Варна, отде си купувате хубави гуми на прилични цени за каляските???
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дискусия - срещи във Варна
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от sudoВарна, отде си купувате хубави гуми на прилични цени за каляските???Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
ПРИМЕКС в Западна промишлена зона. От кръговото под Метро продължаваш надолу и след около 300м в ляво има голям склад в синьо и с яркожълти букви Примекс. Там има гуми от всички ценови категории на приемливи цени. Обслужват много добре, а монтажа и баланса са безплатни. Ако купиш 4бр. гуми правят и хубави отстъпки.
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris-Днес бяхме може би 1/5 от колите които се събираме по принцип, к'во става ? Празника ли, времето ли, мястото ли бяха проблема ?
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elistПървоначално публикувано от -Kris-Днес бяхме може би 1/5 от колите които се събираме по принцип, к'во става ? Празника ли, времето ли, мястото ли бяха проблема ?
Между впрочем двама от новите, които бяха там са зарибени от мен. Бяхме само около десетина, но най-важното беше, че среща имаше.Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris-Не че нещо, но тази неделя срещата отново ли ще бъде на терапията 15:30 ?Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Колеги знам че мястото на тази тема не е тука извинявам се, но вече немам нерви ше пребия некой майстор тука. Дайтеми някой адрес на сервиз при вас дето разбират от алфи, че тука се ме питат кво и има на колата ,е аз ко знам ко и има сам си я опрая.кво ли не ми сминиха само да ми земат парите а и накрая май ми зацепиха и ремъка неправилно.Благодаря предварително.146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
146 1.4 twin spark 97 junior за части
146 1.8 twin spark 97 - продадена
156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща
Comment
Comment