Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки за газта и проблемите ни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Larii Покажи съобщение
    Аз пък сложих спортен филтър на колата и ми дигна с 2 л на 100км! А уж нямало пробеми разпавяха тука във форума
    А с газова инжекцион ли си или с обикновенна плочка??

Защото като сложиш филтър, който пропуска много повече въздух, то трябва да отидеш и на настройка на сместа...поне това ми диктува елементарната логика на неукия ми мозък
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

• С газов инжекцион съм!

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
        А с газова инжекцион ли си или с обикновенна плочка??

Защото като сложиш филтър, който пропуска много повече въздух, то трябва да отидеш и на настройка на сместа...поне това ми диктува елементарната логика на неукия ми мозък
        Ми то и аз съм с газов инжекцион ама нямам проблем с разхода!!!Карал съм с нормален филтър стар/нов карам и сега с едно менте конус на над 25000 и пак нямам проблеми откъм разход!!!
        Имам повишен разход ако наливам газ от разни менте газостанции (като например близкия ми Шел...)
        Смяната на филтъра с нов според мен неможе да повиши разхода!!!!
        Last edited by mimouzunov; d.m.y г., 12:13.
        sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• И аз съм с ГИ и спортен филтър и разхода не се е покачил....
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• газовия филтър на колко км се сменя че малко темата застаря

Comment

• Когато ти скимне... а иначе като почне да прави проблеми
              0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
              Автогаз сервиз-
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• значи има време докато не спре чак тогава

Comment

• Днес на Шел отказаха да ми заредят газ, щот нямам преглед на АГУ
                  2014: Deutschland über alles

Comment

• ДАам от последните 4 зареждания на 3 от тях поискаха да им покажа стикера за преглед на Газта...Аз си бях редовен де...Нещо май са ги позатегнали нещата
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                      Днес на Шел отказаха да ми заредят газ, щот нямам преглед на АГУ
                      И така трябва да бъде. Лошото е ,че тръгваме пак наобратно. Миналата седмица имаше проверка по газстанцийте. Съответно те затягат контрола по зареждането. Да ама повечето сервизи не правят прегледи както преди щото нямат лицензи за тази година издавани точно от проверяващите. И така кръга става пълен...
                      0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                      Автогаз сервиз-
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Параграф 22
                        Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                        Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                          И така трябва да бъде. Лошото е ,че тръгваме пак наобратно. Миналата седмица имаше проверка по газстанцийте. Съответно те затягат контрола по зареждането. Да ама повечето сервизи не правят прегледи както преди щото нямат лицензи за тази година издавани точно от проверяващите. И така кръга става пълен...
                          И на мен на Лукойл най- често ми искат преглед. Но е бошлав работа това, като не ми налеят на едната- отивам на другата

Аз имам преглед валиден, ама не ми харесва всеки да ми гледа в багажника примерно...
                          Lexus IS200

Comment

• Напоследък забелязвам, че при сутрешното палене, когато колата е студена нещо гърми, докато карам на бензин. След като привключи на пропан бутан, при по-рязко подаване на газ също припуква, погледнах и в този момент уреда ми отчиташе 55 -60 градуса на охл. течност...
                            Като загрее колата (80-90 градуса) всичко е ОК не пука, гръми или трещи

Та питам аз: На какво се дължи това припукване на студено и опасно ли е? Къде пука в изпускателния колектор или в смукателния ?

Ламбдите са ми тествани на диагностика и си работят перфектно, с нови свещи Дензо Иридиум съм и с нов дебитомер...Вие сте на ход с предположенията

FIAT Coupe 16VT

Comment

• На мен не ми харесва цената н Газта.
                              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                                Напоследък забелязвам, че при сутрешното палене, когато колата е студена нещо гърми, докато карам на бензин.
                                Това с вече избушени предни катализатори или с все още не?!

---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:19 ----------

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                                На мен не ми харесва цената н Газта.
                                Е, сега е пак по-добре 1,11 при бенз 2,08. Преди на 1,15/1,94 карах на бенз но разлика пак си има. Явно успоредно с поскъпването на горивата ще намалява съотношението в цените газ/бенз., т.е. вече едва ли ше е 1:2 ма разликата за 100 км. си е пак съществена. В момента я смятам към 8 лв.
                                2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                                X