Известие

Collapse
No announcement yet.

Глоби за пешеходци

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Това си е твоята истина, брато, сещаш ли се?
    Написал си поредните бръщолево-разсъждения на твоята бръщолево-разсъждаваща особа, която се оповава само и единствено на теорията.... която пък се оказа въздух под налягане, заради практически несъответствия
    Нека бъде така. Радвам се все пак, че в темата имаше и хора, които проявиха разум.
    Практиката е важна прав си, но само аз знам дали имам такава.
    Бъди силен и разумен.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• А ти бъди мъж на място и ми отговори на въпроса?!
      За трети път те питам, ПАК по различен начин - защо проблема се разглежда от гледна точка на пешеходеца, като жертва на собствената му неспособност и незнание, водещи до вменена вина у водача?
      И не ми обяснявай, че единия е подготвен, а другия е льохман, защото е очевидно, че льохмани присъстват в не по-малка степен и зад волана, както има и добре подготвени пешеходци по улиците
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        А ти бъди мъж на място и ми отговори на въпроса?!
        За трети път те питам, ПАК по различен начин - защо проблема се разглежда от гледна точка на пешеходеца, като жертва на собствената му неспособност и незнание, водещи до вменена вина у водача?
        И не ми обяснявай, че единия е подготвен, а другия е льохман, защото е очевидно, че льохмани присъстват в не по-малка степен и зад волана, както има и добре подготвени пешеходци по улиците
        Защото пешеходецът може да бъде ДЕТЕ, а водачът на МПС не.
        Не искам да водя диалог с теб. Не се получва, разбираш ли? Пиши си спокойно и каквото поискаш, но не ме питай за нищо, нямам желание да разговарям с хора имащи твоя начин на мислене.
        Успех!
        Чао..........
        Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 12:51.
        К.М.

Comment

• sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Какво самочувствие бре човек, нали с очите си виждам как се боде знак заради временно събитие и после си остава там... и току мине не мине се ползва за хранилка.
            Нали виждам как вместо да се почистят 5 метра храсти за да се отвори видимост се боде знак 60... и куките са в храстите.
            И не говорех за големина на сумите... а за % глобени.
            Само в София на ден сигурно има 3 000 000 неправилни пресичания... те за месец в цялата страна глобили 1300.
            Сметни си сам процента.
            Ами, Морфи, мойто момче, нямам намерение да споря с теб, но дай не хвърляме постоянно вината на другите, че не са си свършили работата и мой приятелски съвет - прави отвреме-навреме опити да разбереш какво ти казват другите, когато четеш.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              А, какво стана с подполковник Костов - този човек ще го запомня със съвета, че водачите трябва да се подсещат за монтажа на зимните гуми с момента когато се слага зелето да се вкисва.
              А, аз с рисунките и скиците на пътните инциденти от предния ден.
              GTV 1.8 TS

Comment

• Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                А, аз с рисунките и скиците на пътните инциденти от предния ден.
                Голям пич - жалко, че не се появява вече.
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Защо да издишам, в Кат има разследващи органи също.
                  Къде е издишането тук.
                  Ако си карал с 90 км в час при ограничение 50 и си ударил и убил неправилно пресичащ пешеходец си виновен брат. Несъобразена скорост. Очаквай неочакваното.
                  Тука грешиш!
                  Ако е изкочил из невиделица, тоест водача не е могъл да го види, преди да излезе на платното, то това, че е карал с превишена скорост не е от значение, защото дори и с 40 да е карал, пак е щял да го блъсне.
                  Върховния Съд е постановил:
                  глоба за превишената скорост и нищо друго!
                  Казуса мисля, че е от 1974 година
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Следствена възстановка - какво да правиш.
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Тука грешиш!
                      Ако е изкочил из невиделица, тоест водача не е могъл да го види, преди да излезе на платното, то това, че е карал с превишена скорост не е от значение, защото дори и с 40 да е карал, пак е щял да го блъсне.
                      Върховния Съд е постановил:
                      глоба за превишената скорост и нищо друго!
                      Казуса мисля, че е от 1974 година
                      И как доказват изкачането изневиделица?
                      Свидетел май трябва, та бил той и пътник от колата.
                      К.М.

Comment

Сигурно по начина по който доказват и несъобразената скорост - спрямо гледната си точка......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Има се предвид скоростта, с която се е движило превозното средство и мястото, където е ударен пешеходеца /от тротоара/... та от това се определя дали е излязъл внезапно пешеходеца и водача не е имал възможност да избегне удара или... просто е проспал момента.
                          bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

• Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                            Има се предвид скоростта, с която се е движило превозното средство и мястото, където е ударен пешеходеца /от тротоара/... та от това се определя дали е излязъл внезапно пешеходеца и водача не е имал възможност да избегне удара или... просто е проспал момента.
                            Прав си, но пред съда се изчита както тази експертиза, така и се изслушват, ако има свидетели.
                            К.М.

Comment

Не знаеш ли?
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                Не знаеш ли?
                                Хе хее, как? С едно пликче, как? Експертизи, ала-бала с тези експертизи, и там пликчета...
                                Last edited by Доко; d.m.y г., 10:12.

Comment

Working...
                                X