Първоначално публикувано от ivan dimitrov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Измерване на вторичната намотка на бобина
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеНе разбираш от електроника и дрънкаш глупости. Но отчитам желанието ти за познание и то е похвално. Бих ти обяснил всичко, но ... ще ме предадеш. И затова нека специалистите тук първо да кажат и докажат тезата си .... за да се посмея
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЧе то май не остана друг, освен теб, който да разбира.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеНе разбираш от електроника и дрънкаш глупости. Но отчитам желанието ти за познание и то е похвално. Бих ти обяснил всичко, но ... ще ме предадеш. И затова нека специалистите тук първо да кажат и докажат тезата си .... за да се посмея
Имам желание да се уча, верно е. Ако положа клетва за вярност, ще ми обясниш ли всичко?
Не е необходимо да разбираш от електроника, за да видиш
логическите грешки в един пост.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеТезата че бобината стои постоянно "на подзаряд", на 6 волта е твоя. Тая теза никой не може да я докаже.
Имам желание да се уча, верно е. Ако положа клетва за вярност, ще ми обясниш ли всичко?
Не е необходимо да разбираш от електроника, за да видиш
логическите грешки в един пост.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТе са няколко варианта за бобината в зависимост от производителя. Но няма да обяснявам, искам снимка. Иначе другото - малко трудно, но го има и в интернет разпокъсано. Той и затова чукчата-философ се запъна
Кое е няколко вариянта за бобината, в зависимост от производителят? Кое е другото?Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеЗа не зная кой път вече - ще си загубя времето да разнасям осцилограф и разклонители/удължители, но след като ми отговориш - колко е времето м/у две искри, на бобина работеща в система със загубена искра.
Кое е няколко вариянта за бобината, в зависимост от производителят? Кое е другото?
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТи го предложи. А времето сам си го изчисли, имаш калкулатор каза
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТи го предложи. А времето сам си го изчисли, имаш калкулатор каза
Да, аз предложих да ти направя снимка, но поставих и ясно условие. Идеята е, че или можеш да сметнеш това време сам, или трябва да го търсиш в нета, като ще трябва да попрочетеш доста по въпросът. Това са двата вариянта, при които намирам смисъл да ти доказвам нагледно, че "си в грешка".
Не ми отговаряш - за какви вариянти за бобината, според производителят идеше реч. Кое е това другото, дето е малко трудно. От него пост, нищо не разбрах.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТе са няколко варианта за бобината в зависимост от производителя. Но няма да обяснявам, искам снимка. Иначе другото - малко трудно, но го има и в интернет разпокъсано. Той и затова чукчата-философ се запъна
За да обясниш нещо, трябва и да го разбираш, а пък ти не го разбираш.
Ти дори елементарни разсъждения на база елементарни познания по ДВГ не си в състояние да правиш.
Накратко - ти си една кръгла нула.
Но това все още не е проблем, ако просто си кюташ и не се перчиш.
Но ти обиждаш колегите, като им лепиш разни определения, които не заслужават.
Ето поради това все повече хора все по-често ще ти ритат насрания селски гъз.
---------- Post added at 10:52 ---------- Previous post was at 10:41 ----------
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение.....
Не ми отговаряш - за какви вариянти за бобината, според производителят идеше реч. Кое е това другото, дето е малко трудно. От него пост, нищо не разбрах.
Не знам, какво очакваш да ти отговори. След като не можа да отговори на въпроса за времето между две искри, започна да те кара да ходиш с осцилоскопа да му правиш снимки.
След като не можа да опонира на тезата, че напрежението на първичната страна зависи единствено и само от крайния транзистор, подхвърли тезата за някакви си производители.
Няма да се учудя, ако след малко намеси и звездите в цялата работа.
Накратко - един тотално объркан индивид с тотално хаотично и непоследователно мислене. Това, съчетано с липса на елементарни познания, води до това на което сме свидетели.
Само си губим времето.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТи нищо не си в състояние да обясниш.
За да обясниш нещо, трябва и да го разбираш, а пък ти не го разбираш.
Ти дори елементарни разсъждения на база елементарни познания по ДВГ не си в състояние да правиш.
Накратко - ти си една кръгла нула.
Но това все още не е проблем, ако просто си кюташ и не се перчиш.
Но ти обиждаш колегите, като им лепиш разни определения, които не заслужават.
Ето поради това все повече хора все по-често ще ти ритат насрания селски гъз.
---------- Post added at 10:52 ---------- Previous post was at 10:41 ----------
Не знам, какво очакваш да ти отговори. След като не можа да отговори на въпроса за времето между две искри, започна да те кара да ходиш с осцилоскопа да му правиш снимки.
След като не можа да опонира на тезата, че напрежението на първичната страна зависи единствено и само от крайния транзистор, подхвърли тезата за някакви си производители.
Няма да се учудя, ако след малко намеси и звездите в цялата работа.
Накратко - един тотално объркан индивид с тотално хаотично и непоследователно мислене. Това, съчетано с липса на елементарни познания, води до това на което сме свидетели.
Само си губим времето.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеНито ще опонирам, нито ще ви смятам, нито ще ви уча. Дайте снимки, сами го предложихте
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе е нужно колегата да ходи да ти прави снимки. В мрежата е пълно с такива. Ти какво точно очакваш да видиш на тези снимки, че ми е много интересно?
П.П. Когато качите реална снимка ще комуникирам по тази тема
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеСнимка и сам ще видиш защото освен да ми поднесеш извиненията си затова, че си дървен философ, друго няма за какво да говориш
П.П. Когато качите реална снимка ще комуникирам по тази тема
синята графика е напрежението, червената е токът. Какво още не ти е ясно?
Намери ти една графика на която да се вижда, че напрежението на първичната страна има състояние на частично подмагнитване и после такова на пълно намагнитване.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЕто ти една от многото снимки:
синята графика е напрежението, червената е токът. Какво още не ти е ясно?
Намери ти една графика на която да се вижда, че напрежението на първичната страна има състояние на частично подмагнитване и после такова на пълно намагнитване.Last edited by Alex_26; d.m.y г., 11:21.
Comment
Comment