Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bottata Покажи съобщение
    направи и една оргия-гавра с всички твои приятели и познати и по живо по здраво. Да разбере че е парцал и че всички ще се отнасят така с нея занапред ...
    (а не само простотии и путки в главата) ..
    Да еб@ и материалните кучки - любов, обич - тинтири минтири ..
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Вярно много глупости се завъртяха ама не съм злобен - оргия засега няма да правя.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
        Вярно много глупости се завъртяха ама не съм злобен - оргия засега няма да правя.
        А трябва...
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          А трябва...
          ooo като ми се случи и на мен и аз си мислех ,че съм добрия самарянин и не съм злобен ... виках си недей с лошо -ама като ми разкара ме беше яд ,че не и избих поне 15-16 зъба бой му е майката -де..а и парцал долен. Аман от буклуци
          Alfa156 Against All

Comment

• оргията много успокоява .. ако имаш шанс давай
            Alfa156 Against All

Comment

• Първоначално публикувано от Bottata Покажи съобщение
              И как само добре са описали Жените философията си - каква сигурност и т.н. търсят.
              Да си го кажем по мъжки - търсят некой балък да си изживеят живота. Като го оплетат някой и му вземат каквото дава и си се оглеждат за друг по голям балък )с повече възможности и готов повече да дава.
              Извинявай, но изобщо не си прав и аз ще се опитам да го докажа с личен пример.
              Може повечето жени да са ориентирани от балък на по-голем балък, но това не значи че всички са така.Та конкретно за мен :
              Бях женена за жабар, имаше всичко което всяка материалистка би желала и мечтала.И за уточнение да кажа, че когато се залюбихме с него изобщо не знаех какво е материалното му състояние,не сме говорилиз а това.Чак когато отидох в Италия разбрах,че не от бедните.
              Е незнам дали е бил от най-богатите, но определено нищо не му липсваше.Да, обаче не това е смисъла на живота ми, понеже ми писна от тоя шибан гаден материлистичен и комерсилистичен подход към живота.И сама си реших и исе махнах от него.Имам купища причини да мразя парите, защото те верно до един момент дават свобода, сигурност и т.н.,но твърде малко са хората които не са прескочили границата да се улеят и да се извратят от към човешката си същност, заради гнусните пари.А границата е изключително тънка, затова и малцина успяват да се справят с това, да не говорим,че и не намират за важно да бъдат човеци, а не просто едни потребители и върли консуматори на всичко цветно, което съвсем целенасочено изобилства в този свят.Е както каза колегата proper,всеки има право да си живее както си го кефи и аз съм напълно съгласна с неговата теза.
              И аз по същата логика не се вълнувам ни най малко какво искат и какво търсят другите и видите ли щом другите правят и се кефят на нещо си и аз трябва да съм така.Нищо подобно.Живота си е мой и искам да си го живея, както на мен ми е кеф, а не както някой се опитват да наложат като стереотип за висококачествен живот.
              Замених "скъпоструващия " италианец ,за "по-евтин" български ,съвсем съзнателно и съм изключително доволна от избора си
              Чух редица изказвания от мои познати за мен ,че съм заменила кон за кокошка, но не ми пука изобщо кой кво ще си мисли и какво ще ми каже.Живота си е мой и аз сама си избирам с кой и как да го живея.
              Както се казваше в един виц -един пиан с мотор, дето не спрял на полицаите като го стопирали и отпрашвайки с 200 км в час покрай тях се размазал като куче в някво дърво, прекатурил се 5, 6 пъти и полицаите като дошли и го питали що не се подчинява и вижда ли до къде води това той им отговорил "мотора си е мой, ше си слизам от него ,как си искам"

И сегашния ми мъж може да няма като талянеца 2,3 къщи, 5 коли и незнам си кви други подобни, но
              има точно качествата които аз харесвам и които за мен са по стойностни от всякакви суми, имоти и материлани явления.Не,че не е важно човек да е материално обезпечен, далеч съм от тази мисъл.Но съм и още по далеч, че това е смисъла на една връзка и на живота въобще.
              Майната им на парите.Убедила съм се ,че парите винаги създават проблеми.Сякаш голямото количество пари е някаква илюзорна заблуда, че създават конфорт и правят живота по добър.Поне при мен е така- винаги когато съм имала периоди на по сериозно опаричване, са ми се случвали гадости-я някой болести мои или на близки, я катастрофи,я нещо ми се прецакат отношенията с най-любимите ми хора, я нещо друго брутално.
              На мен ми е нужен преди всичко човек с който да споделям живота си(с който да имаме сходен житейски мироглед ), а за средствата, толкова колкото да си оправям сметките, да си карам колата и е такива нещица

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
              Втора национална среща на 155

Comment

• На "циниците" в темата ще им кажа, че "циника е изпатил романтик" и да не се правят на много отворени и да се сетят как са си падали и те на гърба хич не им е било до оргии и до избити зъби
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                  На "циниците" в темата ще им кажа, че "циника е изпатил романтик" и да не се правят на много отворени и да се сетят как са си падали и те на гърба хич не им е било до оргии и до избити зъби
                  чети по-обстойно "приятел" не между редовете: пише си ,че тогава не мислех така, но след като ми мина бях твърдо за един пердах ,за да се научи "тя" че живота не е игра и неможе да се подиграва с другите, а колкото до оргиите - немога да ти го обясня
                  и моля те не се дръж цинично по мой адрес като не си разбрал смисъла на поста
                  Alfa156 Against All

Comment

• Какво има за разбиране, като си искал после да и избиеш 15зъба кво не можа да я намериш ли? "Приятелю" с кавички като враг ли да го приемам? Тия с избивания на зъби на жени не ми ги хвърляй, не вярвам въобще че го мислиш. Ако го мислиш толкоз по-зле ..
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                      Замених "скъпоструващия " италианец ,за "по-евтин" български ,съвсем съзнателно и съм изключително доволна от избора си
                      Чух редица изказвания от мои познати за мен ,че съм заменила кон за кокошка, но не ми пука изобщо кой кво ще си мисли и какво ще ми каже.Живота си е мой и аз сама си избирам с кой и как да го живея.
                      И сегашния ми мъж може да няма като талянеца 2,3 къщи, 5 коли и незнам си кви други подобни, но има точно качествата които аз харесвам и които за мен са по стойностни от всякакви суми, имоти и материлани явления.Не,че не е важно човек да е материално обезпечен, далеч съм от тази мисъл.Но съм и още по далеч, че това е смисъла на една връзка и на живота въобще.
                      Майната им на парите.Убедила съм се ,че парите винаги създават проблеми.Сякаш голямото количество пари е някаква илюзорна заблуда, че създават конфорт и правят живота по добър.Поне при мен е така- винаги когато съм имала периоди на по сериозно опаричване, са ми се случвали гадости-я някой болести мои или на близки, я катастрофи,я нещо ми се прецакат отношенията с най-любимите ми хора, я нещо друго брутално.
                      На мен ми е нужен преди всичко човек с който да споделям живота си(с който да имаме сходен житейски мироглед ), а за средствата, толкова колкото да си оправям сметките, да си карам колата и е такива нещица
                      Уеуеееее ... аз нямам какво да кажа тука ...
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        Какво има за разбиране, като си искал после да и избиеш 15зъба кво не можа да я намериш ли? "Приятелю" с кавички като враг ли да го приемам? Тия с избивания на зъби на жени не ми ги хвърляй, не вярвам въобще че го мислиш. Ако го мислиш толкоз по-зле ..
                        няма значение явно съм се объркал нещо - МИР
                        Alfa156 Against All

Comment

• Кво да кашеш бе Алекс , след такава реклама.
                          Миленка снощи пи ли шампанско ?
                          Само да не си я поглезил снощи - ша ти скъсам главата
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Аз лично познавам 2-3 двойки,които наистина не си изневеряват...Всичките са отказали секса от години...Та..тия истории с вечната вярност нещо не ми се връзват
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• При всеки е различно - няма рецепта
                              Има такива, които си изневеряват и не им пука - така им е наредена ценностната система.
                              Има такива, за които дори идеята,че партньора може да пожелае друг/а/ е болезнена.
                              Ама от излишно пропагандиране на цинизъм смисъл не виждам.
                              Да не говорим за избиване на зъби и трошене на кости ....
                              Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

• Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщение
                                Съжалявам колега,предполагаме гадно.
                                Обаче колкото и грубо да звучи не е виновен третият човек.Проблема са първите двама.
                                Съгласен съм , не е виновен "ЕБАЧА" ами този/тази ,която му пуска

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X