Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• и
    Attached Files
    Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
    Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
    Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

• браво,такива збирки повече да има
      Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
      Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• м даааа!доволен съм от днес!!!а ако имате някакви предложения за друго място само казвайте!имаше предложение за 3-ти март да се ходи на Шипка дайте да видим кой е за и кой против и дали може да се получи нещо?????
        alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Шипка нощем слизането към Габрово ми е любимото място за фиеста.....нощем щото няма движение, иначе денем е още по арно....ама ще пасувам....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Срещата бе6е много доволна, доста хора станахме вече много постоянни което е радващо
            Attached Files
            sigpic
            alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Ето една снимка от така наре4ената РЕГИОНАЛНА среща, на което се вижда че си е чисто старазагорска, на Хепито в Нова Загора.
              Attached Files
              sigpic
              alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Е тя неска пак беше кажи речи регионална - щом имаше от Симеоновград......браво за което.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Аз ще бъде редовен, нямайте грижа за това. Срещата и на мен ми хареса. Следващата е на 15.03 нали така или греша?
                  Оригинални масла BMW, CASTROL, MOTUL, TOTAL и т.н. Безплатна доставка на масло и филтри!!!
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=78329
                  http://autokazakov.bg и http://facebook.com/autokazakov

Comment

• Винаги се добре дошъл. Правилно смяташ следващата е на 15.03
                    Другия път да останеш за снимките.
                    sigpic
                    alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Аз не успях да дойда вчера за което много съжалявам ... но обещавам през април месец да се видим надявам се на при наличие на хубаво временце .
                      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                      140 HP + Chip Tuning -> ex
                      Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                      Born to make me happy

Comment

• И аз съжалявам, че не можахме да дойдем с жената, но ще наваксаме!
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

• zdraveite na vsi4ki

mlad6i alfist sam, ama sam dosta zapalen.6te gledam da idvam i az na tiq sre6ti,lo6o nqma, ama da vi pitam i va6te koli li nakazvat vsi4ko 6to se dviji po patq.

Comment

• Първоначално публикувано от marti-69 Покажи съобщение
                            mlad6i alfist sam, ama sam dosta zapalen.6te gledam da idvam i az na tiq sre6ti,lo6o nqma, ama da vi pitam i va6te koli li nakazvat vsi4ko 6to se dviji po patq.
                            прейвет колега. за другите коли ги мачка ме ама с леки изклучения .събираме се за момента на трафика 1 и 3 седмица от 12,30ч ако колата ти е тази от подписа честито за хубавота QV мн. е хубава със здраве да я караш.
                            Last edited by traiko_89; d.m.y г., 22:32.
                            Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
                            Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
                            Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

• Първоначално публикувано от marti-69 Покажи съобщение
                              Колега,ако не искаш да си останеш "младши алфист" те съветвам да пишеш на кирилица
                              Добре дошъл сред нас и те чакаме на следващата среща на 15.03.2009г. на Трафик

П.С. traiko_89 или alfetko(или и двамата) я дайте по-големи снимки,че тези не стават за уолпейпър
                              Може и на скайп ако не ви се играе да ги качвате по фтп-та. skype: rado-work
                              Last edited by rado_ss; d.m.y г., 22:50.
                              sigpic
                              Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• бре бре тез срещи много актуални стават бе! направо съжалявам вече като пропусна някоя!
                                145, 1.6 I.E. Boxer
                                Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                                Subaru Legacy 2.5

Comment

Working...
                                X