Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
    верно ли печка е най бързата в стара загора ??? трябва да измислим друго място за "битки" да се пусна и аз . Преди гръмнах 2 амортисиора на таз "писта" (на фиата) и сега ме е страх там
    Ти по едно време не правеше ли клипчета?

Comment

• фотоапарата е на сладурката която беше с мен до ден два надявам се да ги кача
      146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
      145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• И ФЕРАРИСТ ако се сети да качи някое клипче от финалната линия няма да е зле.

Comment

верно ли печка е най бързата в стара загора
          Още малко това ще продължи......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• На кой е тази червената 156-ца и с какъв двигател е
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

верно ли печка е най бързата в стара загора ??? трябва да измислим друго място за "битки" да се пусна и аз . Преди гръмнах 2 амортисиора на таз "писта" (на фиата) и сега ме е страх там
              Верно,верно ... и на следващата среща ще бъда там за да покажа на неверниците

п.п.Хора,в моя квартал се завъди ново Спортвагонче сивичко със жълта кожа,2,4 ЖТД ... гледам и на вашите снимки има едно такова ... от кой град е,знаете ли повече инфо за него?
              Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
              140 HP + Chip Tuning -> ex
              Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
              Born to make me happy

Comment

• На дебелия от 6 снимка пада ти са комшия!!!! на ул Брацигово 4
                АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD ' 99
                LANCIA THESIS 2.4 JTD ' 03

Comment

• [QUOTE=Bella;506563]Верно,верно ... и на следващата среща ще бъда там за да покажа на неверниците

след втория ремонт на ДВГто не съм се гонил с никой , май е време да видя какво съм сготвил и дали ЖТД + чип е по силите ми ???

Comment

верно ли печка е най бързата в стара загора
                    Че и сток мотора. Е сега за 2.0ТС незнам,но поне 1,8ТС,трудно им се опира ако са здрави печките. Както казах от 2,4 до 2,4 има разлика,ама никой не ми вярва
                    А и както се видя-ако е чипнат...
                    Last edited by rado_ss; d.m.y г., 10:35.
                    sigpic
                    Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Печката на ivan_enchev е ...

Comment

• Да де и аз това имам предвид. Щом аз минавам 1.8ТС,значи неговата може и да мине 2.0ТС Ще е интересно да се види
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

• Много ми хареса вървежа на ремапнатата 2,4.Трябва някой с 2,0 ТС да се яви на чертата да видим кво ще стане.До тогава само можем да гадаем и да си чешем пръстите тука

Comment

• поне ще имаме повод бензинките да се оправдаваме (хем по голяма 2.4 хем с турбо хем ремапната ) на чертата ще стане ясно

Comment

• Читава двойка, дори и без ремап, но в пълна кондиция, може и с малко по трябва да бие 2.4....да не говорим ако леко е барнат, ремап и прочее......
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• вижте кво открих : http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/59.html
                                http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/85.html
                                http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/87.html
                                и то според руснаците излиза че 146 е с 25 кила по тежка от 156 имаше такова питане на последната среща

Comment

Working...
                                X