Квот каже Зашев, силно разчитам се на неговия естетичен гений.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Плахо пистовизиране и "rebuild" на 156 3.0V6
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщениеТегли му 2-3-4 резки с флекса отгоре,
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Неска минахме реглажи отпред и отзад, не сварих да набода друга рейка, надявам се че зъбите не са чак толкова изхабени и ще издържи 1 ден все пак......при форсиране на обороти не се усеща, но в движение при дори и лек товар на двигателя се чува много шукаритетно свистене като засърба вятъра.......преди не знам дали заради по дългата "магистрала" е било притъпено, но все пак сега тва е на две педи от мен.......ще трябва да си пристегна повече коланите да не земе да ме засмуче през дросела при 6-7к обм......
Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщениеТегли му 2-3-4 резки с флекса отгоре, че да не го спъва филтърчето над 6500 оборота...да си сърба атмосфера и да мое да се 'рани дзвера..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНеска минахме реглажи отпред и отзад, не сварих да набода друга рейка, надявам се че зъбите не са чак толкова изхабени и ще издържи 1 ден все пак......при форсиране на обороти не се усеща, но в движение при дори и лек товар на двигателя се чува много шукаритетно свистене като засърба вятъра.......преди не знам дали заради по дългата "магистрала" е било притъпено, но все пак сега тва е на две педи от мен.......ще трябва да си пристегна повече коланите да не земе да ме засмуче през дросела при 6-7к обм......
Колега, тва е фешън филтър, а не кат твоя дето е правен в петък следобед, в час по трудово обучение на някое училище из китайската провинция Цзянсу......
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение......при форсиране на обороти не се усеща, но в движение при дори и лек товар на двигателя се чува много шукаритетно свистене като засърба вятъра.......преди не знам дали заради по дългата "магистрала" е било притъпено, но все пак сега тва е на две педи от мен.......ще трябва да си пристегна повече коланите да не земе да ме засмуче през дросела при 6-7к обм......Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеАз съм със същото Апекси за филтър и от ден първи чувам същото свистене.
Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщение..що да се косиш за неква си рейка, като има къде по-важни неща..
Иначе мое да не си толкова обстоятелствен с определенията, знаеш че съм чуствителен и лесно раним......ама и на тебе ще ти тръгне талигата, ше видиш тогава какви ще ти ги наредя, сега само загрявам.....Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 21:59."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеВидях че си със същия, но нямам спомен на колко е от дебитомера и дросела.......само под товар на двг ли го чуваш или изобщо.....
Ми трябва да се завива бе байно, знам ли кво ще стане ако зъбите на пръта или другия червяк се откъртят 1-2 от тях, или блокират у завоя......айде че има малко луфтец ще го преживеем, поне и да играе волана то ще е симетрично......страхувам се за кожата си, от доста време тя покрива цялото ми тяло и некси нали......
Иначе мое да не си толкова обстоятелствен с определенията, знаеш че съм чуствителен и лесно раним......ама и на тебе ще ти тръгне талигата, ше видиш тогава какви ще ти ги наредя, сега само загрявам.....
...и са кво не му харесваш на определението "културен зрител"? Ето как се става такъв:
Бръм-бръм-бръм три кръгчета /с варела/... рязко "треееес" /рейка/...мигновена реакция, 10-15 санта разкритие и "дрис-дрис" /шафьор Феро/...гузна прибежка до душ или биде...налузване на чисти гащи /много са важни, пак подчертавам/...и кротко, вглъбено съзерцание на мероприятието от кафето на 2-я етаж /тук вече си станал културен зрител/...
Са сериозно - не се подпичквай, имаш време, забоди си читава рейка!
Comment
-
Моето Апекси съм го нахлузил почти директно на дебиломера, а от там до дросела е оригиналният Г-образен маркуч. Свистенето го чувам само под товар, основно в средни обороти. Във високи се чуват доста други работи.
Колкото до рейката, не знам точно колко ти е разбита, но до ден днешен не съм видял блокирала или прескочила рейка на 156, а съм виждал скрап богато. Така че споко за епидермиса.
Пламенеее, ... поспри се с тези описания. Може някой да умре от смях. Например аз.Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщениеКолкото до рейката, не знам точно колко ти е разбита, но до ден днешен не съм видял блокирала или прескочила рейка на 156, а съм виждал скрап богато. Така че споко за епидермиса.
.
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНеска като за последно позаплакнах малко коритото, турих некви кори отпред и отзад за да не вее вятър и да влиза прахоляк и разбира се цъкнах една снимка за личния архив на лицето Зашев.......Утре ще се покатерим на платформичката и т.н......
Comment
-
Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщениеЗабравил си да запушиш 5-6 дупки по калниците, вратите и тавана, но изключвайки Магаданския аеропакет, в статично състояние талигата не дразни окото..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от pla_y_men Покажи съобщениеТая рейка я изнасилва няколко години без лубриканти /щот без хидрвалика е свалил 2-3 кила.../ и никой не знае колко е разбита...
...Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеоная гърбица на тавана вкарва доста вятър директно върху двигателяLast edited by Dimicha; d.m.y г., 22:43.
Comment
-
Преди половин час говорих с Венци, който гледа нашите юнаци на Серес. По негова информация /чакам Ройтерс да потвърди/, това чудо, производство на спортния отдел на Магаданския институт, локализиран в Зарата и именуван Полиуретан-полиетилен-вазелин-латекс енд кондомс-дизайн-онлайн-праймтайм бай Феро, е ударило 1м. 27.9 сек.!!! Към момента 2-ро време от всички недоразумения по трасето...е сметайте пичове, колко са жалки бумерите и га ш'си купим гвоздея на баварските инженерни напъни, щом пляката на Магадан-Зара ги пребива така...
Comment
Comment