If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи на мола става само, ако се пазарува от карфур примерно..., да врътнеш няколко кръгчета Иначе ние ще сме на леда днес 100%, утре няма вариант да бъдем. За сряда има шанс, но още нищо не мога да кажа.
Уууууупсс... и аз отпадам...ама само за днес...тази седмица съм твърдо решен да стъпя на леда, така че утре или в сряда(най-вероятно) в 22.00 часа ще съм онлайн....
Планираме една коледна пързалка. Ако си в София покрай тия празници зповядай на 25-ти от 22:00 на Ариана
Това е удобен момент да обявя този план официално пред всички ледени фенове, тъй като за момента беше споделен с ограничен брой ледени потребители
Беше чудно, като за първа пързалка след толкова време сме бомба, но и кратко. Утре отивам за нова придобивка - нови кънки, дано накрая си намеря удобни, че с тоя дюстабан... Ще търся вече удобни, ако ще и в Нинг Бо да са произведени.
Нещата стават все по-интересни след невероятния обрат който настъпи в статистиката! Лидия е на първо място за най-малко падания, а първото място за най-много падания, на чийто връх в момента се подвизава Ася, е на път да се разтърси сериозно. Виктория го атакува с пълна сила след като на предната пързалка заяви, че ще измести Ася и ще грабне наградата. Фаворитът ни в категория "най-малко падания", Веско, беше възпрепятсвтан и не успя да дойде на последните няколко пързалки, с което се срива на 3-то място с 18% успеваемост. Второто място се държи от мен с 15% и само с 1% по-напред е Лидия която записва 14% успеваемост.
Очертава се надпреварата да стане още по-зрелищна със завръщането на легендата на леда в лицето на Венци. Надяваме се да видим в скоро време и Милена, която от началото на сезона записа скромините 2 пързалки и 50% успеваемост. Също така от вчера на леда се появи един дългоочакван член на нашето ледено съсловие - Ачо (D-I-V-A-K-A).
Повече подробноси за класацията можете да разгледате в прикачения файл
Хахахах браво на коментатора Този сезон мисля да пропусна сериозните пребивания, към които съм пристрастен и ако изобщо се наложи да пада професионалист като мен, то да бъде грациозно и с финес
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Снощи аз имам най-якото падане за този сезон, добре, че успях да се подпра с ръце, още ме болят дланите. Ася има също едно падане, защото един тиквеник каращ в насрещното я събори. Тоест сме двамцата с по +1 падане за класацията.
Утре вечер ? А мисля да ходя от 22 часа. Ася е на банкет и не ми се дреме сам в апартамента, пък и мисля да съм с нови кънки за разтъпкване. След много проби се разбра кои са за мен моделите и защо
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Ммммм зависи как се развият нещата, може и аз да дойда Ще говорим с Митко и ще видим какво ще правим, че сега си имаме и друга краста
Знам ви крастата ) Едната кола ми е с половин броня и без ръчна, а другата с перфектна ръчна, но харчи 26/100, тааа предпочитам кънките. Пък и няма сила да ме спре да пробвам новите кънки
Знам ви крастата ) Едната кола ми е с половин броня и без ръчна, а другата с перфектна ръчна, но харчи 26/100, тааа предпочитам кънките. Пък и няма сила да ме спре да пробвам новите кънки
Хахахаха не говоря за тая краста, това е стара любов, която се възползвам от нея при всяка възможност, включително и вчера. Говоря, че онзи ден си намерихме нова краста с която се занимавахме до 4 часа сутринта И теб ще те зарибим споко, само трябва да измислим как да го местим където сме и ние
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Хахахаха не говоря за тая краста, това е стара любов, която се възползвам от нея при всяка възможност, включително и вчера. Говоря, че онзи ден си намерихме нова краста с която се занимавахме до 4 часа сутринта И теб ще те зарибим споко, само трябва да измислим как да го местим където сме и ние
Зарибявате или не, да сте на леда довечера хахаха ) Там ме зарибявайте
Comment