Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Целта незнам каква е,но ето резултата:Аз повече на пишман срещи на Алфа Ромео в Стара Загора няма да идвам.... нямам против някой нещо-напротив: има свежи типчета и ми е приятно да убия час-два с вас но.... погледнете се отстрани ....? нещата станаха бетер детска градина... а уж всички са разумни хора с претенций че на са олигогфрени, а от половин година едно шибано място и един шибан час не може да уточни?
    Всъщност ...... кви алфи кви 5 лева........
    по-здрави на всички...... и успех
    '97 155 1.8 16V
    GMC YUKON DENALI 5.7 V8
    the cost of living is dying...everybody pays...
    sigpic

Comment

• Баси цирка....
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• ...........
        Last edited by vlado_gg; d.m.y г., 14:01.
        alfa romeo 145 2.0 t.s-ex

Comment

• Понеже не желая да всявам смут .... но тези разногласия и разделения настъпиха с едно ново попълнение в групата ... имена няма да споменавам,но се надявам той сам да се досети ...
          От тогава се започнаха тия дилеми и глупости,а той самият дори недоумява как така не можем да се разберем ...
          За мен няма никакво значение къде ще сме,
          винаги ми е било кеф да ходя по срещите...научавам много неща и се забавлявам доста.
          Надявам се скоро да се стигне до консенсус и да се спре вече с тая безумица
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
          140 HP + Chip Tuning -> ex
          Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
          Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от vlado_gg Покажи съобщение
            Предлагам няколко варианта-пейт бол,картинг,атв преход или посещение на някоя опера.
            Добре ще е ако ше е картинг да се разберете поне кой ще е втори.....
            Иначе идеята е добра......
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• и аз съм за незнам за картинг къде има възможност,но за някой разходка из природата без коли някак си ми е на душата!има си мн хубави кътчете покрай Стз заслужава се да се спре да се огледат и така малко да се излезе от сивото ежедневие!!към колежката Bella,аз за нови попълнения тук не се сещам,ако визираш някой уточни се за да се знае кой кво е???
              Last edited by assassin's; d.m.y г., 22:56.
              alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщение
                и аз съм за незнам за картинг къде има възможност,но за някой разходка из природата без коли някак си ми е на душата!има си мн хубави кътчете покрай Стз заслужава се да се спре да се огледат и така малко да се излезе от сивото ежедневие!!към колежката Bella,аз за нови попълнения тук не се сещам,ако визираш някой уточни се за да се знае кой кво е???
                '97 155 1.8 16V
                GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                sigpic

Comment

• ?????
                  alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Ако пък има желаещи може да се устрои барбекю на язовир Копринка ... доста е красиво и има страхотна "плажна" ивица подходяща за събирания.
                    Абе вие решете нещо,а пък поне аз ще гледам да дойда ... че с част от Колегите се позабравихме вече
                    Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от vlado_gg Покажи съобщение
                      .....Предлагам няколко варианта-пейт бол,картинг,атв преход или посещение на някоя опера.......
                      аз ше гласувам за операта.... отсиа да знаете....
                      '97 155 1.8 16V
                      GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Grim Покажи съобщение
                        аз ше гласувам за операта.... отсиа да знаете....
                        Айде базиците продължават
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• цигания ма до небесата и по тоя случай предлагам срещите да се върнат на ТРАФИК в 18.00 часа
                          Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                          Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                            Понеже не желая да всявам смут .... но тези разногласия и разделения настъпиха с едно ново попълнение в групата ... имена няма да споменавам,но се надявам той сам да се досети ...
                            От тогава се започнаха тия дилеми и глупости,а той самият дори недоумява как така не можем да се разберем ...
                            За мен няма никакво значение къде ще сме,
                            винаги ми е било кеф да ходя по срещите...научавам много неща и се забавлявам доста.
                            Надявам се скоро да се стигне до консенсус и да се спре вече с тая безумица
                            Ами май аз съм новото попълнение (всъщност най-новото май) или Не ме разбирайте погрешно , но така си мисля защото аз пуснах тема "ИЗВЪНРЕДНИ ИЛИ НЕРЕДОВНИ СРЕЩИ".
                            Няма значение , важното е мир да има . Решете къде , кога и от колко на мен ми е все тая (все пак няма мястото да е Ню Йорк дата-та 63.13.10000 от 95:00 часа ) . А въпросната тема за извънредни срещи я пуснах ако на някой ей така , докато си стои в тях примерно и е събота или неделя (или който и да е друг ден) , а и му се допие кафе , вместо егоистично да звънне на един или двама колеги да даде шанс на всички колеги на които също им се е дощяло същото и по същото време . Леле докато го напиша ми се зави свят .
                            П.П. Моля да ми извините отсъствието в неделя , защото ходих да въря ракийка . Ще дойде зима , ще стане студено , пак ли бира ще пием по сбирките
                            sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

• най новото е племенника ми ,споко не си ти колега ivan_enchev , кога ще направим велико алфистко събрание за решаване на проблема, нека всеки явно да каже доводите си не с тая скапана анкета
                              Last edited by arbalov; d.m.y г., 20:14.
                              Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
                              Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• Нямах в предвид теб,ти си страшно интересен събеседник и голям сладкодумник ... в твое присъствие даже и аз замлъквам за да слушам дискусиите ви ...
                                Мисля че някои юзери ме разбраха добре ... нямам лоши чувства към никого,просто не ми харесва това разделение.
                                Надявам се да се стигне до някакво решение защото на мен лично ми писна ... всеки път да се чудя къде да ида,в колко часа...има хора които страшно много уважавам,но не съм ги засичала от месеци ..... ей за това ми е тъпо на мен,че изчезват ценни кадри от групата

П.П.
                                Относно предложението на Арбалов за Трафик съм съгласна ... ако това изобщо има някакво значение,разбира се.
                                Born to make me happy

Comment

Working...
                                X