Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• а аз немога да разбера защо като е уредемно тва меясто никой не идва на него????говорим за срещите които се разба че ще стават на асторията!и всеки си прави каквото поиска и се среща където си поиска!Аз лично попитах дали има някой навит за кафе!ако на никой не му се мърда от клавиатурата няма се молим ся де!!!а другата седмица в неделя ще се види колко сме организирани и дали пак часът и мястото на срещата ще се промени в 90-тата минута!лек на всички
    alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Ако си навит 18.00 на Астория,пък може и някой друг да се обърка да дойде.
      Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

• Влизам да се къпя и в 18:00 (или 18:10 най-късно , защото все закъснявам) да се съберем на паркинга пред Астория .
        sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

• там съм може и за малко но ще присъствам!!!!

Comment

• аз мога ,но няма да дойда чак там ай със здраве и готино изкарване
            Alfa 145 1.8 T.SPARK 97
            Lancia Libra 1.9 jtd SW

Comment

• който не иска не идва!бяхме малко но поне острамихме нещата!айде другата седмица в казанлък да е срещата на мен да ми е по близичко?????че вече маса бензин мятам за срещи пък то кво 4-5 човека!!!пак добре че и тях ги има!!!!благодаря на колегите които дойдоха да пием по кафе!!!!

Comment

• ..........
                Last edited by vlado_gg; d.m.y г., 14:02.
                alfa romeo 145 2.0 t.s-ex

Comment

• Всяка 1 и 3 Неделя на Астория от 18ч.!

Всички други извънредни срещи за бира и кафета да си ги определяме тук който,когато и където иска,НО да си остане официлното събиране без промени!
                  145, 1.6 I.E. Boxer
                  Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
                  Subaru Legacy 2.5

Comment

• Rally Bulgaria 2009

Значи Владо,пиши,gsm:0887466961,бъркате на Белмекен,на Мухово тази година ще бягат 4 пъти.Иначе добре сте дошли,ние сме там от четвъртък.Звънкай силно,че музиката е 600W.
                    Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+

Comment

• Първоначално публикувано от yo Покажи съобщение
                      Всяка 1 и 3 Неделя на Астория от 18ч.!

Всички други извънредни срещи за бира и кафета да си ги определяме тук който,когато и където иска,НО да си остане официлното събиране без промени!
                      съгласен
                      Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
                      Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
                      Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

• Значи тази неделя е там
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Аз на последък май съм редовен на извънаредните срещи от колкото на официалните, иначе и аз гласувах за Астория ама до сега нито веднъж не съм се отзовал там. Всеки път ми излиза някъква работа и така.Този път съм на рали България,така че за пореден път няма да дойда. На мен и на Владо може да ни пишите отсъствия.
                          sigpic
                          alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• колеги кога ще има събиране и каде???
                            Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP + Chip
                            Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Comment

• най-вероятно ще има ако има хора ако няма кото тото!!мястото е уточнено малко по нагоре в постовете както и часът!!!!

Comment

• ако ме пуснат да дойда бройте и мене , чувам че имало бързи "печки" в СТЗ или махаите турбините или идвам със "сушоара" да ви охладя страстите обещавам да съм с тениската на алфа да не ме убиете с камъни
                                146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
                                145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

Working...
                                X