Известие

Collapse
No announcement yet.

За Бензина и Дизела - митове и реалности

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от gigi
    Фиат уно 1.4 бенз, , яко газене извънградско на бензин за левче София сънито 3:10 ч. макс 6.5 едно време беше по спокойно и нямаше много коли...

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS
      Първоначално публикувано от gigi
      Фиат уно 1.4 бенз, , яко газене извънградско на бензин за левче София сънито 3:10 ч. макс 6.5 едно време беше по спокойно и нямаше много коли...

Оооо господин всезнайко, взе да липсваш, кво пак смешно видя кат ти е смешно искаш ли взимам фиатчето заставаме на караулката и тръгваме до Кубан, да видиме фиата вдига макс 180 надолу и 160 на големите байри. Да не стане само като с един приятел тогава взел си гъзарския голф 3 и той така се хилише на моя изпърдял италянски курник, но после изкарах аванта 6 дена море плюс на него му се смяха за разход от 10 и закъснението му с 30 мин, и великата немска индустрия която била с класи над мойта щайга и на връщане всички искаха при мен се возат заради разхода

Comment

• За на Жоро голфа ли говориш?
        Аз съм свидетел
        sigpic
        SCUDERIA ITALIA
        BMW 5-er
        BMW 7-er
        Fiat GP

Comment

• Toyota Rulzzzz

Най-якото на королата от аватара на колегата е една лампа, която свети от време на време и ти казва "Ти си тъп, аз съм умна Toyota, смени предавката"

Въпросната лампа светва тогава, когато колата мисли, че не е редно да караш на предавката, на която си...е няма по тъпо нещо...колата да ти казва на коя скорост да караш...
          А ти ми говориш за Уното си...а бе gigi къде си тръгнал ти бе...арееее...сички без подобни лампи по таблото да не пишат в тая тема ясно ли е?
          www.facebook.com/workshox

Comment

• Аз сега си продавам колата и ще си купя умна кола, за да мога и аз да пиша
            искам японски мускули
            sigpic
            SCUDERIA ITALIA
            BMW 5-er
            BMW 7-er
            Fiat GP

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx
              Toyota Rulzzzz

А ти ми говориш за Уното си...а бе gigi къде си тръгнал ти бе...арееее...сички без подобни лампи по таблото да не пишат в тая тема ясно ли е?
              Горкия аз Как да си направа такава лампа А дали да е диодна или пък нормална и в какъв цвят да свети сигнално червен че нещо не е в ред или предупредителен зелен че съм смотан и трябва да смена щот можи гръмне матора
              А ти имаш ли си лампа или пишеш незаконно

Comment

• Нямам лампа, ама съм карал първатата таква Toyota в BG като бачках в едно списание за коли и тогава бях изпаднал в една много тежка депресия след като я карах тая кола и сега все още ме държи тая депресия, така че като карам и ми се привижда още тая лампа...а бе още ме държи и мога да пиша смятам аз...
                www.facebook.com/workshox

Comment

• Цвета на лампата е "прищипано мадо" - поръчков за Дайода - да знаете, следващия път да не се излагате пред чужденците, щото си е опасно
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от търтей
                    Първоначално публикувано от bo
                    Първоначално публикувано от ShoxXx
                    Колата му е 1.8 16V и тежи под 1000кила.
                    http://shoxxx.alfaromeo-bg.com/Peugeot% ... C04185.JPG

А иначе разход на дизел на дълго 6.1л/100 е адски много.

Със средна скорост 84км/ч от София до Сл.бряг по бордкомпютър 5.8л/100. Колата е Пежо 206 1.6 16V бензин. С двама души в колата.
                    София - Несебър, по борд компютър 141км/ч какъв разход ще даде бензинката ще ми кажеш ли? Сигурно 6.1. Аз с дизела не успявам признавам си
                    това 141 макс скорост викаш нали
                    Точно толкова си беше средната скорост по борд.
                    Наистина беше карането супер откачено, което не ми харесва.
                    Колата беше Мерц Ц220 ЦДИ.
                    Магистралата където можеше 220-230 като много рядко се спадаше под 200км.
                    След магистралата естествено се спадаше и на 50км, но имаше и доста случаи пак с над 200. Крайния резултат беше тази скорост в Несебър.
                    Тръгнахме 6.00 сутринта 9.20 бяхме в Несебър с една междинна почивка за закуска.
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Ся остава да влезе един турист и да каже:
                      Вие луди ли сте бе... аз с 10лв. отивам до Бургас с Влака и... Шах
                      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                      sigpic
                      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• ВО, това което казваш е абсолютно невъзможно, поне за тази кола
                        Готов съм да се обзаложа с теб или с който кажеш, че нито ще стигне за по-малко от 3 часа до Несебър, нито ще харчи 6,1л./100км., нито ще има 140км/ч средна скорост
                        Само кажи, къде и кога, и слагаме парите

И подсказка даже ще ти дам - до Пловдив и обратно съм пътувал с E220CDI и с 130км/ч на магистралата, моментно харчеше над 7л. - няма как средно да падне с 1л. надолу при по-висока скорост и за двойно по-голямо разстояние, половината от което не е магистрала
                        sigpic

Comment

• Дреме ми,шси карам бензинояда,мъ поне шъ ми е кефф,а не да тракам и пушим кат локомотив от миналия век по светофарите

П.С.С Голфа 1.6 ФСИ 115 к.с. за 7000 км.със средна скорост 90км/ч,с около 1000 км.градско в Брюксел,разхода беше 7.2
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• ВО, давай да слагаме бас
                            Търтея ще дойде да кара заедно с С-класата, да направим и едно сравнение между двете
                            sigpic

Comment

• Като стана дума, кажет колко трябва да харчи 155-ца 1.8 8V при 90-тина км със 150-170 и 70-тина- със 120-140?
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku
                                ВО, давай да слагаме бас
                                Търтея ще дойде да кара заедно с С-класата, да направим и едно сравнение между двете
                                Считайте ме и мен за бас ! подкрепям с 2 ръца Кики...тука почнахме да
                                се правим на шутове,кой повече ще излъжи...
                                Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                                EX`146 2.0 16v TS

Comment

Working...
                                X