Известие

Collapse
No announcement yet.

Опасна сребриста Alfa Romeo 155...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Само не мога да разбера защо продължавате да го защитавате тоя пубер със алфата каквото и да си говорите виновен си е,че и отгоре на това е слизал да се и разправя,ето до къде му стига възпитанието на тоя младеж а и така както гледам и на яростните му защитници тука, е гати селската постъпка.А до колкото разбрах от писанието на колегата Ситроен е имало и друг които и тои се е наежил срещу него,демек малкото лаино си е викнало и помощ и то човек които е лъхал на алкохол.Хаиде не ми го защитаваите щото не е бързал за никъде а просто си е избивал коплексите,е гати селската постъпка.И аз не съм цвете за мирисане и аз съм бързал, но никога не съм си позволявал да правя така.Такива лешпери като тоя господин със алфата се срещат ежедневно и ежеминутно без значение какъв е автомобила и възрастовата граница със лопата да ги ринеш и както казах това за мен лично избиване на камплекси нищо друго.Нямах намерение да се ядосвам и да използвам груби думи но просто не се сдържах съжалявам.
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Първоначално публикувано от Vins Покажи съобщение
      Колега, ако искаш ще направиме един социален екперимент, аз ще се влача 2 километра пред теб, когато бързаш и ще тестваме реакцията ти. Със сигурност в рамките на тия 2 км някой е присветкал и на алфата отзад...
      Никой няма право да присветва и претеснява по какъвто и да било начин друте учасници в движението. Ако иска човека ше кара с 20км в лявата лента. И звуков сигнал се използва само за предотвратяване на ПТП. Бързал небързал бахти селските изпълнения.
      sigpic Alfasud/156 1.8ex
      156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Колега, ако искаш ще направиме един социален екперимент, аз ще се влача 2 километра пред теб, когато бързаш и ще тестваме реакцията ти. Със сигурност в рамките на тия 2 км някой е присветкал и на алфата отзад...
        Възможно е да са пресветкали на алфата, това е защото българина е просто и егоистично същество. Значи пред мен коли, до мен коли и тоя от зад ми светка - извода: тоя от зад е тъп та дрънка, дори и да се прибера, после следващия трябва да се прибере и така всички коли, с какво той е повече от нас?????? Никога няма да се забава, за да пусна некой пубер или некой псевдо мутрафон в лъскав мерцедес с базови екстри. А тия дето се забавят и пропускат въпросните нямат грам самоуважение.

А за това, че ще се влачиш пред мен 2км е може да отнесеш безброй псувни без даже го осъзнаеш, но няма да спра да се саморазправям, освен ако не ме псуваш или ми посочиш пръст или нещо подбно и то пак надали ще се занимавам, защото има хиляди други по-важни неща от това. Аз като застигна кола си карам зад нея, ако е свободна дясната лента и повече от 500м колата не се прибере, присветквам веднъж, ако не предприеме маневра, за да се прибере и дясната лента е видимо свободна и без риск мога да изпреваря, изпреварвам от дясно.
        Не мога да задължя някой да се движи в дясната лента където е пълно с дупки, само защото е по-бавен от мен. Карам си зад него 2км и стигам с 30секунди закъснение.

---------- Post added at 17:40 ---------- Previous post was at 17:38 ----------

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
        Само не мога да разбера защо продължавате да го защитавате тоя пубер със алфата каквото и да си говорите виновен си е,че и отгоре на това е слизал да се и разправя,ето до къде му стига възпитанието на тоя младеж а и така както гледам и на яростните му защитници тука, е гати селската постъпка.А до колкото разбрах от писанието на колегата Ситроен е имало и друг които и тои се е наежил срещу него,демек малкото лаино си е викнало и помощ и то човек които е лъхал на алкохол.Хаиде не ми го защитаваите щото не е бързал за никъде а просто си е избивал коплексите,е гати селската постъпка.И аз не съм цвете за мирисане и аз съм бързал, но никога не съм си позволявал да правя така.Такива лешпери като тоя господин със алфата се срещат ежедневно и ежеминутно без значение какъв е автомобила и възрастовата граница със лопата да ги ринеш и както казах това за мен лично избиване на камплекси нищо друго.Нямах намерение да се ядосвам и да използвам груби думи но просто не се сдържах съжалявам.
        Вече казах в някое от предишните си мнения в тази тема - супер яко е да нарушаваш закона

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
          Добре защо всички обвинявате колегата ситроен, че се оплаква,
          Добре де , писна ми да слушам оплакващи се хора, цялата държава се оплаква, само мрънкане , критики....В новините някой се оплаква как Кмета не му помогнал щото го заляло наводнението, а той защо да си застрахова къщата. Другия реве , нямало къде да живее защото видиш ли общината не му давала жилище, а той си продал неговото и го проиграл , третия реве, че го засякла няква алфа, ми то в такъв случай аз специално ако се оплаквах за такива глупости щях да препълня форумите .........само негативиии...... не ви ли писна да се оплаквате бре. А на мен най ми е чудно защо Люлин Рейсинг се е разколебал да не се посбият малко, явно е бил респектиран от нещо. Което ме кара да си мисля, че колегата ситроен не е бил 50кг, и защо подяволите не слезна и не му заби една на алфаджията, та всичко да се реши по мъжки , ами ревеш тук като някоя ........ После почти сигурно щяхте да станете приятели

Comment

• Първоначално публикувано от citroen Покажи съобщение
            Искам да ви предупредя, ще предупредя и колеги по другите автофоруми, да се пазят от въпросния автомобил, защото ниско лети и създава сериозно опасности за участниците в движението. Просто като го видите, пазате се, минаваите в дясно, дори ако има коли... За жалост по пътищата стана бойно поле на такива гъзари със синьо светещи предници и тъмни стъкла. Вече изисквах запис от камерите на КАТ в района, оказа се че имат малко след МакДоналдс и преди МИЦ. Едва ли ще се разбере нещо от тях.
            Колегата не се оплаква, а предопреждава.
            Доко - казваш, че четем между редовете, но ти май четеш прозволно (не се заяждам)

Comment

• и за какво ни предупреждава, да бягаме където видим сива алфа? на мен си ми прилича точно на евтина психотерапия, чрез изливане на негативната енергия от случилото се във форума
              GTV

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                Добре де , писна ми да слушам оплакващи се хора, цялата държава се оплаква, само мрънкане , критики....В новините някой се оплаква как Кмета не му помогнал щото го заляло наводнението, а той защо да си застрахова къщата. Другия реве , нямало къде да живее защото видиш ли общината не му давала жилище, а той си продал неговото и го проиграл , третия реве, че го засякла няква алфа, ми то в такъв случай аз специално ако се оплаквах за такива глупости щях да препълня форумите .........само негативиии...... не ви ли писна да се оплаквате бре. А на мен най ми е чудно защо Люлин Рейсинг се е разколебал да не се посбият малко, явно е бил респектиран от нещо. Което ме кара да си мисля, че колегата ситроен не е бил 50кг, и защо подяволите не слезна и не му заби една на алфаджията, та всичко да се реши по мъжки , ами ревеш тук като някоя ........ После почти сигурно щяхте да станете приятели
                Ами трябва да има мрънкане пич,нали знаеш че бебето спира да реве когато маика му му даде да суче,а именно на това дередже ни е държавата щото всеки се скатава като някакъв охлюв във черупката си и си трае,а колегата във тоя случаи не мрънка а предупреждава за опасен младеж със алфа на пътя.Мисля че има разлика.

Comment

Колегата не се оплаква, а предопреждава.
                  Доко - казваш, че четем между редовете, но ти май четеш прозволно (не се заяждам)
                  Извинявай, аз цитирам твоя пост. А и на мен ми прилича на чисто женско мрънкане. Какво мислиш, че ще постигне колегата ситроен с тази си постъпка ? Аз не познавам нито един от двамата. А такива случки са ежедневие, по ТВ, по вестници. Дори по лоши има, каква поука да си взема аз в личен план ? Може би колегата ситроен очаква някой да се грабне и да отмъсти за неговата несгода, или може би да се пазя аз в Бургас от една сребърна Алфа с форумски лепенки и светкащи чистачки. Не ставайте смешни, поука няма, водата си тече...........
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 17:52.

Comment

и за какво ни предупреждава, да бягаме където видим сива алфа? на мен си ми прилича точно на евтина психотерапия, чрез изливане на негативната енергия от случилото се във форума
                    Чакай да чуем и нашия колега, я си представи, че историята е измислена и ни гледат сега сеира. Поразрових се в някои други автомобилни форуми и подобна тема не видях, а ситроена беше казал, че и в други форуми щял да пусне същата тема

Comment

• доста от мненията ми звучат като от хора без опит зад волана! за хиляден път повтарям,че няма шофьор,който да не е бил на мястото и на единия и на другия!
                      Търсите под вола теле..."ма защо не си се мръднал""толкова ли е трудно да ускориш малко и да се прибереш" ами едно автомобилче със 70коня на 5-та предавка мислите ли че лесно ги ускорява????

мисля че на всички ни се е случвало да се засилим с над 140 изкачвайки някое ш**но върло и някой пендел да ни засече и тн и тн. ...примери хиляда

в каква неколегиалност обвинявате пича със Ситроена при положение,че Алфата след като го е ИЗПРЕВАРИЛА почва да му бие спирачки и да търси саморазправа?????
                      дай да почвам да бия хилядите дето са ме засичали преднамерено или не?????

извинявайте обаче се излагате!
                      ЕХ да ми беше бил на мене спирачки и да ми беше слезнал...
                      Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                      sigpic

Comment

Чакай да чуем и нашия колега, я си представи, че историята е измислена и ни гледат сега сеира. Поразрових се в някой други автомобилни форуми и подобна тема не видях, а ситроена беше казал, че и в други форуми щял да пусне същата тема
                        Такава тема в Ситроен форума няма
                        0888515205

Comment

• Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
                          Ами трябва да има мрънкане пич,нали знаеш че бебето спира да реве когато маика му му даде да суче.
                          Значи ти когато искаш да промениш нещо което не ти харесва почваш да мрънкаш - яснооо... ми това е , няма да се оправим скоро. Явно си свикнал като бебето , мрънкаш - дават ти. Не пич, трябва да си го вземеш.
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 17:58.

Comment

• Явно не си разбрал точно това което казах ама караи простено ти е,толкова ти е дадено толкова имаш.

Comment

• Първоначално публикувано от citroen Покажи съобщение
                              Абсолютно безотговорно поведение.
                              Ето какво се случи... Идвам аз от Изток, през кръговото на четвърти километър и се включвам в движението на Цариградско шосе посока Пловдив. Движа се по ускорителната лента, пропускам автобуса по бус лентата, минавам в бус лентата, след това още по-наляво в дясната лента. Движейки се там, просто в тази лента се движеше с около 50-60 км/ч и за да не бавя се прехвърлям в лявата лента, където ускорявам до максималните 80 км/ч. А и колата пред мен се движеше с толкова. Изведнъж поглеждам в огледалото за обратно виждане и виждам засвяткала се сребриста Alfa Romeo 155, карайки с много над ограничението и бясно ме настига. Като ми се лепна зад мен, започна бясно мигане с фарове - къси, дълги, халогени, светещи пръскали, всичко що може да свети. Да отбележа, че фаровете светеха в син цвят. Е аз няма къда да отида, освен не смятам, че съм в каквото и да било нарушение, затова продължавам да си поддържам спокойната скорост от 80 км/ч, а и в дясната лента едва кротеха някакви Лади, все пак не искам и аз да се бавя. И изведнъж сребристата Alfa Romeo 155 Решава да ме изпревари отдясно, съответно пак говорим за нарушаване на маскимално допустимата скорост за движение по Цариградско шосе. Но тогава замалко да се ударим, защото колата движеща се в дясната лента пред Alfa-та се движеше по-бавно а аз по-бързо:

Ето ясно се вижда на схемата. Зелената кола съм аз, жълтата е Лада, а сребристата е въпросната Alfa. Е опита се с голям риск да направи маневрата указана със стрелка, в интерес на истината се радвам, че не го направи, едва ли щеще да реагирам подобаващо. И тук вече явно ядосан започна яростно да ме гони, без да съм бягал, след разклона за Младост/Летището, там нашироко вече ме изпревари, пак нарушавайки закона и застана пред мен започвайки рязко да ми натиска спирачка. Не знам с кого се опита да заблуди с този номер. Аз съм акуратен шофьор без една отнета точна, написан акт или глоба, спазвайки прилична дистанция спирах навреме. Това бяха множество предпоставки за ПТП. Отделно ако решах да се преместя в съседна лента, задължително Alfa-та заставаше пред мен с поредните си опита да се опита да предизвика верижна катастрофа, надявайки се, че не съм спазил дистанция. И понеже аз отивах в Самоков, съвсем нормално тръгнах да завивам към Самоковското шосе. Alfa-та пред мен и точно там където се отделя пътя спря. Съответно аз зад него:

Ето пак нагледно. Както виждате се предизвика задръстване. Бяха блокирани автобуси на градския транспорт и линейка (с изключена сигнализация). Е спряха се напречно и тогава останах потресен, от колата слязоха няколко човека... Забележете какъв шофьор, рискувал е живота на няколко негови приятели, с цел да ме засече и да предизвика катастрофа, да не говорим за превишената скорост и рисковото каране... На мъж ли се опитваше да се прави, каква беше причината не знам, да докаже ли нещо. Всички сме добре запознати с динамиката на автомобилите Alfa Romeo, но все пак не смятам, че мястото и е в градското движение, на натоварена пътна артерия. Е слезе "героя" и неговите приятели, размениха няколко думи, дойдоха при колата, почукаха на стъклото. Отворих прозореца, лъхна ме лека миризма на... Алкохол... Не знам от кой от двамата беше и не искам да знам, дано не е бил от шофьора, защото това все пак е пътят за морето, много семейства с малки деца пътуват натам по това време. Последваха няколко думи от сорта на "Ти на какъв се правиш, че караш пред мен", "Защо караш бавно" и тем подобни, бил съм ги засякъл, само дето това само те си го знаят. Нямам да описвам, цветущия им речник. Е в крайна сметка си тръгнаха... Искам да ви предупредя, ще предупредя и колеги по другите автофоруми, да се пазят от въпросния автомобил, защото ниско лети и създава сериозно опасности за участниците в движението. Просто като го видите, пазате се, минаваите в дясно, дори ако има коли... За жалост по пътищата стана бойно поле на такива гъзари със синьо светещи предници и тъмни стъкла. Вече изисквах запис от камерите на КАТ в района, оказа се че имат малко след МакДоналдс и преди МИЦ. Едва ли ще се разбере нещо от тях.

Поздрави на всички колеги от Club Alfa Romeo Bulgaria! Безаварийна!

П.С: Надявам се, че "героя" ще прочете темата и ще се замисли, за пътното си поведение.
                              Как не те е срам първо да пишеш във тоя форум,второ до такава степен да лъжеш! ИСКАМ да ти кажа мойто момче,че за една бройка щеше да оставиш 2 семейства без бащи! Ти си един безотговерен пернишки гражданин.... Такова безочие като твоето просто няма никъде. Няма да падам до твоето ниско ниво,а просто ще разкажа какво се случи на Цариградско шосе..... Пътувахме в колата аз и колегите ни piticar и DINO ! Признавам си,че бях с около 100 км/ч в крайна лява лента и пред мен нямаше абсолютно никакви коли.В дясната лента се движеше въпросния Ситроен Ксантиа с ПЕРНИШКА регистрация.... В момента в който се бях приближил на около г/д 15/20 метра,движещия се Ситроен със скорост около 60 км/ч РЯЗКО мина в крайна лява лента,в която се движех АЗ. Пред него имаше Жигула която се движеше със същата като неговата скорост,но той неблаговоли да ме изчака и предприе рязка маневра за да задмина въпросната кола! При това положение се сещата как се спира за толкова кратко разтояние в случай като моя да нямам АБС! Това му беше първият опит на безочливия колега със Ситроен да ме пребие мен и колегите ми. Малко след това пак му светнах да мръдне в дясната лента защото вече беше задминал руското возило,но ТОЙ ПАК НЕБЛАГОВОЛИ въпреки,че коли до него от дясно НЯМА!В тоя момент реших да го задмина от дясно щом се държи толкова неколегиално и дебилно и ПАК колегата се направи на много бърз ....... В момента,в който го задминавам до НАДЪНИ газта до ламарината и започна да ме забавя в задминаването! Докато става това скороста беше около 120 км/ч аз в дясната лента застигам микробус Пежо и ми оставаше малко място да се прибера. Неможах да задмина бързия пернишки Ситроен и пак за една бройка да се размажеме тоя път в буса Пежо! Най-накрая нервите на всички ни вътре неиздаржаха,задминах всички от аварийната лента застанах пред лъжливия пернишки колега със Ситроена и през прозореца го попитах дали е луд или просто иска да ни размаже..... След нагло освиркване и псуване от негова страна към мен и по адрес на майка ми пуснах аварий светлини и започнах да намалявам за да спра колегата да се разбереме и укротиме малко нещата! Това стана на разклона за Горубляне. Слезнахме от колата с колегите и отидохме към него,колегата питикар отново го попита луд ли е и защо прави такива простотий! А от вътре се чуваше само " Кво бе кво искате,шо ме засичате"

Колега Ситроен бих те помолил като човек след като седнеш зад волана бъди по-внимателен и предпазлив! На 25.07. се опита двукратно да оставиш две семейства без родител,което не ти прави никаква чест! Камо ли да пишеш в този форум,да лъжеш и да се опитваш да ме излагаш пред всички колеги! Имам 2-ма свидетели с мен ,така че бъди по внимателен какво ще пишеш за по напред ! Ако с нещо съм бил виновен и съм прекалил пред тебе МОЛЯ да бъда извинен! Поздрави

155 2.5 V6
                              Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

• Ха така карал ли си със превишена скорост карал си.Да предположим че това което казваш е вярно истина е,защо тогава си се подвел по неговия акъл, като си рискувал и твоя живот и живота на пътниците до теб,защо просто не го остави да си надръгне крастата и като ти се отвори идеална възможност за изпреварване да го изпревариш и всичко да мине без дразги и кавги щеше да си спестиш много главоболия .Тука стана много интересно,ха сега да видим кои лъже ти или колегата със Ситроена.Тука стана е гати латино сериала
                                Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 18:21.

Comment

Working...
                                X