Известие

Collapse
No announcement yet.

Плюене по ALFA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• да вярно е че има външни хора тук и даже ни цитират колко сме недоволни от колите си колко много харчат колко много се развалят и се самоуспокояват че има по галеми дараци от техните ,точно за това пуснах тази тема защото има алфаджии които си мислят че са се прекарали с алфа и един голф е може би е по добра алтернатива че харчи 1л /100км ,части от всичко за 1лв и други заблуди ,просто се опитвам с факти и цифри да ги опровергая но хората вярват повече на митове и легенди от колкото на цифрите

Comment

• Отивам да се обеся на уличните лампи пред офиса.
      Имам си въже в багажника , теглили са ми Алфата с него , пък аз съм теглил един бравчо -надявам се да ме издържи.
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
        Ето защо алфата е бегачка!

Aбе хора...
        Съзнавате ли, че говорим за коли с 2 (ДВА) литра двигатели и мощност 150-160к.с.?
        Какви бегачки, какви чудеса ви гонят?
        Last edited by Fear; d.m.y г., 16:30.
        Alfa Romeo 166 3.0 V6
        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение

Aбе хора...
          Съзнавате ли, че говорим за коли с 2 (ДВА) литра двигатели и мощност 150-160кс.?
          А ти не знаеш ли че по-бърза кола от Алфа и по-здрава от голф няма?

Comment

Aбе хора...
            Съзнавате ли, че говорим за коли с 2 (ДВА) литра двигатели и мощност 150-160к.с.?
            Бегачка е в сравнение с колите от класа си и приблизително еднакви!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Бегачка е в сравнение с колите от класа си и приблизително еднакви!
              Oххх, сега ще ме караш да търся коли в този клас, които са по-бързи...
              И кaто намеря, какво ще правим?
              Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Oххх, сега ще ме караш да търся коли в този клас, които са по-бързи...
                И кaто намеря, какво ще правим?
                Имам чувството че не споря с алфист!По-бърза може би е хондата..

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Имам чувството че не споря с алфист!По-бърза може би е хондата..
                  A с какъв спориш?
                  Aз всъщност не споря, ами се опитвам да изкореня от вас това: "От Витоша по-високо нЕма и от ИскърО по-дълбоко също нЕма".

Ама май е обречена кауза това...
                  Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• И сега ако някой каже,че ЖТД не върви,стойте да гледате цирк... Казах го и пак го повтарям с извинение темата върви към "Мойто ла**о мирише най-хубаво"....то кво да върви,тя е вече там....

Comment

A с какъв спориш?
                      Aз всъщност не споря, ами се опитвам да изкореня от вас това "От Витоша по-високо нЕма и от ИскърО по-дълбоко също".

Ама май е обречена кауза това...
                      Кой каквото си има си хвали..целта ти май е да ми кажеш колко много харчат бензин някои и масло, колко се чупат,колко са им съпи частите и т.н. това всички го знаеме но аз си мислех че тази тема е да напишем добрите качества на алфата и да отбележим лошите на другите марки..

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Т.е противно на заглавието на темата да плюем по другите марки а да хвалим алфа.

Чудя се колко ли от пишещите тук са карали Голф примерно , че яко го оплюват ?
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Алфа поне се признава за една от най-бързите коли в класа си а вие и това ли оспорвате ЕВАЛЛА бе алфисти има само една кола която е по бърза в класа на 156 2,0тс това е ауди а4 1,8т - 8,3 сек друго всичко пада няма хонди няма бмв-та ,акорд 2,0-147 кс-10,1сек колега pr_off ще ми дадеш ли въжето под наем че и аз не издържам признайте си тук колко хора пишат които имат алфа

Comment

• Нямам Alfa. Таен агент на BMW съм, разкрихте ме!
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Ние с теб сме си добре..
                              Извода е : JTD му е майката
                              Естествено, че сме си добре
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
                                Алфа поне се признава за една от най-бързите коли в класа си а вие и това ли оспорвате ЕВАЛЛА бе алфисти има само една кола която е по бърза в класа на 156 2,0тс това е ауди а4 1,8т - 8,3 сек друго всичко пада няма хонди няма бмв-та ,акорд 2,0-147 кс-10,1сек колега pr_off ще ми дадеш ли въжето под наем че и аз не издържам признайте си тук колко хора пишат които имат алфа
                                Много се забавлявам на сравнението коя кола е по бърза, да се взимат заводските данни 0-100км/ч, това означава ли че на 1ва и на 2ра само е състезанието и край. На твоя принцип сравни 1,9 16v. JTD на 156 и 2,4 20v.JTD с които си искаш 1,9тди на А4 или 2,5тди.
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X