...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Одобрявате ли поведението на Цвятко (Alex_26) във форума?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеАлфисте-идеалист, таблицата е все още неточна, въпреки че останах с впечатление, че разбра елементарната си грешка - за разлика от undy.
6/64 = 0.09375
0.09375 * 100 = 9.375%
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
6:58 = 10,34%.
---------- Post added at 18:08 ---------- Previous post was at 18:06 ----------
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеА сега сериозно - правилна ти е таблицата,Alfa Romeo GT 1.9 16v
Comment
-
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеХа-ха...
Лорде, мен повече ме вълнува друго - след като Алфистът-идеалист отново показа признаци на живот, как да накараме и ВО да направи същото?
По-горе опитах разни чалъми, но за разлика от Алфиста-идеалист BO е непробиваем и упорито мълчи.
А наистина точно в тази тема е важно всички да знаем как и защо ще гласува ВО.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
Ник, ВО не е критерий. Той си има своч виждане и ако иска, ще го сподели. Важното е да не гласува поне той като мишок, защото вярвам, че не е.
Колкото до Екото - с него сега е добре да се комуникира. Имахме спор, оказа се прав, потвърдих го. Нямаше дуене, обиди, само аргументи. Така ме кефи.
Но при всичко това изпъкна едно ново кученце Оги и той е много по-интересен субект, а и има високо IQ. Насочи вниманието си към него, той пише вече често, увлекателно, аргументирано, направо да го изядеш. Сещаш се за кой говоря. Мо от неговия профил пишели много хора и .....
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеНик, ВО не е критерий. Той си има своч виждане и ако иска, ще го сподели. Важното е да не гласува поне той като мишок, защото вярвам, че не е.
Колкото до Екото - с него сега е добре да се комуникира. Имахме спор, оказа се прав, потвърдих го. Нямаше дуене, обиди, само аргументи. Така ме кефи.
Но при всичко това изпъкна едно ново кученце Оги и той е много по-интересен субект, а и има високо IQ. Насочи вниманието си към него, той пише вече често, увлекателно, аргументирано, направо да го изядеш. Сещаш се за кой говоря. Мо от неговия профил пишели много хора и .....
Дрънкаш повече от жена.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеТи вече много взе да си вярваш и хората взе да оценяваш.
Дрънкаш повече от жена.
Comment
Comment