да вярно е че има външни хора тук и даже ни цитират колко сме недоволни от колите си колко много харчат колко много се развалят и се самоуспокояват че има по галеми дараци от техните ,точно за това пуснах тази тема защото има алфаджии които си мислят че са се прекарали с алфа и един голф е може би е по добра алтернатива че харчи 1л /100км ,части от всичко за 1лв и други заблуди ,просто се опитвам с факти и цифри да ги опровергая но хората вярват повече на митове и легенди от колкото на цифрите
Известие
Collapse
No announcement yet.
Плюене по ALFA
Collapse
X
-
Отивам да се обеся на уличните лампи пред офиса.
Имам си въже в багажника , теглили са ми Алфата с него , пък аз съм теглил един бравчо -надявам се да ме издържи.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеЕто защо алфата е бегачка!
Aбе хора...
Съзнавате ли, че говорим за коли с 2 (ДВА) литра двигатели и мощност 150-160к.с.?
Какви бегачки, какви чудеса ви гонят?Last edited by Fear; d.m.y г., 16:30.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
Aбе хора...
Съзнавате ли, че говорим за коли с 2 (ДВА) литра двигатели и мощност 150-160кс.?
Какви бегачки, какви чудеса ви гонят?
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
Aбе хора...
Съзнавате ли, че говорим за коли с 2 (ДВА) литра двигатели и мощност 150-160к.с.?
Какви бегачки, какви чудеса ви гонят?
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеБегачка е в сравнение с колите от класа си и приблизително еднакви!
И кaто намеря, какво ще правим?Alfa Romeo 166 3.0 V6
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеOххх, сега ще ме караш да търся коли в този клас, които са по-бързи...
И кaто намеря, какво ще правим?
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеИмам чувството че не споря с алфист!По-бърза може би е хондата..
Aз всъщност не споря, ами се опитвам да изкореня от вас това: "От Витоша по-високо нЕма и от ИскърО по-дълбоко също нЕма".
Ама май е обречена кауза това...Alfa Romeo 166 3.0 V6
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеA с какъв спориш?
Aз всъщност не споря, ами се опитвам да изкореня от вас това "От Витоша по-високо нЕма и от ИскърО по-дълбоко също".
Ама май е обречена кауза това...
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Т.е противно на заглавието на темата да плюем по другите марки а да хвалим алфа.
Чудя се колко ли от пишещите тук са карали Голф примерно , че яко го оплюват ?Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Алфа поне се признава за една от най-бързите коли в класа си а вие и това ли оспорвате ЕВАЛЛА бе алфисти има само една кола която е по бърза в класа на 156 2,0тс това е ауди а4 1,8т - 8,3 сек друго всичко пада няма хонди няма бмв-та ,акорд 2,0-147 кс-10,1сек колега pr_off ще ми дадеш ли въжето под наем че и аз не издържам признайте си тук колко хора пишат които имат алфа
Comment
-
Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщениеНие с теб сме си добре..
Извода е : JTD му е майката156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщениеАлфа поне се признава за една от най-бързите коли в класа си а вие и това ли оспорвате ЕВАЛЛА бе алфисти има само една кола която е по бърза в класа на 156 2,0тс това е ауди а4 1,8т - 8,3 сек друго всичко пада няма хонди няма бмв-та ,акорд 2,0-147 кс-10,1сек колега pr_off ще ми дадеш ли въжето под наем че и аз не издържам признайте си тук колко хора пишат които имат алфаFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
Comment