Известие

Collapse
No announcement yet.

Плюене по ALFA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от plamen petkov Покажи съобщение
    Алфа поне се признава за една от най-бързите коли в класа си а вие и това ли оспорвате ЕВАЛЛА бе алфисти има само една кола която е по бърза в класа на 156 2,0тс това е ауди а4 1,8т - 8,3 сек друго всичко пада няма хонди няма бмв-та ,акорд 2,0-147 кс-10,1сек колега pr_off ще ми дадеш ли въжето под наем че и аз не издържам признайте си тук колко хора пишат които имат алфа
    И все пак е турбо бензин..

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
      Т.е противно на заглавието на темата да плюем по другите марки а да хвалим алфа.

Чудя се колко ли от пишещите тук са карали Голф примерно , че яко го оплюват ?
      Е, карал съм и двойка и тройка и е пълна каруца. Вози по твърдо от Алфата, без това да се отразява на стабилността. Имам чувството, че карам Жигула, горе-долу такова е усещането. иначе двойката верно е здрава, мама й, ама това е всичко. Кажи ми с кое точно е по-добър от алфата, че е по-скъп?
      (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
        Е, карал съм и двойка и тройка и е пълна каруца. Вози по твърдо от Алфата, без това да се отразява на стабилността. Имам чувството, че карам Жигула, горе-долу такова е усещането. иначе двойката верно е здрава, мама й, ама това е всичко. Кажи ми с кое точно е по-добър от алфата, че е по-скъп?
        По принцип голфа е евтин като цяло и евтин за поддръжка (до 3ката)Голф 2 вози мн кофти и таблото му е като на лада 2107..3ката вози по-добре но пак не е по- добър от алфата..ръждясват и имат прекалено много вредни шумове!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Абе вие сте като коне с капаци
          Хубаво е да харесвате дадена марка коли, ама чак пък да изключвате другите и да казвате, че тази е най -добрата е смешно просто!
          Всичко се опира до вкуса на човек!
          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Брей, появи се още някой, който е на моето мнение, ще черпя.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Абе какво се карате Алфата си е Алфа, други коли за нас не съществуват , освен служебните
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                Абе вие сте като коне с капаци
                Хубаво е да харесвате дадена марка коли, ама чак пък да изключвате другите и да казвате, че тази е най -добрата е смешно просто!
                Посочи къде точно го прочете това, че аз съм го пропуснал

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                  Брей, появи се още някой, който е на моето мнение, ще черпя.
                  Е как бе колега, не ми ли четеш и мойте постове в темата...И аз това се опитах да кажа, но ме нападнаха и аз клекнах....
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                    Посочи къде точно го прочете това, че аз съм го пропуснал
                    Как къде аз прочетох незнам си колко страници с възхвала на Алфа не, че има нещо лошо, но чак пък толкова е смешно просто. Чудя са как просто са пропуснали да я сравнят с някой самолет убедена съм, че пак тя ще е по-бърза
                    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Брей, появи се още някой, който е на моето мнение, ще черпя.
                      Не мисля,че тези 2 мнения са еднакви..останах с впечатлението,че се опитваш да е убедиш алфа какъв боклук е!Тази тема май беше създадена да плюеме другите коли,а не алфа!!!Можеш да направиш тема в която да казваме недостатъците на алфите но каква е ползата?!??!?!!??!?

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Колегата иска да сравняваме алфа със самолет ама ний сме скромни и ще кажем че е самолет сред колите , лесно е да се плюе защото могат да се кажат хиляди глупости и нищо реално ,виждам че има и фенове на голф обаче аз нищо нямада кажа за него защото не е на нивото на алфа тя се сравнява с ауди,бмв и мерцедес

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                          Как къде аз прочетох незнам си колко страници с възхвала на Алфа не, че има нещо лошо, но чак пък толкова е смешно просто. Чудя са как просто са пропуснали да я сравнят с някой самолет убедена съм, че пак тя ще е по-бърза
                          явно четем различни теми

Comment

• Какво стана сега...?Човек да не може да си похвали алфата във Клуб Алфа Ромео България...в крайна сметка всеки си хвали това което има,но явно във алфа форума трябва да хвалим всички други марки освен алфа..не знам как може дакова нещо!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana Покажи съобщение
                              Не мисля,че тези 2 мнения са еднакви..останах с впечатлението,че се опитваш да е убедиш алфа какъв боклук е!
                              С грешно впечатление си останал.
                              Смяташ ли, че изобщо щях да си купя Alfa Romeo, че и във форума да се подвизавам, ако мислех, че е боклук?
                              Явно си пропуснал епичният ми словесен двубой в темата със SFINKS, който двубой беше изтрит от модераторите.
                              Мнението ми е точно като това на Mirela - хубави са ни колите, бързи са, обичаме си ги, но не ги поставяйте над останалите, просто защото не са над тях - другите марки също си имат своите достойнства.

За тази цел си имаме други италиански производители на автомобили, които с право можем да поставяме над останалите - всички знаем кои са те.
                              Alfa Romeo 166 3.0 V6
                              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

С грешно впечатление си останал.
                                Смяташ ли, че изобщо щях да си купя Alfa Romeo, че и във форума да се подвизавам, ако мислех, че е боклук?
                                Явно си пропуснал епичният ми словесен двубой в темата със SFINKS, който двубой беше изтрит от модераторите.
                                Мнението ми е точно като това на Mirela - хубави са ни колите, бързи са, обичаме си ги, но не ги поставяйте над останалите, просто защото не са над тях - другите марки също си имат своите достойнства.

За тази цел си имаме други италиански производители на автомобили, които с право можем да поставяме над останалите - всички знаем кои са те.
                                Мен алфата ме кефи повече от бмв,мерцедес и т.н. затова си я поставям най-отгоре не защото не се чупи или харчи малко или пък поради друга причина,ами защото просто ме кефи!!!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Working...
                                X