някой скоро нещо за алфа да е казвал????нали за това си сложихме тази нова темичка в която да може спокойно да се разисква кой какво и да се спами без да се цапа основната тема за срещите????
Известие
Collapse
No announcement yet.
Размисли и страсти от Стара Загора
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vlado_gg Покажи съобщениеАло момче ти започна да говориш за компютри пръв тука.Кво ся ша ми викаш правилно.Върни се малко назад и си припомни кво си писал
Comment
-
Първоначално публикувано от vlado_gg Покажи съобщениекво да та прая ша та пробвам
Comment
-
Първоначално публикувано от arbalov Покажи съобщениема обещай да караш назад'97 155 1.8 16V
GMC YUKON DENALI 5.7 V8
the cost of living is dying...everybody pays...
sigpic
Comment
-
sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Първоначално публикувано от vlado_gg Покажи съобщениеда ама на мен нещо не ми спори на зад.Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan_enchev Покажи съобщение==="Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМинаваш преди 20 минути нагоре към пощата, не ми даваш предимство като пешеходец точещ по главната, оглеждаш се гузно по адрес на полицейското вляво.....ще се глобяваме....обещавам на срещата да се поправя , аз тогава точно се прибирах от работа и едва глаедах (все едно съм заварял цял ден без маска) , по принцип съм много толерантен на пътя и към пешеходци , ама едва гледах от умора вече. Имаш 2x
от мен .
sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan_enchev Покажи съобщение......Имаш 2xот мен .
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение...рози и нестандартни пози.!!! само сметаната камшика и белезниците липсват
Ахаха нямаше емотикон за бира
оправдаваш се маиLast edited by didko_boy; d.m.y г., 13:22.146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщениетука няква гей дружинка се оформя!!! само сметаната камшика и белезниците липсват
Ахаха нямаше емотикон за бира