Известие

Collapse
No announcement yet.

За Бензина и Дизела - митове и реалности

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ShoxXx
    Днеска един SL55...
    Какво за това грозното
    Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
    EX`146 2.0 16v TS

Comment

• ...и после оня другия от лево като му се изреза...
      www.facebook.com/workshox

Comment

• ...

Първоначално публикувано от ShoxXx
        Важното е хората да си карат вагон-ресторантите и туин спарковете...
        Сичко друго е мани беги...бегай мани!
        Да така си е Онея шматки ,немците под 10000 еуро не им се дават С3-ките ,айде де какво им се свидат тия кекави аудита
        BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

• 1.8Т форевър
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Ама за дебитомера а?
            Кво ше каеш а?
            А?

Comment

• Я я пеш най добре всичкие ! и нема да спорите за Дизел бензин метан газ керосин квот и там да е

EX`146 2.0 TD
              EX`146 2.0 16v TS

Comment

• А бе кви пари са тия китайските четириколки?

Comment

• Понеже знам съдбата на тази тема, както и на онази за GTA-тата силно се надявам всички да сме си прекарали добре, защото отдавна не е имала подобна тема, в която да сме се забавлявали толкова хора...

И скоро пак...

Comment

• Стига е Шоко,интересна е темата.

Казах ви я да сложим в Раздел хумор

EX`146 2.0 TD
                    EX`146 2.0 16v TS

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx
                      Важното е хората да си карат вагон-ресторантите и туин спарковете...
                      Сичко друго е мани беги...бегай мани!
                      Както твърдиш, че 1.8Т бил железен и Алфа нямало такъв двигател, то тогава знаеш ли с "оригиналната", карантия 2.0/16в, който се слага на интегралето колко коня може да изкара?
                      Хайде, сега прибави още няколко бутала на това ТВОРЕНИЕ на ВАГ - 1.8Т и бягай за сравнение, че иначе тези, с които разполага май няма да му стигнат.

1.8Т - "Егати Пауъра"
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• И след като виждам че един модератор се заиграва и със спам, и с офтопик значи мога и аз.
                        Дреме ми на к..а за това от какъв двигател може да се изкара повече мощност.
                        Колко от вас могат да дръпнат едно ЖТД, със собствените си коли, 5,6 най много. Това е!
                        Ама мойта е 1.6 , или 1.8- на кой му пука, купете си турбо бензини, а дотогава ЖТД -тата ще ви правят смешни.
                        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Е тука ги нахрани кофти
                          sigpic
                          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• ей, кога стана 10 страници тая тема
                            Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Gogata
                              ...
                              Леле,баце,ти още нямаш Алфа,а претендираш вече за трона на сектата като чета какви ги ръсиш
                              Представям си като си вземеш Алфа каква ненавист и омраза към останалите марки ще пръщиш
                              '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

• Първоначално публикувано от bager
                                И след като виждам че един модератор се заиграва и със спам, и с офтопик значи мога и аз.
                                Дреме ми на к..а за това от какъв двигател може да се изкара повече мощност.
                                Колко от вас могат да дръпнат едно ЖТД, със собствените си коли, 5,6 най много. Това е!
                                Ама мойта е 1.6 , или 1.8- на кой му пука, купете си турбо бензини, а дотогава ЖТД -тата ще ви правят смешни.
                                Само за 156 дори и 1.8 ще те прескача да не говорим за другите.
                                Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Working...
                                X