Първоначално публикувано от rado_ss
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
-
Тая събота имам картинг, в неделя има Формула, другата седмица със сигурлност ще съм на линия...."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениебе,миналата седмица на 22.03 да не би да имаше среща"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от PITBULL ARKAN Покажи съобщениеей банда мен що не ме викате на срещи е?и без тва от мойта алфа по-добра засега в града нямаИ второ-специално на тези срещи не си мерим Алфичките
P.S. ОК,Николайчо отпада засега,други желаещи няма ли за неделя в 17ч. на Трафика за по едно кафе,бира и т.н.?!?
Comment
-
Ами май ще ви оставя да си я изкарате тая среща по семейно
Аз ще разкарам моята алфета до Русе и сигурно няма да мога да се включа на срещата.
Но следващия път съм на линия.
Най-вероятно ще изтърва и първия старт на формулата, което малко ме е ят,ама дано да го намеря някъде на запис.
Comment
-
Първоначално публикувано от PITBULL ARKAN Покажи съобщениеей банда мен що не ме викате на срещи е?и без тва от мойта алфа по-добра засега в града няма
Ако смяташ, че твойта е най-добрата ела да я видим.
Моята е тъмно синя (cosmo blue), също изглежда като 4ерна имам сив кожен салон, който е доста добър....така че заповядай.
Comment
-
Първоначално публикувано от milen Покажи съобщениеАрбалов хубави са ти новите джантета. Честито и само хубави изпълнения с тях.
Дай определение за мацка.
Наистина са готини.
Остава да ги полеем
Comment
-
Първоначално публикувано от alfetko Покажи съобщениеи аз се присъдинявам към коментара за джантите.
Наистина са готини.
Остава да ги полеем
Comment
Comment