Известие

Collapse
No announcement yet.

Ледена среща a.k.a. кънки на лед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
    Принципно не обичам да се подписвам, но хайде...от мен да мине за вас ще драсна по някой друг автограф
    Аз искам на кънките, за дамите може на ръката, че да не си я мият после месец ))
    Arena Coast Customs

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
      Аз искам на кънките, за дамите може на ръката, че да не си я мият после месец ))
      Нямаш проблеми. А за дамите.... Аз на тях на друго място им се разписвам ама това вече е въпрос на индивидуални отношения
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Нямаш проблеми. А за дамите.... Аз на тях на друго място им се разписвам ама това вече е въпрос на индивидуални отношения
        А после как ще се къпят, не им мислиш доброто
        Arena Coast Customs

Comment

А после как ще се къпят, не им мислиш доброто
          Виж сега. Кой, как си поддържа личната хигиена, не е мой проблем!
          Ама аз едно не мога да разбера. 'Що ме карате пак да пиша глупости. Ами ако после ги прочете неподходящия човек и си изям шамарите?

Comment

Виж сега. Кой, как си поддържа личната хигиена, не е мой проблем!
            Ама аз едно не мога да разбера. 'Що ме карате пак да пиша глупости. Ами ако после ги прочете неподходящия човек и си изям шамарите?
            Егатиии ревностааа...
            Arena Coast Customs

Comment

Егатиии ревностааа...
              Хахах! Няма такова нещо Мен всеки който ме познава малко повече ме зане що за "миловидна физиономия" имам Аз само така си говоря

Comment

Хахах! Няма такова нещо Мен всеки който ме познава малко повече ме зане що за "миловидна физиономия" имам Аз само така си говоря
                Знаеме! някой трабва да подържа имиджа ти си идеялния !
                LUXURY FUNEBRI CARS
                Има нещо в Алфа Ромео, купчина красиво подредени железа и пластмаса,а между тях душа.Необяснимо е!

Comment

• Първоначално публикувано от kaloiannnnn Покажи съобщение
                  Знаеме! някой трабва да подържа имиджа ти си идеялния !
                  Абе за това може много да поспорим
                  А и идеята на горния ми пост беше малко по-друга Който ме познава достатъчно добре ще разбере за какво говоря

Comment

Хахаха, така си е, друго си е, когато физиономията ти издава, че си откачалка
                    Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
                      Хахаха, така си е, друго си е, когато физиономията ти издава, че си откачалка
                      Тихо бе! Не ме издавай! Ти, точно, най-добре трябва да знаеш, че привидно съм с миличка физиономия, а какво точно се крие зад неа.....

Comment

• Довечера мераклии ? Ние с Ася ще сме на Ариана със сигурност след 22 часа.
                        Медийни звезди ще идват ли, че да знам да си приготвя перманентен маркер ? ))))
                        Arena Coast Customs

Comment

Довечера мераклии ? Ние с Ася ще сме на Ариана със сигурност след 22 часа.
                          Медийни звезди ще идват ли, че да знам да си приготвя перманентен маркер ? ))))
                          Цък! За съжаление медийните звезди и днес ще пропуснат. Ангажирани сме с други медийни изяви

Comment

• Aбе, а който не пада има ли място там, или класацията е с филтър по успеваемост?

Comment

• Първоначално публикувано от CityNight Покажи съобщение
                              Aбе, а който не пада има ли място там, или класацията е с филтър по успеваемост?
                              Участваш, но си с нулеви шансове за победа

Иначе за протокола - имам 2 падания миналата седмица и 3 тази, всичките яки сакатлъци, контузих се целия, както не съм го правил цял сезон ))
                              Arena Coast Customs

Comment

Участваш, но си с нулеви шансове за победа

Иначе за протокола - имам 2 падания миналата седмица и 3 тази, всичките яки сакатлъци, контузих се целия, както не съм го правил цял сезон ))
                                Недей да лъжеш човека! Той много правилно се е ориентирал. Класацията се подрежда точно според процента успеваемост! И най-важното е, че печелят първо и последно място. Тоест печеливш е този който има най-много падания (съответно най-голям % успеваемост) и този който има най-малко падания (този с най-малък % успеваемост). Не случайно, още в началото, когато обяснавах правилата, казах, че аз лично ще си подаря кънките на този който се намира в средата на класацията в случай, че спечеля някое от двете места и новите ми кънки са по-висок клас от сегашните ми
                                Лошото напоследък е, че класацията доста се разпокъса, ако мога така да се изразя. Все се случва така, че ходим по отделно, в което няма нищо лошо стига да не забрави да каже, че е ходил или да не пропоусне да преброи някое друго падане. Да не говорим, че някои дори спряха да идват. Лошо! Може би съвсем скоро ще изложа статискитака тук перд вас и ще решим кои хора да останат да участват и кои ще ги борим, но няма да са критерий за крайното класиране. Неприятно, но ще се наложи с оглед коректността към всички. В крайна сметка ще вкарам съвсем официално и правилото за % посещаемост, което споменавах в началото при изясняване на правилата.

Иначе, Ники, аз твоите падания от миналата седмица съм ги отчел. Ти за тях ми каза. Сега трябва да ти отбележа и тези, за които вчера по телефона ми обясняваше.

И не на последно място...имаме накява идея за кънки нещо на къмто петък, събота. Ще пиша допълнително като го изясним съвсем

Comment

Working...
                                X