Известие

Collapse
No announcement yet.

Измерване на вторичната намотка на бобина

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Това не противоречи на вече дискутираното, че намагнитването става с правоъгълен импулс с определена продължителност (dwell time).

Но ти твърдеше съвсем друго - че първо има частично намагнитване а после - пълно. Т.е. че намагнитващият импулс не е правоъгълен а има специфична развивка във времето.

За пореден път те подканям да посочиш достоверен източник на подобна информация.

Или го направи, или спри да пишеш кухи приказки.
    Дървен философ, включи осцилоскоп и виж. И това ли аз да ти казвам. А после изведи интегрално-диференциално уравнение от тип "смотаняк"

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      Дървен философ, включи осцилоскоп и виж. И това ли аз да ти казвам. А после изведи интегрално-диференциално уравнение от тип "смотаняк"
      Няма ли някой модератор да се намеси все пак, почна да минава всички граници.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
        Няма ли някой модератор да се намеси все пак, почна да минава всички граници.
        Кой го казва, я виж в твоите постове колко обиди изръси по мой адрес, какъв ли не ме нарече, а сега плачеш. Нещастна работа! Да ти имам и IQ-то, и надменността, и самолюбието с които прикриваш кухата си същност. Отказах ти навремето приятелство и почна да сереш по мен
        А колкото до темата - амихайде направете една снимка на осцилоскоп, качете я тук и ме оборете де. Да, ама няма да стане. Философи и за маса не ставате

Comment

Кой го казва, я виж в твоите постове колко обиди изръси по мой адрес, какъв ли не ме нарече, а сега плачеш. Нещастна работа! Да ти имам и IQ-то, и надменността, и самолюбието с които прикриваш кухата си същност. Отказах ти навремето приятелство и почна да сереш по мен
          А колкото до темата - амихайде направете една снимка на осцилоскоп, качете я тук и ме оборете де. Да, ама няма да стане. Философи и за маса не ставате
          Никога не съм ти предлагал приятелство, може да ти се иска, обаче няма

Comment

Никога не съм ти предлагал приятелство, може да ти се иска, обаче няма
            Смях в залата, явно жена ти ти ми гу е пуснала, ако изобщо можеш да задържиш жена около теб. Или любовникът ти, че ме нарече и гей

Comment

Смях в залата, явно жена ти ти ми гу е пуснала, ако изобщо можеш да задържиш жена около теб. Или любовникът ти, че ме нарече и гей
              никъде не съм те нарекъл гей, покажи къде, ако си правиш някакви асоциации е друг въпрос

Comment

никъде не съм те нарекъл гей, покажи къде, ако си правиш някакви асоциации е друг въпрос
                Подскачаш нещо? Спомни си една тема, дето споменаваше жена ми. Или си изтрил постовете си вече, което ти е присъщо
                Приключих. Само за колите ще пиша вече. Ти си от хорат с които ми е под достойнството да комуникирам

Comment

Подскачаш нещо? Спомни си една тема, дето споменаваше жена ми. Или си изтрил постовете си вече, което ти е присъщо
                  Приключих. Само за колите ще пиша вече. Ти си от хорат с които ми е под достойнството да комуникирам
                  Така трябва. Само за колите. Нищо не съм трил, потърси да видим. Не помниш какво пишеш и четеш.

Comment

Така трябва. Само за колите. Нищо не съм трил, потърси да видим. Не помниш какво пишеш и четеш.
                    Помня като слон, всичките ти обиди и държане също, както и поканата ти за приятелство

Comment

Само това ли успя да измислиш?

Както винаги - изсулване по селски.

Ето за това и аз, както и други колеги ще те ритам, където ми падне и когато ми падне.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Последно?
                        Човек дръж си на думата бре!!!
                        За пореден път го доказваш,че не можеш да удържиш на собствената си дума!!!
                        Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                        Помня като слон, всичките ти обиди и държане също, както и поканата ти за приятелство

-----------
                        Пай сеее ...
                        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Само това ли успя да измислиш?

Както винаги - изсулване по селски.

Ето за това и аз, както и други колеги ще те ритам, където ми падне и когато ми падне.
                          Ти не можеш да риташ, макар и да си магаре. Сложи осцилоскоп и виж сигнала. По-добро убеждение от това няма. Ебати и специалиста, ще ритал. Нещастна самовлюбена работа

Comment

Ти не можеш да риташ, макар и да си магаре. Сложи осцилоскоп и виж сигнала. По-добро убеждение от това няма. Ебати и специалиста, ще ритал. Нещастна самовлюбена работа
                            Това, което аз твърдя в тази тема, вече достатъчно добре го аргументирах с факти. Направих си труда да изложа ясно тезите си, приложих схеми и графики.

Ти си този, който твърди нещо без да прилага, каквито и да били доказателства.

Пуснах онази тема с бисерите ти и ти започна яко да нервничиш.

И нали не ме четеше?

Има ли едно нещо, поне едно, в което да си праволинеен и да не си противоречиш?

Смешник си ми ти, чукча!
                            Last edited by ecotronic; d.m.y г., 10:56.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Това, което аз твърдя в тази тема, вече достатъчно добре го аргументирах с факти. Направих си труда да изложа ясно тезите си, приложих схеми и графики.

Ти си този, който твърди нещо без да прилага, каквито и да били доказателства.

Пуснах онази тема с бисерите ти и ти започна яко да нервничиш.

И нали не ме четеше?

Има ли едно нещо, поне едно, в което да си праволинеен и да не си противоречиш?

Смешник си ми ти, чукча!
                              Единственият факт ще е и стойностен аргумент, ако публикуваш снимка на осцилоскоп, закачен на бобина и показанието на дисплея му. Иначе колкото и да ломотиш няма да промениш истината
                              Темата с бисерите ми е хубава тема, развеселява ме. Но тя показва колко сте ограничени. В нея има такива бисери, които показват собственото ви малоумие и ограниченост, маниящината ви да изпъкнете, че сте ненадминати и незаменими, щото сте си намерили една ниша, в която хората не са и задължени да са компетентни и вие използвате това за да лъснете егото си. Вижте се, че пишете все едни и същи
                              Last edited by Alex_26; d.m.y г., 11:04.

Comment

Единственият факт ще е и стойностен аргумент, ако публикуваш снимка на осцилоскоп, закачен на бобина и показанието на дисплея му. Иначе колкото и да ломотиш няма да промениш истината
                                Дискусията в тази тема беше добра и конструктивна, докато не дойде ти и не се изсра и в нея. За пореден път, пак и пак.

До кога така бре, чукча?

Явно сам няма да се спреш.

Трябва си модераторска намеса.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X