Известие

Collapse
No announcement yet.

Опасна сребриста Alfa Romeo 155...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mind_Control
    Както за него ладичките са бавни баракудници, така и неговия ситроен е бавен баракудник на фона на алфата и според момчето с 155-цата мястото му е в дясната лента при ладите.
    То по тази логика, на колегата с "Алфа" трябва да му вземат книжката или поне да му напишат акт за превишена скорост
    Лада - 60км/ч
    Ситроен - 80км/ч - ограничението.
    Алфа - 100км/ч
    Като бърза - да се оправя. Ако иска и през тротоара да заобикаля - негова си работа
    Защо не искате да разберете, че проблем ИМА колегата с "Алфа" и той трябва да си намери начин да го разреши, а не околните
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
      А всъщност с тези камери и радари навсякъде ( знаете ли колко са вече на Цариградско ?) ще вдигнеш 90 за да изпревариш и да пропуснеш бързака и после и за теб ще има честитка и за него.
      Не мерси, аз предпочитам да си пазя златният талон.
      Тогава варианта е друг..казах го..намаляваш и му даваш мигач и да си те изпреварва отдяно..въпроса е да му направиш път пък той да си троши главата!Въпроса е ,че трява да се направи път!Може и като намали и влезе в дясната лента преди ладата!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Добре бе то е ясно че пича със ситроена е направил на пук едва ли не,както писах можел е просто да намали да,алфата да го изпревари отдясно и готово,всичко това става за няма и минута все пак,не кво толко е щяло да го забави.
        пс.точно тъпото е че заради такива изцепки на пътя стават само глупости,просто ти не си сам там и трябва да гледаш и другите,защото ако ти се съобразяваш и другите ще се съобразяват с теб.
        Alfa 155 1.7,1.8 ex
        Alfa 166 2.4 3 ex
        155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Чл. 15. (1) На пътя водачът на пътно превозно средство се движи възможно най-
          вдясно по платното за движение, а когато пътните ленти са очертани с пътна
          маркировка, използва най-дясната свободна лента.
          (2) Разпоредбите на ал. 1 не се прилагат и водачът на моторно превозно
          средство може да използва за движение най-удобната за него пътна лента в следните
          случаи:
          1. (отм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.)
          2. (изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) в населените места, на пътно платно с две и
          повече пътни ленти за движение в една посока, обозначени с пътна маркировка или
          пътен знак, по които е разрешено движението на пътни превозни средства със скорост
          не по-голяма от 80 км/ч;.

Абе пичове това е правилника за движение чл. 15 от ЗДП засяга точно този казус. Къде е грешката на ситроена- да убие скоростта за да премине в дясното платно защото на някакъв си му било кеф да се движи само направо и е предпочел някои друг да прави маневри между по-бавно движищете се автомобили.
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
            Чл. 15. (1) На пътя водачът на пътно превозно средство се движи възможно най-
            средство може да използва за движение най-удобната за него пътна лента в следните
            случаи:
            пътен знак, по които е разрешено движението на пътни превозни средства със скорост

Абе пичове това е правилника за движение чл. 15 от ЗДП засяга точно този казус. Къде е грешката на ситроена- да убие скоростта за да премине в дясното платно защото на някакъв си му било кеф да се движи само направо и е предпочел някои друг да прави маневри между по-бавно движищете се автомобили.
            Могло е и да стане мазало,само защото шофрора на ситроена си е казал "аз няма да му направя път на тоя"!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Еми точно де,какъв е проблема да намалиш докато си си в лявата лента,алфата минава м/у теб и ладата,и те изпреварва от дясно,така и двамата си спазват закона,пък после алфата да се оправя кат му се бърза нали,тебе те боли гъза,ти не можеш да му кажеш с колко да кара...
              Alfa 155 1.7,1.8 ex
              Alfa 166 2.4 3 ex
              155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                Чл. 15. (1) На пътя водачът на пътно превозно средство се движи възможно най-
                случаи:

ей така бих описал цялата история..Никъде не пише, че от лайната се умира, но както виждаш от прекаленото сране си чупиш главата. Та в тая връзка прекаления светец и Богу не е драг. Така че нека спазваме закона, но нека си помагаме от друга страна за един по добър свят! В случая помощта е била леко мърдане в дясно.
                Lexus IS200

Comment

• Могло е да стане мазало не защото така си е казал ситроена, а защото алфа си е казал друго.
                  SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                    Така че нека спазваме закона, но нека си помагаме от друга страна за един по добър свят! В случая помощта е била леко мърдане в дясно.
                    Добре казано!Опитвам се да го обясна от извесно време..

---------- Post added at 15:36 ---------- Previous post was at 15:35 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                    Могло е да стане мазало не защото така си е казал ситроена, а защото алфа си е казал друго.
                    Аз коментирам това,което ми е представено...скоро очакваме и другата страна да драсне нещо!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от pacho_kardana
                      Могло е и да стане мазало,само защото шофрора на ситроена си е казал "аз няма да му направя път на тоя"!
                      Мазалото е можело да стане от келешлъците на Алфата движеща се с превишена скорост, всъщност!
                      Нужно ли е да обяснявам, че ако Алфата спазваше правилника за движение и в частност ограничението на скоростта, нямаше да се налага да светка, да свирка, да се лепи за бронята и да изпреварва от дясно, а просто щяха да карат заедно със Ситроена
                      Хич не ми се искаше да задавам този въпрос, НО колегата с Алфата, ако го спре полиция на МЕТРО за превишена скорост, дали няма да му напишат акт, че виждаш ли имал спешна работа?!
                      sigpic

Comment

• Скорошна случка: Една сутрин майка ми ми звъни да я взема и да я закарам до работа, живея отделно от няколко годинки. Та карам си аз около 9 часа сутринта, и щото си пазя колата внимавам на изкуствени препятсвия (легнал полицай), намалям си аз отдалеч малко по-малко и гледам само в огледалото едно фиат купе се приблежава бързо, чувам спирачки отзад, аз веднага давам газ да се изнеса, онзи мина на 10 см от бронята, замалко да ме отнесе отзад, веднага аварийни,,оня няма извинявай,прай се на луд, смъквам джама и му се разбучах да отбие , че и пред неравноста пешеходна пътека имаше. Пича нито се извини нито нищо,е как да не му буча, неискаше да спре,а й нямах време да го гоня, но щях няколко шамара да го закърпя, и няма да се замисля за последствията. Има всякакви,е ако аз не спра да го вразумя, той ще продължава с това каране докато някой не го спре да му обасни някой неща.по-добре рано отколкото да направи някоя глупост, и съм сигорен че следващият път ще внимава.
                        Извънградско ограничението си е 90!!! Има такива нагли шофери,че просто неможеш да не спреш!
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Аз смятам, че вечните компромиси които допускаме за всичко ни водят до този хал. В случая, дай да се дръпна щото съм по-умен пък този е простак, да оставим момчета на улицата да трошат те са млади кръвта им ври, всички политици са маскари и нека си крадът, да светна на колегата отсреща щото има радар, няма да си платя акта щото всички така правят и т.н. и т.н. и ще си затъваме в лайната и все другите ще са ни виновни.
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                            Мазалото е можело да стане от келешлъците на Алфата движеща се с превишена скорост, всъщност!
                            Нужно ли е да обяснявам, че ако Алфата спазваше правилника за движение и в частност ограничението на скоростта, нямаше да се налага да светка, да свирка, да се лепи за бронята и да изпреварва от дясно, а просто щяха да карат заедно със Ситроена
                            Хич не ми се искаше да задавам този въпрос, НО колегата с Алфата, ако го спре полиция на МЕТРО за превишена скорост, дали няма да му напишат акт, че виждаш ли имал спешна работа?!
                            Да,но като видиш някой такъв да не би да си кажеш "аз си карам по правилник и няма да отбия защото съм прав" и каква е файдата като си карал по правилник като си потрошите колите???

---------- Post added at 15:42 ---------- Previous post was at 15:41 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                            Аз смятам, че вечните компромиси които допускаме за всичко ни водят до този хал. В случая, дай да се дръпна щото съм по-умен пък този е простак, да оставим момчета на улицата да трошат те са млади кръвта им ври, всички политици са маскари и нека си крадът, да светна на колегата отсреща щото има радар, няма да си платя акта щото всички така правят и т.н. и т.н. и ще си затъваме в лайната и все другите ще са ни виновни.
                            Какво лошо има да присветнеш на колега като има радар?!??!?!?!?!?
                            И все пак нищо не е наред в тая държава!

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Ма да му пишат бе,още повече че на окръжна има и камера,и сега е обърната към метро посока,ма точно това е че той кара като идиот,просто го остави да мине и да се троши после ако иска,защото аз така бих постъпил,още повече като искаш да си караш спокойно,а не някой да ти се лепи отзад,така щеше да се избегне и това засичане после,което е още по-опасно,защото е спрял пред отбивката,ами ако беше станала верижна катастрофа,от една глупост да стана още по-голямо мазало,ей тва не го разбирам
                              Alfa 155 1.7,1.8 ex
                              Alfa 166 2.4 3 ex
                              155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Защо да си потрошим колите?
                                Карам си по правилник и се пазя.
                                Няма как да е наред държавата, като е пълна с тарикати на дребно, кой от кой по-голям.... ама на дребно
                                sigpic

Comment

Working...
                                X