Първоначално публикувано от oem
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки за газта и проблемите ни
Collapse
X
-
0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
-
Така знам, но тъй като не мога да знам всичко все пак рекох да питам. Та колегата дето твърд, че може надявам се вече е разбрал, че вариантите са: 1. ремап/чип тунинг 2. аванс процесор.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеКое делко въртя колега ?
Ако говорим за колата от подписа ти Алфа 156 НЯМА с делко .
дето го НЯМА та за тва и не мърдаАй наздраве
на всички че е готова манджата вече.156 1.8ts PROGRESSION 98.....EX
TOLEDO 2.3 VR5 00" PURE SOUND+LPG
Comment
-
Колеги, казват, че на фона на поскъпващия долар и бензин, газта ще намалява!
didod, поправено! ;DLast edited by achkar; d.m.y г., 23:15.Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеЦената пада, ама разходът се вдигна, поне при мен. Последно на извънградско регистрирах 11,8 л. без настъпванеsigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Нема кеф без антикеф!
По-кофти щеше да бъде-разхода и цената да са нагоре.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
10/100 извън града с настъпване до 180 по магистралата.
15/100 градско.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение10/100 извън града с настъпване до 180 по магистралата.
15/100 градско.sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеЕ добре де ...как става това... аз ако съм на 180 по -малко от 17-18 няма как...Само по магистралата (до колкото беше отворена) съм вдигал 180. През другото време между 70 и 140 съм карал. И това като газовата е настроена на богата смес за да върви като на бензин.
П.П. Чипосай кораба и ще видиш извън града как пада с 1 литър на долу. За сметка на градското разбира сеГазта много се кефи на хубав аванс
Last edited by oem; d.m.y г., 23:51.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщениеДа питам и аз нещо...
От няколко дни забелязвам, едно леко приглъхване на празен ход. Да кажем на 20 сек, лека промяна в оборотите и пак така , 20 сек и отново....
Само на празен ход съм забелязъл проблема ( ако е такъв де... )
ГИ Ловато.
Идей ?
Избила бобина
Comment
Comment