Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Значи на мола става само, ако се пазарува от карфур примерно..., да врътнеш няколко кръгчета Иначе ние ще сме на леда днес 100%, утре няма вариант да бъдем. За сряда има шанс, но още нищо не мога да кажа.
    Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
      Уууууупсс... и аз отпадам...ама само за днес...тази седмица съм твърдо решен да стъпя на леда, така че утре или в сряда(най-вероятно) в 22.00 часа ще съм онлайн....
      Планираме една коледна пързалка. Ако си в София покрай тия празници зповядай на 25-ти от 22:00 на Ариана

Това е удобен момент да обявя този план официално пред всички ледени фенове, тъй като за момента беше споделен с ограничен брой ледени потребители

На 25-ти от 22:00 на Ариана - Коледна пързалка!
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Беше чудно, като за първа пързалка след толкова време сме бомба, но и кратко. Утре отивам за нова придобивка - нови кънки, дано накрая си намеря удобни, че с тоя дюстабан... Ще търся вече удобни, ако ще и в Нинг Бо да са произведени.
        Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
          Нещата стават все по-интересни след невероятния обрат който настъпи в статистиката! Лидия е на първо място за най-малко падания, а първото място за най-много падания, на чийто връх в момента се подвизава Ася, е на път да се разтърси сериозно. Виктория го атакува с пълна сила след като на предната пързалка заяви, че ще измести Ася и ще грабне наградата. Фаворитът ни в категория "най-малко падания", Веско, беше възпрепятсвтан и не успя да дойде на последните няколко пързалки, с което се срива на 3-то място с 18% успеваемост. Второто място се държи от мен с 15% и само с 1% по-напред е Лидия която записва 14% успеваемост.
          Очертава се надпреварата да стане още по-зрелищна със завръщането на легендата на леда в лицето на Венци. Надяваме се да видим в скоро време и Милена, която от началото на сезона записа скромините 2 пързалки и 50% успеваемост. Също така от вчера на леда се появи един дългоочакван член на нашето ледено съсловие - Ачо (D-I-V-A-K-A).
          Повече подробноси за класацията можете да разгледате в прикачения файл

Хахахах браво на коментатора Този сезон мисля да пропусна сериозните пребивания, към които съм пристрастен и ако изобщо се наложи да пада професионалист като мен, то да бъде грациозно и с финес
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Снощи аз имам най-якото падане за този сезон, добре, че успях да се подпра с ръце, още ме болят дланите. Ася има също едно падане, защото един тиквеник каращ в насрещното я събори. Тоест сме двамцата с по +1 падане за класацията.
            Arena Coast Customs

Comment

• Утре вечер ? А мисля да ходя от 22 часа. Ася е на банкет и не ми се дреме сам в апартамента, пък и мисля да съм с нови кънки за разтъпкване. След много проби се разбра кои са за мен моделите и защо
              Arena Coast Customs

Comment

• и аз съм на банкет утре вечер
                а четвъртък отплавам на изток
                чак другата седмица ще се мернем насам
                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Тогава ще търкам самичък новите бауерки
                  Arena Coast Customs

Comment

• Аз в сряда мисля да дойда
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

• Засега сме двама - още желаещи ?
                      Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                        Засега сме двама - още желаещи ?
                        Ммммм зависи как се развият нещата, може и аз да дойда Ще говорим с Митко и ще видим какво ще правим, че сега си имаме и друга краста
                        Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                          Ммммм зависи как се развият нещата, може и аз да дойда Ще говорим с Митко и ще видим какво ще правим, че сега си имаме и друга краста
                          Знам ви крастата ) Едната кола ми е с половин броня и без ръчна, а другата с перфектна ръчна, но харчи 26/100, тааа предпочитам кънките. Пък и няма сила да ме спре да пробвам новите кънки
                          Arena Coast Customs

Comment

Знам ви крастата ) Едната кола ми е с половин броня и без ръчна, а другата с перфектна ръчна, но харчи 26/100, тааа предпочитам кънките. Пък и няма сила да ме спре да пробвам новите кънки

Хахахаха не говоря за тая краста, това е стара любов, която се възползвам от нея при всяка възможност, включително и вчера. Говоря, че онзи ден си намерихме нова краста с която се занимавахме до 4 часа сутринта И теб ще те зарибим споко, само трябва да измислим как да го местим където сме и ние

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                              Хахахаха не говоря за тая краста, това е стара любов, която се възползвам от нея при всяка възможност, включително и вчера. Говоря, че онзи ден си намерихме нова краста с която се занимавахме до 4 часа сутринта И теб ще те зарибим споко, само трябва да измислим как да го местим където сме и ние
                              Зарибявате или не, да сте на леда довечера хахаха ) Там ме зарибявайте
                              Arena Coast Customs

Comment

Зарибявате или не, да сте на леда довечера хахаха ) Там ме зарибявайте
                                Чакай да видим дали ще има финанси, стига да има ме брой и мен

Comment

Working...
                                X