If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
бе не е загинала ама знае ли някои за тва по навреме да я пробвам пък квото стане
Бобак разбрах че си чипосал и още не си почерпил
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
моята я няма в ниските и няма смисъл да я мъча,сигурно и аз ше влеза в един чип но по нататък във времето,че сега нямам свободни парици за чипове и т.н
Парите винаги са проблем и на мен много ми се иска ама как да стана като няма милиони ... мн работи ми се искат ама...
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Станахме много несериозна група макар че аз най-малко имам право да го казвам предвид че последните няколко седмици все съм зает и пропускам
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
нямам наблюдение какво е постоянството защото от скоро зех и да ходя но за себе си и аз ще кажа че пропуснах последните пъти но бях на работа.предполагам ще се поправим за напред
абе хора,някои знае ли дали и патрулките без синята лента на тях могат да снимат,знам че тези с лентата снимата ама другите не ги знам,че ако могат и те да снимат не е много добре....
абе хора,някои знае ли дали и патрулките без синята лента на тях могат да снимат,знам че тези с лентата снимата ама другите не ги знам,че ако могат и те да снимат не е много добре....
ице само тая със синята лента има камера др са само с радари
ице само тая със синята лента има камера др са само с радари
Ще ти се.Камерките са малко повече.....В неделя фишче от хлопел без лепенки с радарче и камерка-за превишена скорост само,че камерката не беше пусната.....
Comment