Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Варна, отде си купувате хубави гуми на прилични цени за каляските???
    Alfa Romeo GT 2.0 JTS
    Alfa Romeo 146 1.6 TS - ex
    Fiat Brava TD100

Comment

• Първоначално публикувано от sudo
      Варна, отде си купувате хубави гуми на прилични цени за каляските???
      Виж в булавто
      _______
      146 JTD - ex
      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от sudo
        Варна, отде си купувате хубави гуми на прилични цени за каляските???
        За парахода гупи пазарим от Диана
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• ПРИМЕКС в Западна промишлена зона. От кръговото под Метро продължаваш надолу и след около 300м в ляво има голям склад в синьо и с яркожълти букви Примекс. Там има гуми от всички ценови категории на приемливи цени. Обслужват много добре, а монтажа и баланса са безплатни. Ако купиш 4бр. гуми правят и хубави отстъпки.

Comment

• Първоначално публикувано от -Kris-
            Днес бяхме може би 1/5 от колите които се събираме по принцип, к'во става ? Празника ли, времето ли, мястото ли бяха проблема ?
            Ясно. Срещата е била малобройна, барем някой с фото нямаше ли, та да покаже кои са били най-активните сред активните!

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist
              Първоначално публикувано от -Kris-
              Днес бяхме може би 1/5 от колите които се събираме по принцип, к'во става ? Празника ли, времето ли, мястото ли бяха проблема ?
              Ясно. Срещата е била малобройна, барем някой с фото нямаше ли, та да покаже кои са били най-активните сред активните!
              Май никой не направи снимки. Нямаше и кръчма след това. Изнесохме се малко преди да завали пороя.
              Между впрочем двама от новите, които бяха там са зарибени от мен. Бяхме само около десетина, но най-важното беше, че среща имаше.
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD
              Opel Calibra 2.0 (бивша - вече е на сина ми)

Comment

• Среща ли е имало бре? Как така не разбрах? Нали уж 2-рата неделя на месеца? Ъ?
                к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Първоначално публикувано от nikki_sixx
                  Среща ли е имало бре? Как така не разбрах? Нали уж 2-рата неделя на месеца? Ъ?
                  Е на 27 април беше.
                  Alfa Romeo 155 1.8TS
                  Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

• Първоначално публикувано от nikki_sixx
                    Среща ли е имало бре? Как така не разбрах? Нали уж 2-рата неделя на месеца? Ъ?
                    Втората и последната неделя

Comment

• колеги, съжалявам, че съм пропуснал...ама при Фиатаджиите никой не спомена... а аз глупака пропуснах да погледна тук! Извинявам се..но на другата съм там!
                      "Каз Свилен"-е...ти не се ли качи бре? Аз мислех, че с теб чак след два-три месеца ще се видим...
                      к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Не че нещо, но тази неделя срещата отново ли ще бъде на терапията 15:30 ?
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от -Kris-
                          Не че нещо, но тази неделя срещата отново ли ще бъде на терапията 15:30 ?
                          не че нещо...ама тези срещи, които съвпадат по време с Формула-1 не мисля че са много успешни
                          Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                          Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                          Lancia Ypsilon '02

Comment

• re

Не че нещо, ама някой би ли удостоил темата ми в 33 секцията със съвет?
                            Alfa Romeo 1.4 imola

Comment

• Колеги знам че мястото на тази тема не е тука извинявам се, но вече немам нерви ше пребия некой майстор тука. Дайтеми някой адрес на сервиз при вас дето разбират от алфи, че тука се ме питат кво и има на колата ,е аз ко знам ко и има сам си я опрая.кво ли не ми сминиха само да ми земат парите а и накрая май ми зацепиха и ремъка неправилно.Благодаря предварително.
                              146 1.6 twin spark 97 - тотална щета
                              146 1.4 twin spark 97 junior за части
                              146 1.8 twin spark 97 - продадена
                              156 2.4 JTD Q2 Face 04 - настояща

Comment

• ние повечето ходим тук:
                                Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                                Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                                Lancia Ypsilon '02

Comment

Working...
                                X