а аз немога да разбера защо като е уредемно тва меясто никой не идва на него????говорим за срещите които се разба че ще стават на асторията!и всеки си прави каквото поиска и се среща където си поиска!Аз лично попитах дали има някой навит за кафе!ако на никой не му се мърда от клавиатурата няма се молим ся де!!!а другата седмица в неделя ще се види колко сме организирани и дали пак часът и мястото на срещата ще се промени в 90-тата минута!лек на всички
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи в Стара Загора
Collapse
X
-
който не иска не идва!бяхме малко но поне острамихме нещата!айде другата седмица в казанлък да е срещата на мен да ми е по близичко?????че вече маса бензин мятам за срещи пък то кво 4-5 човека!!!пак добре че и тях ги има!!!!благодаря на колегите които дойдоха да пием по кафе!!!!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Всяка 1 и 3 Неделя на Астория от 18ч.!
Всички други извънредни срещи за бира и кафета да си ги определяме тук който,когато и където иска,НО да си остане официлното събиране без промени!145, 1.6 I.E. Boxer
Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
Subaru Legacy 2.5
Comment
-
Първоначално публикувано от yo Покажи съобщениеВсяка 1 и 3 Неделя на Астория от 18ч.!
Всички други извънредни срещи за бира и кафета да си ги определяме тук който,когато и където иска,НО да си остане официлното събиране без промени!Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P
Comment
-
Аз на последък май съм редовен на извънаредните срещи от колкото на официалните, иначе и аз гласувах за Астория ама до сега нито веднъж не съм се отзовал там. Всеки път ми излиза някъква работа и така.Този път съм на рали България,така че за пореден път няма да дойда. На мен и на Владо може да ни пишите отсъствия.
Comment
-
ако ме пуснат да дойда бройте и мене , чувам че имало бързи "печки" в СТЗ или махаите турбините или идвам със "сушоара" да ви охладя страститеобещавам да съм с тениската на алфа да не ме убиете с камъни
146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
Comment