Евала,луд си ,успех и за напред.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Плахо пистовизиране и "rebuild" на 156 3.0V6
Collapse
X
-
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМалко по голям маслен кулер, на малко по различно място, тая неделя ще видим живот и здраве на голяма жега как се държат температурите на маслата....2 x 75TS / 75TS / 75 1.8ie / Berlina 1750 / 90v6 / 75v6 / 75 1.8carb
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМалко по голям маслен кулер, на малко по различно място, тая неделя ще видим живот и здраве на голяма жега как се държат температурите на маслата....sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
Първоначално публикувано от tuxgt Покажи съобщениеБат Феро ще извиняваш ако пише някъде назад в темата, но ползваш ли термостат за масленото охлаждане или циркулира постоянно?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМалко по голям маслен кулер, на малко по различно място, тая неделя ще видим живот и здраве на голяма жега как се държат температурите на маслата....
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Ам аз доколкото видях е отзад при мотора,което значи от въздухозаборника на задния калник (в ляво мисля)...EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Пуснал съм му аспирация от левия заборник отзад, така или иначе мисля че през това място(мястото където е радиатора сега) минава доста въздух, изходящите тръби изглеждат близо, но въздуха от тях няма да стига до този радиатор.......мисля че като цяло ще е по добре, макар че опитите ми с воден радиатор отзад претърпяха фиаско, не ми пречи да пробвам така сега как ще е, все пак е двойно по голям макар и на място където не влиза студен въздух както на предишното положение, ако нещата не са по добре винаги мога да отвия два маркуча и да върна стария рад, на старото му място.......а този няма как да го сложа там, твърде голям е.......
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениеАм аз доколкото видях е отзад при мотора,което значи от въздухозаборника на задния калник (в ляво мисля)..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Хмм тва е интерсно,но няма ли достатъчно налягане намаслото което минава перез него, за да не се получи това.EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениетоя кулер не трябва ли да е на нивото на картера или под него.какво ще стане ако се напълни с въздух.
Comment
-
Эа пореден път се убеждавам че голяма част от хората в този форум си нямат понятие от нищо... иначе по темата колата става все по добра.... мога да кажа само едно голямо браво на ники.AR Type 939 2.4 JTDm TI Q-Tronic DPFon
AR Type 932 2.4 JTD Distinctive
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от PE4E Покажи съобщениеЭа пореден път се убеждавам че голяма част от хората в този форум си нямат понятие от нищо... иначе по темата колата става все по добра.... мога да кажа само едно голямо браво на ники.
Comment
Comment