Първоначално публикувано от SFINKS
Известие
Collapse
No announcement yet.
Боксера повече ли върви от ТС?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Бе то е мир от самото начало . Аз 100 пъти казах да прекратим спора ма никой не вдява и продължават да сравняват коли дето нямат нищо общо .
еднакви километри ,състояние, клас на колата оборудване и трансмисия , бмв по евтино от алфа няма , няма и да има , нито в Бг , нито в Италия нито кадето и да е
Comment
-
Първоначално публикувано от GaleanoМога само да добавя ,че колегата сфинкс е избрал да кара правилната колаALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKSа сега СТИГА , аз като го повтарях тва стига 100 пъти некой слушаше ли
DE GUSTIS NON E CONCIBILISALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Баси тематаааааааааааааааа. Бе колеги, бе темата беше сравнение между TS и Boxer!!! Накой да е пробвал освен мен, че ми е любопитно дали някой е изкарал различни резултати.
П.С. Има много истина в думите на колегата SFINKS, но моля Ви, не се нахвърляйте върху мен!Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Начесахте ли си пръстите ?
Че 9/10 от темата е оффтопикAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
И всички тези интересни неща се връзват перфекно със заглавието на темата "Боксера повече ли върви от ТС?"
Предполагам си съгласен с мен ?Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKSakula ,
а само до Сфинкс ще драсна едно коментарче - по всички немски предавания за коли - правят сравнения м/у БМВ, Ауди и Мерцедес - най често до тях слагат по някоя японска и АЛФА(основно)
и какъв е резултата като сложат алфата до другите коли дето си ги изредил знаеш ли .... алфата е на първо място само по един показател - цената ( което знаеш какво говори )
Не ставаше въпрос като сложат едната до другата какво излиза, а че колите са от един клас. Не както твърдиш от по-нисък....Всичко друго при покупката е личто мнение и виждане
Alfa Romeo 146 ti
Comment
Comment