Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно масло за скорости
Collapse
X
-
И..., някой ще подскаже ли къде се намира контролната пробка? Това на снимка н2 ли е. Пада се странично и е с шестограм 5 или 6мм.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеПървоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеНяма интриги човече, просто са два вида с щека и без...Но явно има и трети вид твоята
п.с. Нещо много авторитетно и агресивно се изказваш, а пък се излагаш като...
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеНа последните снимки се вижда мястото за щеката снимано доколкото може да се види отгоре.
Пс Е другарки и другари, що е то ?
На мен ми мяза на кутия на 159ка съдейки по снимките на които се назяпах из нета цял ден.Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now
Comment
-
Първоначално публикувано от melenikos Покажи съобщениеОт толкова гледане в Аутодата и тем подобни, не виде ли, че при 20клапаново жтд се слага кутия от GM, а не от Фиат.
п.с. Нещо много авторитетно и агресивно се изказваш, а пък се излагаш като...
P.S
Само да ви кажа,че докато ме провокирате уважение от мен няма да получите !Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеЕхе пръдлю ти къде беше до сега ! Викаш дай и ти малко да ме закачиш като батковците ! Изтрий жълтото покрай устата си и отвай знаеш къде.... !
P.S
Само да ви кажа,че докато ме провокирате уважение от мен няма да получите !
п.с. Наблегни на четенето, че съветването не ти се отдава.Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеИ..., някой ще подскаже ли къде се намира контролната пробка? Това на снимка н2 ли е. Пада се странично и е с шестограм 5 или 6мм.
Ако искаш да "контролираш", контрола се осъществява чрез източване на старото масло, задължително смяна на долната пробка, която е показана на първата снимка и наливане на ново масло.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеНа твоята кутия няма контролна пробка.
Ако искаш да "контролираш", контрола се осъществява чрез източване на старото масло, задължително смяна на долната пробка, която е показана на първата снимка и наливане на ново масло.
В какво се състои разликата? Вида на пробката и начина на уплътняване?Last edited by ecotronic; d.m.y г., 18:07.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеТова със смяна на пробката го препоръчват и за някои пробки на картера на двигателя.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеГледам, че за някои скоростни кутии за долните пробки предписват само почистване на старата а за някои - подмяната и с нова, както казваш.
В какво се състои разликата? Вида на пробката и начина на уплътняване?A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеСигурно е така. При моя двигател се препоръчва отново само почистване. Чувал съм, че някои сменят поне дихтунгата, но като я гледам - не е деформирана или наранена. Челото на отвора в картера също е в нормално състояние. Само почиствам и стягам. Уплътнява идеално.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Колко точно масло събира, може ли линк с информация за конкретната кутия. Като няма контролна пробка, откъде се налива новото масло, нивел също няма, само една пробка под кутията на акумулатора ако не се лъжа.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеКолко точно масло събира, може ли линк с информация за конкретната кутия. Като няма контролна пробка, откъде се налива новото масло, нивел също няма, само една пробка под кутията на акумулатора ако не се лъжа.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment