблицата е все още неточна, въпреки че останах с впечатление, че разбра елементарната си грешка - за разлика от undy.
      Колега, изглежда само ти стигаш до извода, че графиката с процентите е сгрешена!

6/64 = 0.09375
      0.09375 * 100 = 9.375%

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение

6:58 = 10,34%.
      Каква е тази нова математика ? Ако наистина така изчисляваш колко процента са 6 от 64, означава че на момента трябва да си скъсаш собственоръчно така известния вече във форума "наръч с диполоми"

---------- Post added at 18:08 ---------- Previous post was at 18:06 ----------

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
      А сега сериозно - правилна ти е таблицата,
      а това е друго нещо
      Alfa Romeo GT 1.9 16v

Comment

• ...
        Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:36.

Comment

• И гъза да си съдерете няма да пораснат достатъчно
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• ...
            Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:37.

Comment

• Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
              Ха-ха...
              Лорде, мен повече ме вълнува друго - след като Алфистът-идеалист отново показа признаци на живот, как да накараме и ВО да направи същото?
              По-горе опитах разни чалъми, но за разлика от Алфиста-идеалист BO е непробиваем и упорито мълчи.
              А наистина точно в тази тема е важно всички да знаем как и защо ще гласува ВО.
              Коментара при гласуване не е задължителен, може да е гласувал

Comment

• ...

Comment

• аз познавам много хора, но по голям празнословец от субекта не познавам, предполагам, че няма

Comment

• Мъкааа мъкаааа
                    Изпратете DMS С текст "ДА"

-----------
                    Пай сеее ...
                    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• гласувайте с да, когато станат 93 ще се смята по-лесно, да видим кой позна за процентите

да ги направим 93

Comment

• Ник, ВО не е критерий. Той си има своч виждане и ако иска, ще го сподели. Важното е да не гласува поне той като мишок, защото вярвам, че не е.
                        Колкото до Екото - с него сега е добре да се комуникира. Имахме спор, оказа се прав, потвърдих го. Нямаше дуене, обиди, само аргументи. Така ме кефи.
                        Но при всичко това изпъкна едно ново кученце Оги и той е много по-интересен субект, а и има високо IQ. Насочи вниманието си към него, той пише вече често, увлекателно, аргументирано, направо да го изядеш. Сещаш се за кой говоря. Мо от неговия профил пишели много хора и .....

Comment

• ...

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                            Ник, ВО не е критерий. Той си има своч виждане и ако иска, ще го сподели. Важното е да не гласува поне той като мишок, защото вярвам, че не е.
                            Колкото до Екото - с него сега е добре да се комуникира. Имахме спор, оказа се прав, потвърдих го. Нямаше дуене, обиди, само аргументи. Така ме кефи.
                            Но при всичко това изпъкна едно ново кученце Оги и той е много по-интересен субект, а и има високо IQ. Насочи вниманието си към него, той пише вече често, увлекателно, аргументирано, направо да го изядеш. Сещаш се за кой говоря. Мо от неговия профил пишели много хора и .....
                            Ти вече много взе да си вярваш и хората взе да оценяваш.
                            Дрънкаш повече от жена.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                              Ти вече много взе да си вярваш и хората взе да оценяваш.
                              Дрънкаш повече от жена.
                              Гузен негонен бяга

Comment

• това е форум за коли, тук пишат предимно мъже, истинските мъже говорят кратко, точно и ясно, те не дрънкат повече от жени навсякъде, вземи си смени колата, отиди в друг форум, може да намериш почитатели.

Comment

Working...
                                X