If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Виж сега. Кой, как си поддържа личната хигиена, не е мой проблем!
Ама аз едно не мога да разбера. 'Що ме карате пак да пиша глупости. Ами ако после ги прочете неподходящия човек и си изям шамарите?
Виж сега. Кой, как си поддържа личната хигиена, не е мой проблем!
Ама аз едно не мога да разбера. 'Що ме карате пак да пиша глупости. Ами ако после ги прочете неподходящия човек и си изям шамарите?
Довечера мераклии ? Ние с Ася ще сме на Ариана със сигурност след 22 часа.
Медийни звезди ще идват ли, че да знам да си приготвя перманентен маркер ? ))))
Довечера мераклии ? Ние с Ася ще сме на Ариана със сигурност след 22 часа.
Медийни звезди ще идват ли, че да знам да си приготвя перманентен маркер ? ))))
Цък! За съжаление медийните звезди и днес ще пропуснат. Ангажирани сме с други медийни изяви
Иначе за протокола - имам 2 падания миналата седмица и 3 тази, всичките яки сакатлъци, контузих се целия, както не съм го правил цял сезон ))
Недей да лъжеш човека! Той много правилно се е ориентирал. Класацията се подрежда точно според процента успеваемост! И най-важното е, че печелят първо и последно място. Тоест печеливш е този който има най-много падания (съответно най-голям % успеваемост) и този който има най-малко падания (този с най-малък % успеваемост). Не случайно, още в началото, когато обяснавах правилата, казах, че аз лично ще си подаря кънките на този който се намира в средата на класацията в случай, че спечеля някое от двете места и новите ми кънки са по-висок клас от сегашните ми
Лошото напоследък е, че класацията доста се разпокъса, ако мога така да се изразя. Все се случва така, че ходим по отделно, в което няма нищо лошо стига да не забрави да каже, че е ходил или да не пропоусне да преброи някое друго падане. Да не говорим, че някои дори спряха да идват. Лошо! Може би съвсем скоро ще изложа статискитака тук перд вас и ще решим кои хора да останат да участват и кои ще ги борим, но няма да са критерий за крайното класиране. Неприятно, но ще се наложи с оглед коректността към всички. В крайна сметка ще вкарам съвсем официално и правилото за % посещаемост, което споменавах в началото при изясняване на правилата.
Иначе, Ники, аз твоите падания от миналата седмица съм ги отчел. Ти за тях ми каза. Сега трябва да ти отбележа и тези, за които вчера по телефона ми обясняваше.
И не на последно място...имаме накява идея за кънки нещо на къмто петък, събота. Ще пиша допълнително като го изясним съвсем
Comment