Известие

Collapse
No announcement yet.

Размисли и страсти от Стара Загора

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А така , крайно време беше ! Само кат се пускаме да има поне още един че като сдаде багажа нацяло (Съединителя) да има кой да ме прибере
    sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      На следващата среща мисля да те слагам на чертата.....
      Това значи тази неделя нали?
      Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 12:35.
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• ЖИВКО7777 ти ще идваш ли на итал феста още някой запален съгражданин няма ли ?
        146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
        145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          Това значи тази неделя нали?
          Па може, защо не, мисля че няма да ме е отвял вятъра от СЗ в неделя.....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• колеги кога и къде е този Итал фест? и кога ще се тръгва от тук?
            sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
            Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Дата: 3 Октомври 2009г.
              Място: Летище "Междени", област Габрово.
              Начало: 10:00ч.
              Вход: 3лв. за кола.

Програма на "ИТАЛФЕСТ-2009":

10:00ч. - Официално откриване.
              10:10ч. - Аудио тунинг - спортен волан и фланец от www.spetsnazbg.com.
              11:00ч. - Силов тунинг - наградата за победителя е спортно крайно гърне от www.spetsnazbg.com.
              11:30ч. - Оптичен тунинг - наградата за победителя е спортен накрайник за крайното гърне и спортен въздушен филтър от www.spetsnazbg.com.
              12:00ч. - Ретро конкурс - наградата за победителя е почистващи аксесоари от www.spetsnazbg.com.
              12:30ч. - Обедна почивка.
              13:00ч. - Най-добре поддържан автомобил (кола на публиката) - наградата за победителя е коплект ксенонови светлини от www.spetsnazbg.com.
              14:00ч. - Майсторско шофиране (трасе) - наградата за победителя е чип-тунинг от "BlackAngels".
              16:00ч. - Игри с публиката: Едната от игрите с публиката ще бъде "Търкаляне на автомобилни гуми" по част от трасето на "Майсторско шофиране" - наградата естествено са гумите
              18:00ч. - Закриване на мероприятието.
              Alfa Romeo 145 1,4 T.S. 103HP

Comment

• благодаря
                sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Кои от Стара Загора ще ходят и ще се чакат ли някаде или кой както си му харесва
                  Alfa Romeo 145 1,4 T.S. 103HP

Comment

• Има специално тема за това, там можеш да прочетеш, това което те интерисува
                    sigpic
                    alfa romeo 156 2.0 TS

Comment

• Първоначално публикувано от didko_boy Покажи съобщение
                      ЖИВКО7777 ти ще идваш ли на итал феста още някой запален съгражданин няма ли ?
                      За жалост ще съм на работа ще снимам една сватба и немога да дойда...А до колкото знам от Нова Загора никой няма да идва...Направо ще умра честно...
                      Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 21:24.
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

За жалост ще съм на работа ще снимам една сватба и немога да дойда...А до колкото знам от Нова Загора никой няма да идва...Направо ще умра честно...

ЕЕЕ няма да е голяма загуба
                        Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

• Първоначално публикувано от IrinArbalov Покажи съобщение
                          ЕЕЕ няма да е голяма загуба
                          Айде да не се базикаме
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Айде да не се базикаме
                            Че кой се базика...
                            '97 155 1.8 16V
                            GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                            the cost of living is dying...everybody pays...
                            sigpic

Comment

• туй сичкуту риалност!!!!
                              alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

• Напълно подрепям стайко
                                Alfa Romeо 147 Facelift 1.9 JTDM 16v

Comment

Working...
                                X