колеги щракнете някоя снимка от срещата да ви се порадвам на самолетите
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
-
Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщениеколеги щракнете някоя снимка от срещата да ви се порадвам на самолетите156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
е то тва ясно деsigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеАко не ме лъже паметта около 10 или 11156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
извинявам се...се пак аз за прав път идвам и незнам кои кои е.......аи карах зад колегата с които се запознах случаино....тои ме закара на Трафик...дам имаше само маика със деца....хахах другият път се надявам да се съберм много хора....даите серионо да се разберем 15-сет човека да сме ще се получи добра среща....много ви се моля да сме по сериозно наистена които неможе да доиде да си каже и така...мерси на всички...Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
Comment
-
Първоначално публикувано от KalinAlfista Покажи съобщениеизвинявам се...се пак аз за прав път идвам и незнам кои кои е.......аи карах зад колегата с които се запознах случаино....тои ме закара на Трафик...дам имаше само маика със деца....хахах другият път се надявам да се съберм много хора....даите серионо да се разберем 15-сет човека да сме ще се получи добра среща....много ви се моля да сме по сериозно наистена които неможе да доиде да си каже и така...мерси на всички...
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
следващият път по наши сметки се пада на 2-ри август!така че дори и да няма някой точно в 18 сядате пиете по кафе ни ние се изсипваме един по един!айде и до тогава да не да има пак ма аз немога и тн.от останалите редовни и нередовни!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
Comment